Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
zkus si najet na Last minut a uvidíš,třeba něco seženeš.A to chceš za obě těch 5000.?to nevím jestli ti bude stačit,ale budu držet palce at něco seženeš.Většinou totiž děti nebývají zdarma,když jedeš sama.kdyby byl ještě jeden dospělí tak jo,ale sama s dítětem většinou ne.
ano za obe pet tisic,chtela jsem jen dodat ze staci chatka karavan ci stan ![]()
Já myslím že za obě 5000 je hodně málo,to jako myslíš ale jen cestu ne?Nez jídla atd?
Opravdu jukni na Last minut,vyjede ti toho hodně,ale zase když to bude hodně levný,tak je to bez dopravy.no uvidíš,třeba budeš mít štěstí. ![]()
Ahojky já myslím, že se něco sehnat dá, zkus prohledat, my když jsme s přítelem ještě studovali, tak jsme jeli do Chorvatska za 3150 na osobu, byl to týden v karavanu autobusem a jídlo vlastní. Ale to už je 8 let zpátky, tak nevim no
každopádně za obě dvě 5 tis. těžko, pokud bych to měla na mysli jen za sebe, tak určo jo, ale netuším jak by to bylo s malou. Úplně zadarmo jsou snad jen děti do dvou let, u těch starších už se něco platí. A taky musíš počítat s penězma na výměnu…
werryjane píše:
Do 5000 bych to viděla na Bulharsko
já teda nevím, ale Bulharsko je většinou letecky
brácha tam letos letí s malým
samozrejme ze pet tisic myslim jen z dopravu a ubytovani,do bulharska se jezdi i busem co jsem zjistila
ja byla pred sesti lety v recku na devet dni za 3900,a dite do patnacti let za dvojku,tak to zkusim pohledat treba neco najdu,a v cene opravdu nebyla zapocitana utrata
ale dik ![]()
Já se vrátila se synem ted v neděli z Bulharska a už nikdy!!!!měli jsme to bez jídla a ubytování šílený a stálo nás to necelých 14000kč.takže tam asi nééé.viděla bych to spíš na stan nebo karavan někde v Itálii u Bibione,ale zase tam je dost draho.
Zkus se mrknou na stránky Invia http://last-minute.invia.cz/ můžeš si vybrat kam, do kolika peněz, délka pobytu, stravu atd. třeba se tam něco najde.
My teď teda byli v Chorvatsku za 4990 pro jednoho, dítě zadara, s polopenzí ubytování ale bez cesty. Jeli jsme přes Vítkovice . A kupovala jsem to 4 dny před odjezdem ![]()
Tady je to lepší a ve filtru si zadáš kriteria
http://www.dovolena.cz/…y/vyhledane/?…[1]=4&kid[2]=1&kid[3]=1&board=20&trip_type=80&price=-5000&price_max=5000&departure_airport[40]=40&departure_airport[47]=47&departure_airport[45]=45&departure_airport[57]=57&departure_airport[50]=50&departure_airport[48]=48&departure_airport[41]=41&departure_airport[42]=42&departure_airport[51]=51&departure_airport[43]=43&departure_airport[46]=46&departure_airport[44]=44&find=Vyhledat+z%C3%A1jezdy
Zkusila bych číhat na takové ty slevové servery jako je vykupto.cz slevomat a podobně…Tam bývají i zájezdy a to je pak s pořádnou slevou.. ![]()
Maminky prosim pomozte zagooglit:(celej rok jsem setril jako diva,nasetrila fakt tech pet tisic,jsem sama s detma..chtela bych letos starsi dceru vzit k mori ma ctyri rocky..ale..potrebovala bych aby v cene 5000kc,bylo autobusova doprava,ubytovani,pojisteni..strava nee tu si budu brat svoji..je mi docel jedno kam..ale urcite co nejbliz tekze chorvtsko,itoska,bulharsko,a kdyby to klaplo recko,,,odjezd v zari,,a nejlepe ze VSETÍNA,VALASSKEHO MEZIRICI,ZLIN..holky myslite ze je nejaka sance neco takoveho ziskat?
minulej rok jsem byla v cr,a nechala jsem za tydeni ubytovani v chtce skoro ctyri tisice,takze proto to more..jo jeste delk pobytu kldne jen tyden..dekuji za pomoc