K jakému operátorovi přejít?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19606
21.7.16 13:25

Ja zrovna prechazim po 13 letech od t-mobile k vodafonu…v neverejnych nabidkach jsou nejvyhodnejsi…a nehodlam se k nim vracet.. „uzili“ jsme si dost.. Takze bud vodafon nebo jiny operator s nimi spolupracujici (mam na mysli sazka, tesco apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
21.7.16 13:33

@Bobby a jak se to dělá, když chceš přejít k někomu jinému? Na podzim chci taky od T-Mobile odejít, taky už stačilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
21.7.16 13:41
@micta píše:
@Bobby a jak se to dělá, když chceš přejít k někomu jinému? Na podzim chci taky od T-Mobile odejít, taky už stačilo

Zavolala jsem na operatora a rekla ze chci odejit…pak mi daval ruzne nabidky apod ale ja si trvala na svem…pak me prepojil na linku kde toto resi a behem chvilky poslali kod na preneseni cisla…s tim kodem pak jdu k novemu operatorovi a on podle nej vygeneruje novou simku se starym cislem…pak das novou simku a jedes dal se stejnym cislem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vetřelec
21.7.16 13:59

@janulikz já teď budu čekat do 24.8. na převedení čísla a pak si teprve oddechnu, že mám O2 z krku…
Dokonce mi O2 naúčtuje na rozloučenou ještě 150 kč navíc k tarifu, protože od nich odcházím, skončila mi smlouva už dávno, takže nemám nárok na jejich „výhodný“ tarif.. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
36720
21.7.16 14:26

@Bobby a to se dělá v tom období, kdy ti končí smlouva, aby si nemusela platit nějaké sankce, že jo? Mě to končí v tom říjnu, tak vydržím. Nastvali mě, protože platím pořád stejně, ale zjistila sem, že mi sebrali data, co byli v paušálu zadara. Čím dýl jsem u nich, tím mi to přijde horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
21.7.16 14:36

@vetřelec a to si volala primo do o2 ze chces odejit nebo to zaridi vodafone?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vetřelec
21.7.16 14:39

@janulikz zasla jsem na pobočku, tam jsem podepsala papír, ale předtím mi dal do ruky telefon a musela jsem si promluvit s paní z přesvedčovacího oddělení a ta se mě snažila přesvědčit, že dělám chybu, ale já jsem na ně fakt naštvaná, tak jsem ji poslala někam…
Vodafone ti muze poslat formulář, ale lepší je tam dojít osobně, kdybych to poslala poštou, tak by ho mohli „ztratit“

• Citovat
  • Upravit
19606
21.7.16 15:44
@micta píše:
@Bobby a to se dělá v tom období, kdy ti končí smlouva, aby si nemusela platit nějaké sankce, že jo? Mě to končí v tom říjnu, tak vydržím. Nastvali mě, protože platím pořád stejně, ale zjistila sem, že mi sebrali data, co byli v paušálu zadara. Čím dýl jsem u nich, tím mi to přijde horší.

Abys neplatila pokutu, tak je to lepsi kdyz smlouva konci. Ten kod je pak platny 60dni myslim (ted z hlavy nevim)…ja uz nebyla vazana smlouvou, tak jsem nemusela cekat… Me kdysi hrdinove poslali fakturu na 30.000,–…byla to jejich chyba, ale aby se se mnou bavili, tak se to muselo zaplatit…no a reklamaci uznali, ale penize nevratili…mela jsem si je provolat :pocitac: takze k nim na smlouvu uz nikdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
21.7.16 16:20
@Bora-Bora píše:
@janulikz Po 15 letech přecházím od vodafonu k T-mobile. Neomezené volání i sms za 499,– Internezt 400 mb.
U vodafpne 699,– a internet jen 250mb. I tatify pro děti mi u T-m. nabídli výhodbější.

Tyjo za stejnou cenu mám u Vodafone 1.5 Gb Internet 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
21.7.16 16:42

@Bobby no to je teda mazec, třicet hadrů za kecání 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
21.7.16 20:59
@micta píše:
@Bobby no to je teda mazec, třicet hadrů za kecání 8o

To mi tenkrat nauctovali za data stazena na internetu…a ja tenkrat mobil bez pripojeni ze…ja myslela ze me slahne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.16 21:02

Jestli chcete poradit, udělejte to takhle…pokud přejdete k T-mobile na dobu NEURČITOU a po měsíci zavoláte, že máte zájem smlouvu prodloužit, mohou vám nabídnou až 50% slevu, což znamená vše neomezeně + 1,5 GB za 375 Kč vč. DPH :) Chce to ale vytrvalost a trvat si na tom, že konkurence nabízí např. za 350 :D :D :D (ověřeno přímo u zaměstnanců) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
285
22.7.16 07:21

@Iustitia omnibus jak může chtít prodloužení smlouvy na neurčito?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13331
22.7.16 07:29

U koho si platíte internet? My máme u UPC internet, pevnou linku a televizi. Platíme kolem 700 Kč měsíčně, což je standartní cena. Ale nelíbí se nám celkové chování firmy UPC, chtěli bychom k někomu jinému.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.7.16 08:06
@ježibaba123 píše:
@Iustitia omnibus jak může chtít prodloužení smlouvy na neurčito?

Nejprve si člověk zařídí smlouvu na dobu NEURČITOU, a např. po měsíci zavolá, jaké jsou nabídky při prodloužení smlouvy na dobu URČITOU! Jelikož tyto slevy se vztahují pouze na prodloužení smlouvy nikoliv na aktivaci nové smlouvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat