Wella, Loreal - kadeřnice

2021
3.11.12 10:18

kadeřnice(wella, loreal)

Ahoj! chtěla bych poradit od nějaké kadeřnice, která pracuje s přípravky wella nebo loreal. před třemi roky jsem měla problém s padáním vlasů. začala jsem chodit ke kadeřnici, která používá wella přípravky. má i kamerku na to, aby zjistila stav pokožky a problém který mám. řekla mi, že jsem asi měla vlasovou výměnu, která je každých 6 nebo7 let. od té doby si nechávám u ní dělat přeliv a používám přípravky wella. teď bych chtěla kadeřnici vyměnit. Jde o to, že nevím, zda měnit i kosmetiku wella, zatím podle té kadeřnice mi vše dobře pomáhá, ale kdo ví jak to opravdu je. Když ji řeknu že po porudu jak mi padaly vlasy, že mám v jednom místě málo vlasů, tak mi řekne, že se mi to jen zdá! a přijde mi, že už se mnou tak nic nebuduje co se týče vlasů! Chci se zeptat, jestli můžu třeba chodit ke kadeřnici na přeliv i když používá třeba přeliv loreal a používat přípravky wella?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
294
3.11.12 11:21
@Janeynka píše:
Ahoj! chtěla bych poradit od nějaké kadeřnice, která pracuje s přípravky wella nebo loreal. před třemi roky jsem měla problém s padáním vlasů. začala jsem chodit ke kadeřnici, která používá wella přípravky. má i kamerku na to, aby zjistila stav pokožky a problém který mám. řekla mi, že jsem asi měla vlasovou výměnu, která je každých 6 nebo7 let. od té doby si nechávám u ní dělat přeliv a používám přípravky wella. teď bych chtěla kadeřnici vyměnit. Jde o to, že nevím, zda měnit i kosmetiku wella, zatím podle té kadeřnice mi vše dobře pomáhá, ale kdo ví jak to opravdu je. Když ji řeknu že po porudu jak mi padaly vlasy, že mám v jednom místě málo vlasů, tak mi řekne, že se mi to jen zdá! a přijde mi, že už se mnou tak nic nebuduje co se týče vlasů! Chci se zeptat, jestli můžu třeba chodit ke kadeřnici na přeliv i když používá třeba přeliv loreal a používat přípravky wella?

Ahoj, kadeřnici bych vyměnila. Dobrá kadeřnice má z tebou tvoje vlasy rozebírat, atb. Zvlášt pokud v ní nemáš důvěru, tak bych se poohlédla po nějaké jiné. Jinak s přípravk. na vlasy neporadim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
654
3.11.12 12:03

@Janeynka Loreal a Matrix barvy jsou 100× lepsí nez wella a londa.. Kup si treba na parfums.cz sampon od matrixu zni to divne, ale me po tom narostly vlasy.. Kdyz jsem to resila s jednou kadernici rikala, ze to mozny je diky nejake latce co ty sampony maji.. A bez urcite k jine kadernici ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MELEC
3.11.12 14:58

@Janeynka Já jsem bývalá kadeřnice. Někomu sedne Wella, někomu Loreal, Londa, Matrix…
Po porodu snad každé mamince padají vlasy, pokuď ti jich vypadne max. 100 za den je to normální, vlivem třeba hormonálních změn a nebo to taky může být třeba špatnou funkcí štítné žlázy. Mě taky od porodu dost padají vlasy. Moje kamarádka ze střední mi na to dávala kůru od Lorealu.
Zkus si koupit vitamin B já ho vždy dávala modelkám když mi chodily na stříhání aby jim pak dorostly vlasy a nedám taky dopustit na klasické březové vody…

• Citovat
  • Upravit
2021
3.11.12 19:30

A co si myslíš, když bych používala přípravky jedné značky ale chodila do kadeřnictví, kde používají jinou značku. ona jako mi vše poví, jak co funguje a kamerou mi ukazuje jak mi rostou nové vlasy. ale z toho prostě si připadám jako bych byla blbá, tak když vidím, že tam mám míň vlasů a vidí to i manžel, tak co říká že se mi to jen zdá, že je to tím, jak to světlo to nasvítí, ale když v tom stejném světle koukám pořád a vidím změnu tak asi nelžu. bojím se zkoušet něco nového, protože mi u ní po dvou měsících začaly oprvdu růst vlasy krásně. ale celou dobu co k ní chodím, tak na kameře bylo vidět, že přípravky doma používám opravdu poctivě a vlasy jsou zdravé a rostou, tak si říkám, když už umím se o vlasy starat, tak bych chtěla změnit kadeřnici, zase bude mít nové nápady s mým účesem a s barvou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MELEC
3.11.12 19:53

@Janeynka Já myslím, že přípravky na vlasy můžeš používat i od jiné značky.
Já používám střídavě Loreal a něco i od Matrixu. Pokuď se necítíš u té kadeřnice dobře a chceš změnu, tak radím zkus jinou kadeřnici v nejhorším se zase vrátíš ;) Raději zkus kadeřnici na doporučení třeba od kamarádky, známých atd… aby jsi pak nebyla nespokojená.

• Citovat
  • Upravit
2021
3.11.12 20:19

Jenže to je těžké. já chodím v jiném městě, protože u nás tu žádná dobrá není. a k tomu každý chodí do obyč kadeřnictví a já bych asi spíš do značkovýho, aby tam měli kvalitní přeliv. ta moje měla cenu 1150 a bylo v tom přeliv, popřípadě proužek melíru, a zkrácení vlasů, buď jsem to využila nebo ne, ale cena by stejná. v jiném jsem zjistila že jen za střih a přeliv jsou 1420 a v jiném zase za přeliv a střih 960… dělají s lorealem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.1.23 11:38

Místo nějaké kamery u kadeřnice bych zkusila kvalitní dermatoložku a přípravek z lékárny, já po porodu používala Revalid…kadeřnice ti vnuti, co sama prodává, ale léčebné věci to nejsou!! Mně naopak po Welle padaly vlasy víc a pomohl mi ten Revalid… :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

Urea Cica Repair+ 400 ml