Truhlář Ostrava, Opava a okolí?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
207
22.2.13 13:30

Truhlář Ostrava,Opava a okolí?

Ahojky lidičky, mám prosbu. Nemáte někdo zkušenosti s nějakým truhlářem, který by mi byl schopen vyrobit Tv sestavu, z Ostravy, Opavy a okolí? Samo za rozumnou cenu. Mám kuchyň z Oresi a potřebuju k tomu stejnou Tv sestavu. Bohužel je to dřevo teak a z tohoto dřeva se moc nábytku nevyrábí. Takže v normální obchodě neseženu. Oresi sice dělá i tv sestavy, ale vypočetla jsem to na nějakých 15 000 a to je jen pár skříněk. Dík za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6928
22.2.13 14:36

@romči My máme celkem dobrou zkušenost s http://aa-interiery.cz/ (kontakt v kontaktech :lol: ). Anebo http://www.nabytek-vratimov.cz/kontakt.php
A zkusit se zeptat na cenovou variantu… Ale jestli to výjde levně? To fakt nevím… :nevim:! Možná první trochu levnější, ale kvalitně dělají obě firmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
696
22.2.13 14:44

Zkus mrknout na www.vichato.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3627
22.2.13 15:59

Můj bratr je truhlář a je z Opavy, kdyžtak napiš do zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
3.8.15 15:29

Zdravím, hledám truhláře, který by mi udělal kuchyň na míru - pouze z Ostravy, pokud máte kontakt, sem s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
3.8.15 15:35

@Blekota Ahoj Blekoto, já mám skvělé zkušenosti s p. Dosoudilem (na FB Truhlářství Dosoudil), není přímo z Ostravy, je ze Sviadnova, ale všude dojede. Dělal nám kuchyň před dvěma lety a za hubičku… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2874
3.8.15 15:38
@Sinquinita píše:
@Blekota Ahoj Blekoto, já mám skvělé zkušenosti s p. Dosoudilem (na FB Truhlářství Dosoudil), není přímo z Ostravy, je ze Sviadnova, ale všude dojede. Dělal nám kuchyň před dvěma lety a za hubičku… :mavam:

Děkuji. Mrknu na něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný