K jakému operátorovi přejít?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Iustitia omnibus a není to spíš naopak? logicky - nejdřív uzavřu smlouvu na dobu od - do (na dobu určitou) a poté změním názor a chci na dobu neurčitou… přeci když uzavřu na dobu neurčitou, už není kam smlouvu prodlužovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Iustitia omnibus To je dost blbost, co píšeš, musí to být přesně naopak.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bora-Bora píše:
@janulikz Po 15 letech přecházím od vodafonu k T-mobile. Neomezené volání i sms za 499,– Internezt 400 mb.
U vodafpne 699,– a internet jen 250mb. I tatify pro děti mi u T-m. nabídli výhodbější.
prosím kde jsi přišel na tuto nabídku? s mužem máme taky u vodafone ten neomezený…ale platíme pro dva 1300 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
O2 rusi komplet vsechen internet nebo jen pro mobilni tarify? Mame od nich totiz pevny internet tak at vim diky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ka-Ha píše:
O2 rusi komplet vsechen internet nebo jen pro mobilni tarify? Mame od nich totiz pevny internet tak at vim diky moc
Tyka se to internetu v mobilu, když vyčerpáš zaplacene MB, tak ti ho utnou, pokud si nezaplatiš další… dřív ho jenom zpomalili
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rowora píše:
@Iustitia omnibus a není to spíš naopak? logicky - nejdřív uzavřu smlouvu na dobu od - do (na dobu určitou) a poté změním názor a chci na dobu neurčitou… přeci když uzavřu na dobu neurčitou, už není kam smlouvu prodlužovat…
Koukala jsem ještě jednou na to, jak se to tu pomotalo. Píšu to správně. Nejprve se uzavře na dobu neurčitou, není tedy dána smlouva od-do. Poté se rozhodnu prodloužit s výhodami na dobu určitou, vetšinou dva roky. Tím, že se člověk zaváže na to období dvou let, tak mu z toho můžou kápnout uvedené výhody, pokud si na nich trvá
Takže jsem to napsala dobře ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za 20 Kč denně máš u O2 neomezené volání a Internet, za 25 i neomezené SMS. Platí vždycky na jeden den, aktivuješ si to tím, že zavoláš, pustíš Internet nebo napíšeš SMS - je to na dobíjecí kartě - naprosto ideál, hlavně kvůli tomu, že O2 má nejlépe vybavenou technologickou síť.
Pokud chceš ušetřit, volej přes Internet, např. s Fayn.cz - vždycky je někde připojení - doma, v práci, nákupní centrum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit