Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
zdravím všechny maminky a těhulky… chtěla bych se zeptat jaké máte zkušenosti s porodnicí v Kadaňi a v Chomutově, pořád se nemůžu rozhodnut. Slyšela jsem chválu na obě nemocnice ale Kadaň je prý lepší.. je to moje první těhu. děkuji za pomoc
![]()
ahoj, za boha jsem nechtěla rodit v CV, slyšela jsem samý hnusy, tak jsem chvilku ležela v Kadani. Neříkám, že Kadaň je špatná porodnice, ale mně se to tam zrovna dvakrát nelíbilo.Nakonec jsem rodila v CV a nemůžu si stěžovat ![]()
xaminka píše: Žatec![]()
joooooo, to říkala kámoška taky, pak jí nechali 20 hodin v bolestech, nakonec jí kuchli a jizva jí doma rupla a vytekl z ní hnis, takže lahůdečka
![]()
jeežiš …tak Žatec nee … Sestra rodila v březnu v Kadaňi a nestěžovala si, já mám blíž Chomutov tak to vidim taky na ten Chomutov ale většina mi radí Kadaň ![]()
tak já jsem rodila 60 hodin
. Ale tym byli vážn suprový a já CS ani nechtěla
Jinak Žatecká je ted jedna z nejlepších… Ale kámoška také rodila v Kadani a byla spokojená. A druhá v Chomutově a také spokojenost
. Asi nejsme vybíravý:-D. Ikdyž já ano ![]()
xaminka píše:
tak já jsem rodila 60 hodin![]()
. Ale tym byli vážn suprový a já CS ani nechtěla
taky dobrý ![]()
bufinda píše:
jeežiš …tak Žatec nee … Sestra rodila v březnu v Kadaňi a nestěžovala si, já mám blíž Chomutov tak to vidim taky na ten Chomutov ale většina mi radí Kadaň
hele, teď je tady super primář, sice arogantní jak prdel, ale jinak je fajn
. Já jsem mu zřejmě tenkrát padla i do oka, páč při vizitách mi hladil stehénko ![]()
60hodin
začínam se bát … já taky nejsem vybíravá ale přítel a příbuzný říkají Kadaň a mě by stačil Chomutov
Žatec máme na druhou stranu takže tam ne ![]()
tak hlavně že vše se podařilo a dopadlo dobře
.. jsem zvědavá jaký to budu mít já ![]()
xaminka píše:
Nj se mi tam Lilianka ještě zkrášlovala
to teda musely bejt přípravy, třeba nemohla dlouho najít zrcátko ![]()
bufinda píše:
tak hlavně že vše se podařilo a dopadlo dobře.. jsem zvědavá jaký to budu mít já
hele, porodit musíš
, každá se asi bojí, i když já měla plánovanýho císaře, tak jsem byla celkem klidná ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.