Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Stejně se to tam nakonec zvrhlo k úplně jiným tématům.
A já psala anonymně jen do té doby než jsem adminem byla upozorněna že se jí to nezdá dost osobní a odanonymnila mě ![]()
Nikdy jsem nic nenapsala anonymně - až do včerejška
.
@Weru píše:
Jestli jsi to nebyla nahodou ty![]()
![]()
![]()
Osobní a dost osobní, málo osobní, intimní - stejně nerozeznám co je co
.
@ohýnek píše:
Stejně se to tam nakonec zvrhlo k úplně jiným tématům.
A já psala anonymně jen do té doby než jsem adminem byla upozorněna že se jí to nezdá dost osobní a odanonymnila mě
@Larr mě spíš zaráží jak někdo kdo mě nezná, může vědět co je pro mě intimní a osobní a co ne
Já osobně si myslím, že ji naštval můj poslední příspěvek, byl dost dlouhý a vlastně nejspíš asi pravdivý, myslím si že ji ten její lakoval v případě soudních jednání, určitě se nerozhodlo hned na prvním jednání, hlavně se ten její vůbec nebránil, takže ani zakladatelka nenapsala úplně všechno, jen se celou dobu bránila uvěřit pravdě
Ale jak jsem psala nahoře - o dost víc mě zaráží založit diskuzi a pak jí nechat - protože se mi nelíbí, co o mě kdo říká - zamknout
.
@Larr píše:
Nikdy jsem nic nenapsala anonymně - až do včerejška![]()
![]()
.
Tý brďo
- ten se nedal minout, ale nečetla jsem ho
. Proč by se nedalo rozhodnout při prvním stání - taky platím alimenty a rozhodlo se u prvního stání
. A rozvedla jsem se také u prvního.
@S.Ivanka píše:
Já osobně si myslím, že ji naštval můj poslední příspěvek, byl dost dlouhý a vlastně nejspíš asi pravdivý, myslím si že ji ten její lakoval v případě soudních jednání, určitě se nerozhodlo hned na prvním jednání, hlavně se ten její vůbec nebránil, takže ani zakladatelka nenapsala úplně všechno, jen se celou dobu bránila uvěřit pravdě
Příspěvek upraven 21.02.13 v 23:13
@Weru píše:
Jsme zvedava jak dlouhou zivotnost bud emit tahle diskuse
krátkou, bude se to brát jako provokace ![]()
@ohýnek píše:
krátkou, bude se to brát jako provokace
je mi to jasny.
@Larr píše:
Tý brďo- ten se nedal minout, ale nečetla jsem ho
. Proč by se nedalo rozhodnout při prvním stání - taky platím alimenty a rozhodlo se u prvního stání
. A rozvedla jsem se také u prvního.Příspěvek upraven 21.02.13 v 23:13
Protože pokud se omluvil, byť jen špatně a neměl daný soud jeho příjmy, tak mu dá ještě jednu šanci aby to vysvětlil, prostě nerozhodně v tomto případě na prvním stání, pouze pokud má veškeré doklady, oba se dostaví, je soudce připraven vlastně předem, jen si ujasní výpověďmi stav věcí.
Tak holky, kde jste
.
- taky tomu, jak někdo může založit téma a pak ho nechat uzamknout. Přeci musím přijmout kritiku i názory, ať jsou jakékoliv a diskuze je od toho, abychom diskutovali
. Mimochodem, já tu ještě nikdy nenapsala nic anonymně
.
Teda já nerozumím - krom jinýho