Velký koberec

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9090
22.2.13 13:36

Velký koberec

Ahojky, potřebovala bych radu.
Začali jsme přemýšlet nad tím, že do obýváku pořídíme koberec, malá je zatím v ohrádce ale už se jí tam tolik nelíbí, ráda by lozila po celé místnosti ale problém je v tom, že tu máme dost studenou dlažbu. Jenže obývák je velký cca 6,8×5,8 m a zatím jsem nenašla obchod, kde by se dal koupit skoro 6 metrů široký koberec, nevíte o něčem? Popř. existuje nějaké jiné řešení, kromě podlahového topení? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13837
22.2.13 13:42

U nás je prodejna - koberce Trend a tuším, že šířku 6m mají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
22.2.13 13:42

Nejlepší je asi poradit se přímo v prodejně koberců…pokud nebude tak široký koberec, dá se to určitě udělat jinak :-) budou to třeba 2ks, ale když ti to položí přímo ta firma nebude to vidět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
22.2.13 13:44

Hm, tak na svých webovkách mají jen 5m. Co 2 pruhy k sobě přilepit, myslím, že šikovný pokladač by si s tím poradil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
22.2.13 13:45

Ahoj, teda my takhle velkej nebrali, ale co jsme byli v Trendu a v Brenu, tak tam měli právě i velký šířky… :think: Ale jestli zrovna 6m nevím, šli jsme pro něco jinýho, tak jsem se o to moc „nezajímala“ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
22.2.13 13:46

Aha, tak jsem koukala na stránky obojích firem co jsem zmiňovala a teda jen 5 maximál… hmm… Tak leda 2×3 metry šířku a nechat podlepit… :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
22.2.13 13:47

Právě zatím jsem všude narazila na max. 5m :nevim: 2 koberce k sobě mě napadly ale mám strach, že to bude blbě vypadat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
146
22.2.13 13:52
@Verca1989 píše:
Právě zatím jsem všude narazila na max. 5m :nevim: 2 koberce k sobě mě napadly ale mám strach, že to bude blbě vypadat :think:

jsou to profíci, nebude to vidět :-))) a nebo se domluvte dle rozestaveného nábytku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
22.2.13 13:54
@Verca1989 píše:
Právě zatím jsem všude narazila na max. 5m :nevim: 2 koberce k sobě mě napadly ale mám strach, že to bude blbě vypadat :think:

No já myslím, že by to zas tak hrozně poznat jít nemuselo :nevim: Samozřejmě jeden kus je jeden kus… Nebo sehnat stejnej motiv v 5m a 1m a tu jednometrovku dát prostě na kraj, aby to nebylo přesně přes půlku místnosti, aby to tak „nerazilo“, ale ten oddělenej pás by byl např. pod sedačkou nebo tam, kde se moc často nekoukáš…

Nebo zmenšit obývák :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
22.2.13 16:39

@Seizdra no ten už jsme zmenšovali, asi o 3 m :D popřemýšlím nad těma 2 kobercema, spíš mám strach, jak to bude vypadat, protože topíme v obýváku krbem, aby nebyl koberec za chvilku na vyhození…to je fakt dilema…:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2435
23.2.13 17:58

Nevím, co chcete za koberec, ale já plánovala do pokoje dítěti dát kvalitní zátěžový koberec, co se dává například do kanceláří a pod a na to ten tenký dětský, třeba se silnicema a tak. ty zátěžový jsou v jedné barvě, jsou v rolích, takže různé šířky a jedna barva opravdu vidět nepůjde, kdyby byly dva. a na to ten dětský a je to naprosto super. a nebyl by ani problém s tím krbem, tenhle koberec vydrží všechno a cenově je dost dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný