Kadaň nebo Chomutov?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
639
7.6.11 14:18

Kadaň nebo Chomutov

zdravím všechny maminky a těhulky… chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s porodnicí v Kadaňi a v Chomutově, pořád se nemůžu rozhodnut. Slyšela jsem chválu na obě nemocnice ale Kadaň je prý lepší.. je to moje první těhu. děkuji za pomoc :-) :mrgreen: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
552
7.6.11 14:38

Žatec :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
7.6.11 14:40

když to je pro mě zase zbytečně daleko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
7.6.11 14:41

ahoj, za boha jsem nechtěla rodit v CV, slyšela jsem samý hnusy, tak jsem chvilku ležela v Kadani. Neříkám, že Kadaň je špatná porodnice, ale mně se to tam zrovna dvakrát nelíbilo.Nakonec jsem rodila v CV a nemůžu si stěžovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
7.6.11 14:43
xaminka píše: Žatec :lol: :lol:

joooooo, to říkala kámoška taky, pak jí nechali 20 hodin v bolestech, nakonec jí kuchli a jizva jí doma rupla a vytekl z ní hnis, takže lahůdečka :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
7.6.11 14:45

jeežiš …tak Žatec nee … Sestra rodila v březnu v Kadaňi a nestěžovala si, já mám blíž Chomutov tak to vidim taky na ten Chomutov ale většina mi radí Kadaň :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
7.6.11 14:46

tak já jsem rodila 60 hodin :lol: :lol: . Ale tym byli vážn suprový a já CS ani nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
7.6.11 14:49

Jinak Žatecká je ted jedna z nejlepších… Ale kámoška také rodila v Kadani a byla spokojená. A druhá v Chomutově a také spokojenost :-D. Asi nejsme vybíravý:-D. Ikdyž já ano :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
7.6.11 14:49
xaminka píše:
tak já jsem rodila 60 hodin :lol: :lol: . Ale tym byli vážn suprový a já CS ani nechtěla

taky dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
7.6.11 14:50
bufinda píše:
jeežiš …tak Žatec nee … Sestra rodila v březnu v Kadaňi a nestěžovala si, já mám blíž Chomutov tak to vidim taky na ten Chomutov ale většina mi radí Kadaň :-)

hele, teď je tady super primář, sice arogantní jak prdel, ale jinak je fajn :lol: . Já jsem mu zřejmě tenkrát padla i do oka, páč při vizitách mi hladil stehénko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
7.6.11 14:51

60hodin :-) začínam se bát … já taky nejsem vybíravá ale přítel a příbuzný říkají Kadaň a mě by stačil Chomutov :-) Žatec máme na druhou stranu takže tam ne :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
7.6.11 14:54

Nj se mi tam Lilianka ještě zkrášlovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
7.6.11 14:56

tak hlavně že vše se podařilo a dopadlo dobře :-) .. jsem zvědavá jaký to budu mít já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
7.6.11 15:00
xaminka píše:
Nj se mi tam Lilianka ještě zkrášlovala :lol:

to teda musely bejt přípravy, třeba nemohla dlouho najít zrcátko :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
7.6.11 15:01
bufinda píše:
tak hlavně že vše se podařilo a dopadlo dobře :-) .. jsem zvědavá jaký to budu mít já :-)

hele, porodit musíš :lol: , každá se asi bojí, i když já měla plánovanýho císaře, tak jsem byla celkem klidná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková