Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
U nás guláš teda moc nebývá a můj muž je po ránu citlivka, ale za to já Tvého muže chápu
hlavně když chutná, ne? ![]()
Každej má nějaký chutě, ale tohle je vážně dost
Já toto sníst po ránu, tak mi je težko celej den… ![]()
to mi připomnělo moje děcka, včera ráno ke mě přišly do ložnice a že chtějí snídani a když jsme se jich zeptala, co chtějí, tak oba zařvali: guláááš
a to my normálně nesnídáme, takže museli s gulášem počkat do oběda ![]()
Kdybych na nej měla chut, tak si ho dam klidne rano taky.
Holt si uvarila výborný guláš, bud rada
![]()
No guláš určitě není standard, ale proč si kvůli, podle mě, takové maličkosti kazit pěkné nedělní ráno jak sama píšeš? Tak si prostě dej ty to, na co máš chuť. Mně nepřijde divný snídat po ránu chleba se šunkou a manžel to taky komentuje, protože byl prostě z domova zvyklý mít pořád napečené sladké jídlo - a tak si prostě nandáme na stůl víc věcí a každý si vezme na co má chuť. Zbytečně si kazíš pěknou neděli a společnou snídani - měj radost, že mu guláš od Tebe tak chutnal, že hned po probuzení si ho dal ![]()
U chlapa se nedivím
no co, jednou za čas, když má chuť. Ber to z té lepší stránky- Udělalas výbornej guláš, určitě se na něj těšil celou noc ![]()
Já ti nevím, proč ne??? mě to až tak divné nepřijde. když si můžeš dát smažená vajíčka se slaninou, tak proč ne guláš? já osobně kdybych si měla vybrat mezi snídaní a večeří, tak si ho dám k té snídani ![]()
Kdyby aspoň byl ode mě…tenhe si vařil sám…a sám si ho do nebe taky vynachválil… ![]()
@nozu píše:
Já ti nevím, proč ne??? mě to až tak divné nepřijde. když si můžeš dát smažená vajíčka se slaninou, tak proč ne guláš? já osobně kdybych si měla vybrat mezi snídaní a večeří, tak si ho dám k té snídani
Taky fakt a v nejdené zemi i různé klobásy apol a to už mi fakt přijde prašť jak uhoď ![]()
@Anonymní píše:
Kdyby aspoň byl ode mě…tenhe si vařil sám…a sám si ho do nebe taky vynachválil…
Já nějak pořád nechápu, kde je en nepřekonatelný problém
byla bych na svýho muže docela pyšná, že uvařil něco, co se dá jíst ![]()
Klasika snídaně to není. Ale proč si tím kazit nedělní ráno? Takovou prkotinou?
Snídá ho často? Je hodně obézní? Má vysoký cholesterol, že se musí hlídat? Pokud ne, tak nevidím důvod se nad takovou snídaní rozčilovat.
Chlap by si to rano nevzal, ja klidne..zbytecne hystericka scena ne? Vzyt o nic nejde..
Mě to zas tak hrozný nepříjde..
Já teda vstávám brzo s malou a dávám si housku nebo to co je zrovna pečený (sladký) a kafe.. Obědvám, když malá spí, abych měla trošku klid - takže většinou po 11 hod ![]()
Hele a proč anonymně? To zas není tak intimní, ne? ![]()
Je tohle normální? Jsme s manželem pátým rokem ale nepřestane mě překvapovat..začíná nám hezká společná neděle, já po ránu vletím do koupelny a co nevidím, když vylezu ven. Nakládá si k snídani včerejší guláš z oběda. (k večeři prosím…) ale tohle snídat? Jsem divná já nebo je tu něco špatně? Dělají to vaši muži taky tak?? Asi jsem spadla z jiné planety nebo co. Argument: snídaně má prý být vydatná. Poslala sem ho do háje s tím, ať si snídá sám a že je pěkné prase. Leda že by chlap mohl být taky těhotný…