Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, koupila jsem si krásnou kabelku, je z koženky nebo nějaké uměliny. Doma jsem zjistila, že uvnitř páchne jak zatuchlá ryba
Týden větrání na půdě nepomohl, co s tím? Bohužel vrátit jí nemůžu, protože jsem jí koupila ve vedlejším městě a tam se teď nedostanu. Přinejhoršim jí vyhodim, zas tolik nestála… Díky za tipy ![]()
Jj, vůni jsem tam stříkla. Ani voňavej stromek do auta nepomohl. Já mám fakt pech
![]()
Na všechno, co smrdí, stříkám sprej do bot se stříbrem z Deichmana. ![]()
@Mumi Já měla kdysi sprej na pohlcování zápachu. Sice to bylo určené do klecí hlodavců (koupila jsem ho ve zverimexu), ale fungovalo to na vše. Myslím, že podobný sprej koupíš i v drogerce ![]()
Tak to mám úplně stejný problém!!! Nová kabelka od značky Carpisa… je to na poblití!
To je určitě tím blbým lepidlem.Taky jsem měla tu zkušenost. Mamina mi poradila, ať tam dám mletou kávu. A je fakt, že po týdnu to pomohlo.Ale každý den tu kávu měnit. Ona na sebe naváže ten smrad ![]()
A to to v tom obchodě nebylo cítit? mě 2× smrděla kabelka lepidlem, ale nevadí já ráda tyhle sajrajty
blití bych teda vrátila ![]()
Já měla totéž. Zkoušela jsem kabelku i vyprat (obrátit naruby, zapnout a do pračky), trochu to pomohlo, ale za chvíli smrděla zase
Pak jsem si ji jednou vzala a omylem se mi do ní vylila toelatka - ta to celé přesmradila a teď chodím jak madam
![]()
A co zkusit roztok z octu a vystříkat ji. Ten neutralizuje pachy.
V obchodě vůbec nesmrděla
začalo to pár dní po tom, co jsem jí koupila a jako kdyby se to stupňovalo… kolikrát jsem tam stříkla už Chanela a po chvíli zase smrad… myslím, že je to prostě nekvalitní kabelka! Už si tam nikdy nekoupím.
@K.Black píše:
A to to v tom obchodě nebylo cítit? mě 2× smrděla kabelka lepidlem, ale nevadí já ráda tyhle sajrajtyblití bych teda vrátila
Mě nenapadlo ji očichávat, navíc prcek se nudil, takže jsem fofrovala.
Na lepidlo to nevypadá ![]()
A nebo kabelku na 2 tydny zavrit do nejake krabice se sodou. Ta take pohlcuje pachy a radi se do ledicek a podobne a nebo je soucasti pripravku na odstraneni pachu, treba prave do te lednice.
Jinak me smrdela prebalovaci taska od mamas and papas taky desne. Takze to urcite neni jen u levnych smejdu.