K. Vary

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
809
5.11.06 15:38

K. Vary

Je tu nejaka maminka z K. Varu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymni
13.11.06 14:47

Ahoj sice nejsem z K.Varů ale z Ostrova.

• Citovat
  • Upravit
243
16.11.06 21:47

Já jsem bývalý karlovarák, to se asi nepočítá, co? :D
Ale nějakou spolužačku bývalou nebo tak bych potkala docela ráda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
809
22.11.06 08:42

Ale z Ostrova asi moc casto do KV nejezdis, vid? Hledala jsem spis nejakou maminku, se kterou bych vozila mimi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
18.1.07 11:32

Ahoj, já sem z Ostrova. Přistěhovala sem se z Plzně v červenci. Teď sem na rizikovym těhotenství. Od včerejška. Byla sem jenom 3 dny v práci a začla sem krvácet. Předtim sem byla měsíc doma, abych nechytla v nemocnici ňákou virozu. Achjo. Teď mam sedět doma nebo ležet. Ale dneska už je to dobrý. A mimík na ultrazvuku včera byl v pořádku, tak snad to dobře dopadne.Zatim se mějte, papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
18.2.07 16:07

K. Vary / OStrov

Ahoj miminky, ještě se přihlásí někdo z Varů - či OSTROV Jsem OStrovská pište…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
18.2.07 18:52

Ahoj, no tak já se hlásim pořád :lol:
Virgin: Ty budeš rodit v červnu, viď? Mohly bysme pak spolu chodit s kočárkem, co Ty na to? Já mam termín 20.7. Chodíš teď do práce nebo už seš doma? Já sem zatim pořád doma, ale už můžu na procházky a mimi pěkně roste, takže už totálně šílim s výbavičkou… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
19.2.07 16:39

Ahoj Majuš, no já mám termín 21.6 a jsem už pěkně dlouho doma. No jsem ráda, akorát se rychleji přibírá.. :roll: . Určitě budem chodit na procházky zatim najdu nějakou trasu. Jsi poprvé těhu? A kdy máš narozeninky ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
20.2.07 09:18

Ahoj Virgin, no já to mam 20 nebo 21.7. Čekáme první mimčo, hrozně se těšim, nejradši už bych ho měla doma. Zatim ale nevíme, co to bude. Výbavičku kupuju takovou neutrální až spíš klučičí, tak uvidíme. Manžel by chtěl samozřejmě kluka, ale nakonec to bude jedno 8) Vy už víte, co budete mít nebo nechcete vědět? Já mam velkej ultrazvuk 12.3., takže do tý doby musim vydržet. Co takhle celej den děláš? Chodíš na procházky? Já moc ne, protože se nedokážu sama dokopat. Nechceš někam zajít spolu? Tak zatim papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.2.07 10:21

Krásný den MAju, už jsem byla na velkym a doktro mi nechtěl říci co to bude, prý to máme hledat a pak se zeptat na prohlídce..takže jsem taky dost napjatá, ale mám takový tušení, že to bude holčička. Můj přítel to prý ví stopro, řekla mu to kdysi kartářka… Určitě bysme mohly někam na pocházku, nevim jak dlouho jsi v OStrově, nějak jsi psala, že ses přestěhovala z Plzně. To moc lidiček neznáš vid. Trochu bych Tě někdy ráda provětrala určitě bějaký slunný den.. :D No kde vlastně bydlítě? A kolik Ti je let? A jaké jsi znamení , Jsem zvědavá viď … 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9674
20.2.07 11:09

Čauky, tak 12.listopadu mi bylo 25. Sme tu teprv od července, takže znam akorát bejvalý spolužáky mýho manžela z gymplu, ale bohužel většina jich tu už nebydlí…Takže vlastně neznam skoro nikoho. Bydlíme ve Vančurovce. Kde vy? Určitě bych na procházku vyrazila. Teď sem zrovna přišla z města(je mi trochu divný řikat z města, když je to tu tak mrňavý, ale nevim, jak jinak to vyjádřit :lol: ) Musela sem si jít koupit odbarvovač na omylem obarvený prádlo. Včera sem si koupila levný červený tričko a vyprala ho s černýma věcma a džínama a bohužel moje poslední džíny, co mi eště sou, to pěkně odnesly. Takže to teď zkoušim odbarvit. Doufam, že nebudu muset vyrazit pro nový džíny do Varů v teplákách :oops:
Jo a chodíš na těhotenský cvičení? Já zatim nemůžu, ale počítam, že na kontrole 7.3. mi to už Dr. dovolí, tak pak chci začít chodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
20.2.07 17:52

Barvičky

Ahoj MAju, moje e mailovka je virgin3@seznam.cz jestli můžeš napsat svojí. můžu se líp rozepsat… Doufám že barvení nedopadlo jako to moje každé..znám to moc dobře, nejlépe je barvit načerno :lol: :lol: :lol:
Jak píšeš že jsi sportovní tak myslim že by Ti jestě nějaké moje kahoty pásli, jetli ovšem nemáš víc kilo než já a to nevim…jestli Ti nevadí sekáč něco by jsme omrkly..Znám jesště nějaké mamky a budoucí maaminy..To bude Ostrovskej průvod brďo .. Bydlíme u Vejškovky no ta budova za náměstím jinak ted budu u našich přes den, děláme totiž s mladym u nás koupelnu, nechci být v tom hluku a bordýlku… Držim moc palečky na to vyšetření a ev. napiš do mejlu ke komu chodíš těšim se na pokec :P Opatrujte se s mimískem třeba tak jak se válíme furt mi zdravíme :wink: Jo a můj kočárek je na www.la-kart.com mám ho po kámošce a ta ještě po kámošce, ale mě se tááááák líbil..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
21.3.07 17:18
:wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
564
23.3.07 10:53

Chtěla jsem se zeptat, jestli tu není nějaká mamina,co začne od dubna chodit s mimčem na plavání :P do Lazní 5.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
429
16.12.07 16:33

Ahojky, je tu někdo z KV? Nebo už to není aktuální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová