Kadaň nebo Chomutov?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4263
7.6.11 15:04

bufinda: také se rozhoduji, ale nakonec to asi zkusím nechat momentální náhodě… prostě nevím kam:-) Kdy máš termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
7.6.11 15:04

bulina: nj, taky to je parádnice… sice jí je teprve půl roku, ale skoro pořád upravené a vždy vypadá dobře :-D
bufinda: určitě to zvládneš v pohodě :wink: . A v jakém týdnu vůbec jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
7.6.11 15:11

Misoule: taky mě to už napadlo :-D prostě až to přijde tak tam kam mě odvezoou tam porodim a je to :-D termín mám 24.října a ty??
xaminka: jsme ve 20týdnu.. ještě mám čas ale ptám se radši předem… zvládla to každá tak to zvládnu taky :lol: :wink: .. zatím se nějak nebojim ale podle me to ještě přijde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
7.6.11 15:29

bufinda: no to já tam budu dřív:-) dle MS mám 5.8. a dle UTZ mi to sdělí v pátek:-) Jsem teď ve 32tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
7.6.11 15:34

tak mi pak napiš jaký to tam bylo :-) :-) ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20522
7.6.11 15:35

rodila jsem minulé pondělí v CHomutově a dobrý. Skvělej personál, všichni moc milí. No porod je porod, s tím se nedá nic dělat.. akorát jsem měla trochu problém s dětskejma sestrama kvůli kojení a příkrmům.. ale myslely to určitě dobře no.. tak se drž!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
7.6.11 15:50

Mostecanda: tak děkuji za tip :-D .. ono s těma sestrama to je asi všude stejný prý v Kadani taky nejsou moc vlídný tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
7.6.11 15:57

bufinda: v Kadani rodila švagrová a prý byly sestry moc hodný a milý… asi to je o směně, všude jsou nějaké průdy a nějaké příjemné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
7.6.11 15:59

přesně tak..necháme to náhodě a snad bude vše v pořádku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
825
7.6.11 16:50

Ja bych byla pro Kadan, jsem puvodne z tohoto mesta.V kadani je skvelej primar Padrta.Opravdu clovek na svem miste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
7.6.11 21:01

Kadaň už není co bývala, prý ji teď Chomutov předčil. Já v Kadani rodila před rokem a zkušenosti nic moc.Sestřenice byla dost nespokojená. Kolegyně z práce také…s Kadaní. Za poslední rok rodily v Chomutově 3 kolegyně a kamarádky a byly spokojené. U dalšího porodu bych se hoooodně rozmýšlela, jestli nejít do Chomutova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
313
7.6.11 21:05

Jojo, primář je dobrej…rodil mě…já se narodila v Kadani, tak jsem tam chtěla rodit taky+ další ohlasy, ale všude je asi něco :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10584
7.6.11 21:07

já rodila v Kadani dvakrát a dobré,ted tam půjdu určitě znovu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
7.6.11 23:47
DDarja píše:
Kadaň už není co bývala, prý ji teď Chomutov předčil. Já v Kadani rodila před rokem a zkušenosti nic moc.Sestřenice byla dost nespokojená. Kolegyně z práce také…s Kadaní. Za poslední rok rodily v Chomutově 3 kolegyně a kamarádky a byly spokojené. U dalšího porodu bych se hoooodně rozmýšlela, jestli nejít do Chomutova.

Jo tak tahle přesně jsem to slyšela od spousty mamin-že Kadaň není co bývala…Já si na naší porodku v Chomutově nemůžu stěžovat-dokonce jsem rodila před skoro 12ti lety starší dcerku a sestřičky-moc hodné, které byly ještě na staré porodnici u miminek-jsou i tady :dance:

A přesně jak píše Misoule-je to dycky o lidech-jako všechny povolání-záleží i na směně-ale jedna sestra mě tam fakt naštvala-kráva arogantní(zřejmě ale náladová)pač na holčinu-co byla se mnou na pokoji byla celkem milá-druhou noc po porodu jsem kolem půlnoci přišla žebrat o trošku glukózy-poznám, kdy má mimi hlad a Emí byla taková neklidná(mlíko se mi spustilo až 3.den)nehledě nato-že měla celej den úplně suchou plínu 8-o :-? a ona na mě hnusně-že mi nic nedá, že mimina jsou všechny napitý 48 hodin plodový vody-že musí mít ještě plnej žaludek-tak jsem se nedala-řekla jsem jí, že na to přeci nemá nějaký tabulky-(je pravda, že těch 24 hodin po porodu je mimi napitý plodovky a neustále jí ublinkává)-že malá celej den nečůrala ani nekakala-tak mi tu skleničku s tou glukózou bez keců vydala a nas..la mě fakt dost děsně-představa, že jsem vystrašená prvorodička, která si nechá všechno líbit-tak by nechala mimi dehydrovat-kdyby se aspoň optala-jestli malá ublinkává, jestli má mokrý plenky ale ona hned od stolu zkonstatuje, že 48 hodin nic nedostane :zed: :pocitac:

Omlouvám se za román, ale vztek mám na ní ještě dneska…
Ale jinak myslím, že ať vybereš Kadaň nebo Chomutov-neuděláš chybu :palec: Co máš blíž a hotovo :palec: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
8.6.11 12:00

Ditta77- oni ty sestričky jsou asi všude stejný, slyšela jsem že všude se najde vždycky jedna co je nepříjmná … sestra v Kadani měla taky s jednou problem .. tak uvidime ještě to proberu doma pak se pujdu na obě nemocnice podívat a uvidíme :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková