Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Sháním na vánoce kačenku v kouli. Všude mají od Fisher Price s nemožným přechodem, který brání kutálení. I ta kačena je dost nepovedená. ![]()
http://www.svethracek.cz/karta.php?…
Ostatní obchody na netu nabízí tuto kačenku, která se mi líbí: http://www.batolata.cz/detail.php?…
Je tu ale napsáno od Fisher Price, tak se obávám aby mi nepřišla ta nepovedená. ![]()
Nemáte někdo zkušenost?
Ahoj,pokud je to ta kačenka od FP,tak je to ta s tím strašným přechodem,jen je ta fotka udělaná tak,aby to nebylo vidět.I v krabičce jsou natočené tak,aby se ten přechod schoval.Já jsem jí malému taky kupovala,protože na to mám z dětství vzpomínky,ale je to hrůůůza běs.
taky jsem sháněla, kačenku z dětství si pamatuju a za každou cenu jsem jí chtěla mít doma, ale když jsem pořád narážela na tyhle kýče, tak jsem zájem ztratila. Ta z toho druhého odkazu vypadá celkem pěkně, tu bych i brala, ale jestli to je tak, jak píše Momi, tak děkuji pěkně, nechci ![]()
Kakika píše:
taky jsem sháněla, kačenku z dětství si pamatuju a za každou cenu jsem jí chtěla mít doma, ale když jsem pořád narážela na tyhle kýče, tak jsem zájem ztratila. Ta z toho druhého odkazu vypadá celkem pěkně, tu bych i brala, ale jestli to je tak, jak píše Momi, tak děkuji pěkně, nechci
Já jsem jí viděla jak na netu tak i naživo v obchodě,ta „naše“kačenka měla ve vodě plastové kytičky,a viděla jsem jí ještě po revoluci v obchodě,a stála přes 300kč.
momi33 píše:Kakika píše:Já jsem jí viděla jak na netu tak i naživo v obchodě,ta „naše“kačenka měla ve vodě plastové kytičky,a viděla jsem jí ještě po revoluci v obchodě,a stála přes 300kč.
taky jsem sháněla, kačenku z dětství si pamatuju a za každou cenu jsem jí chtěla mít doma, ale když jsem pořád narážela na tyhle kýče, tak jsem zájem ztratila. Ta z toho druhého odkazu vypadá celkem pěkně, tu bych i brala, ale jestli to je tak, jak píše Momi, tak děkuji pěkně, nechci
Já jí jednou prošvihla v aukci (taky se cena vyšplhala ke třem stovkám) a od té doby jsem tu původní už neviděla.
Ještě jsem našla tuto kačenku , ale vypadá to, že i tahle má rantl ![]()
momi33 píše:Kakika píše:Já jsem jí viděla jak na netu tak i naživo v obchodě,ta „naše“kačenka měla ve vodě plastové kytičky,a viděla jsem jí ještě po revoluci v obchodě,a stála přes 300kč.
Joooo tu jsem chtěla taky, ale všude mají s tím nemožným zdobením a vystouplým přechodem
Jestli na ní někdo narazí - dejte echo (na tu s kytičkami) ![]()
Člověk by si řekl Fisher Price - značka, to by mělo být OK… Jak si vůbec můžou dovolit dělat takovej patvar?! ![]()
shani píše: Člověk by si řekl Fisher Price - značka, to by mělo být OK… Jak si vůbec můžou dovolit dělat takovej patvar?!
To dělaj někde v Hánoji ![]()
myslím si, že kdyby se tu oběvil výrobce toho starého typu, tak má živnost jistou. Už jsem to slyšela snad ze všech stran, že ty moderní se nikomu nelíbí. Každopádně, pokud jí má někdo doma na půdě, tak hned koupím ![]()
Tak já mám tu od FP, je pravda že ta z dětství byla jiná, přechod má vystouplý ale v otáčení nebrání, malá si sní docela dost vyhrála. ![]()
dostali jsme tu FP, je pravda, že je dost ošklivá, ale kluci jí měli (a mají) rádi a vyhrajou si s ní dost. Ten přechod zas tak nevadí.
Elik píše:
dostali jsme tu FP, je pravda, že je dost ošklivá, ale kluci jí měli (a mají) rádi a vyhrajou si s ní dost. Ten přechod zas tak nevadí.
Malej si s ní taky vyhrál,pořád s ní kvedlal.Když holt má člověk něco v paměti z dětství,tak se mu po tom stýská ![]()
tohle není od FP tak by to třeba mohlo být lepší
http://www.detskypark.cz/…_kouli_zluta?…
http://www.hracky.tv/…ouci-v-kouli
Tý jo.. zírám kolik jich existuje… Ale mně osobně tedy připadají ošklivé všechny ![]()
Je teda fakt, že já si ten prototyp z „našeho dětství“ vybavuju jen matně, fakt si nevzpomínám, jak to tenkrát vypadalo.
No to já si právě pamatuji, jak ty barevné kytičky se přilepily na stěnu a já se snažila tou vodou a kačenkou je zase sundat,… ale to už mi bylo víc - vícegenerační hračka ![]()