K jakému operátorovi přejít?

185
21.7.16 12:06

K jakemu operatorovi prejit

Prosim o radu. Asi se uz nekomu doneslo, ze O2 rusi internet. Jenze ted nevim kam prejit. Provolam tak 400 a za ty penize nabizeji vetsinou studentske tarifi, coz se mi za dva roky menit zase nechce. A platit pres 700 taky nechci za neomezeny tarif. Tak jestli nevite o necem vyhodnem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
vetřelec
21.7.16 12:17

@janulikz já odcházím k Vodafone z O2 ze stejného důvodu. Zavolej si na Vodafone, dají ti neveřejnou - výhodnější nabídku. Počítej s tím, že ti O2, jakmile řekneš, že chceš odejít, budou taky nabízet výhodné nabídky…

• Citovat
  • Upravit
185
21.7.16 12:21

A co ti prosim nabidli. Uz si tam volala? K O2 uz nepujdu, musi pocitat s tim, ze tímhle krokem prijdou o spoustu zakazniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33022
21.7.16 12:27

Jsem u ČEZ mobil a nastavuji si služby každý měsíc jak potřebuji. Internet +volání + sms a podle toho platím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
353
21.7.16 12:34

Doporučila bych toto: https://www.plus4u.net/…uzby/mobile/

Je to i bez smlouvy, když chceš a rozhodně je to finančně zajímavější, než jít přímo k T-Mobilu či Vodafone. Dokonce to hodnotil D-Test a vyšlo to jako snad nejvýhodnější..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
21.7.16 12:39

Já jsem u Vodafone a mám tarif pro mladé, studenty (do 26 let) a jsem spokojená. Nyní mám i jejich telefon a bezva. Ale jinak je pravda, že jiné tarify jsou drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vetřelec
21.7.16 12:43

@janulikz zatím ještě číslo nepřevedli, ale mělo by to být za 400Kč, 450 minut volání, SMS zdarma a 500 MB

• Citovat
  • Upravit
4256
21.7.16 13:00

Presla jsem od 4u mobile… k vodafonu-neomezene volani+sms+500mb net=449,– smlouva na 2r. Spokojenost :palec:

Příspěvek upraven 21.07.16 v 13:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
21.7.16 13:00

Ahoj, vyzkoušej tuto kalkulačku a ona ti už poradí jaký tarif pro tebe bude ten nej ;)
 http://www.kurzy.cz/…nich-tarifu/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
21.7.16 13:06

@vetřelec tak presne neco takoveho hledam :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
21.7.16 13:25

Ja zrovna prechazim po 13 letech od t-mobile k vodafonu…v neverejnych nabidkach jsou nejvyhodnejsi…a nehodlam se k nim vracet.. „uzili“ jsme si dost.. Takze bud vodafon nebo jiny operator s nimi spolupracujici (mam na mysli sazka, tesco apod.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36720
21.7.16 13:33

@Bobby a jak se to dělá, když chceš přejít k někomu jinému? Na podzim chci taky od T-Mobile odejít, taky už stačilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19606
21.7.16 13:41
@micta píše:
@Bobby a jak se to dělá, když chceš přejít k někomu jinému? Na podzim chci taky od T-Mobile odejít, taky už stačilo

Zavolala jsem na operatora a rekla ze chci odejit…pak mi daval ruzne nabidky apod ale ja si trvala na svem…pak me prepojil na linku kde toto resi a behem chvilky poslali kod na preneseni cisla…s tim kodem pak jdu k novemu operatorovi a on podle nej vygeneruje novou simku se starym cislem…pak das novou simku a jedes dal se stejnym cislem :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vetřelec
21.7.16 13:59

@janulikz já teď budu čekat do 24.8. na převedení čísla a pak si teprve oddechnu, že mám O2 z krku…
Dokonce mi O2 naúčtuje na rozloučenou ještě 150 kč navíc k tarifu, protože od nich odcházím, skončila mi smlouva už dávno, takže nemám nárok na jejich „výhodný“ tarif.. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
36720
21.7.16 14:26

@Bobby a to se dělá v tom období, kdy ti končí smlouva, aby si nemusela platit nějaké sankce, že jo? Mě to končí v tom říjnu, tak vydržím. Nastvali mě, protože platím pořád stejně, ale zjistila sem, že mi sebrali data, co byli v paušálu zadara. Čím dýl jsem u nich, tím mi to přijde horší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat