Kabelka páchne

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
170
23.2.13 13:44

Kabelka páchne

Ahoj, koupila jsem si krásnou kabelku, je z koženky nebo nějaké uměliny. Doma jsem zjistila, že uvnitř páchne jak zatuchlá ryba :poblion: Týden větrání na půdě nepomohl, co s tím? Bohužel vrátit jí nemůžu, protože jsem jí koupila ve vedlejším městě a tam se teď nedostanu. Přinejhoršim jí vyhodim, zas tolik nestála… Díky za tipy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50124
23.2.13 13:46

Dala bych si tam nějakou vůni nebo voňavé kapesníčky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
23.2.13 13:51

Jj, vůni jsem tam stříkla. Ani voňavej stromek do auta nepomohl. Já mám fakt pech :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
23.2.13 13:54

Nenazvracel ti tam někdo? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
23.2.13 13:55

Na všechno, co smrdí, stříkám sprej do bot se stříbrem z Deichmana. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
23.2.13 13:56

@Mumi Já měla kdysi sprej na pohlcování zápachu. Sice to bylo určené do klecí hlodavců (koupila jsem ho ve zverimexu), ale fungovalo to na vše. Myslím, že podobný sprej koupíš i v drogerce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
23.2.13 13:56

Koupit novou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.2.13 14:02

Tak to mám úplně stejný problém!!! Nová kabelka od značky Carpisa… je to na poblití!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
23.2.13 14:06

To je určitě tím blbým lepidlem.Taky jsem měla tu zkušenost. Mamina mi poradila, ať tam dám mletou kávu. A je fakt, že po týdnu to pomohlo.Ale každý den tu kávu měnit. Ona na sebe naváže ten smrad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K.Black
23.2.13 14:07

A to to v tom obchodě nebylo cítit? mě 2× smrděla kabelka lepidlem, ale nevadí já ráda tyhle sajrajty :lol: blití bych teda vrátila :think:

• Citovat
  • Upravit
784
23.2.13 14:11

Já měla totéž. Zkoušela jsem kabelku i vyprat (obrátit naruby, zapnout a do pračky), trochu to pomohlo, ale za chvíli smrděla zase :( Pak jsem si ji jednou vzala a omylem se mi do ní vylila toelatka - ta to celé přesmradila a teď chodím jak madam :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4024
23.2.13 14:44

A co zkusit roztok z octu a vystříkat ji. Ten neutralizuje pachy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
23.2.13 14:51

V obchodě vůbec nesmrděla :-( začalo to pár dní po tom, co jsem jí koupila a jako kdyby se to stupňovalo… kolikrát jsem tam stříkla už Chanela a po chvíli zase smrad… myslím, že je to prostě nekvalitní kabelka! Už si tam nikdy nekoupím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl. Mumi
23.2.13 17:42
@K.Black píše:
A to to v tom obchodě nebylo cítit? mě 2× smrděla kabelka lepidlem, ale nevadí já ráda tyhle sajrajty :lol: blití bych teda vrátila :think:

Mě nenapadlo ji očichávat, navíc prcek se nudil, takže jsem fofrovala.
Na lepidlo to nevypadá :think:

• Citovat
  • Upravit
12185
28.3.13 15:46

A nebo kabelku na 2 tydny zavrit do nejake krabice se sodou. Ta take pohlcuje pachy a radi se do ledicek a podobne a nebo je soucasti pripravku na odstraneni pachu, treba prave do te lednice.

Jinak me smrdela prebalovaci taska od mamas and papas taky desne. Takze to urcite neni jen u levnych smejdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný