Kadeřnický kurz
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kadeřnický kurz
ahojky,chtěla bych si udělat rekval.kurz na kadeřnici a tak jsem se chtěla zeptat,máte s tím někdo zkušenost? ![]()
mockrát děkuji za odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@vermace píše:
ahojky,chtěla bych si udělat rekval.kurz na kadeřnici a tak jsem se chtěla zeptat,máte s tím někdo zkušenost?mockrát děkuji za odpovědi
já jsem si ho dělala před pěti lety ![]()
- Citovat
- Upravit
No a pracuješ teď jako kadeřnice? Také by mě to zajímalo
. Jestli to nejsou jen vyhozené peníze, jestli to „ke stříhání“ stačí, když jsem naprostý laik?
Nějak si totiž zatím nedovedu představit, že by mi někdo dal do ruky nůžky a řekl stříhej
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no kamarádka ten kurz dělala a jelikož ji ta práce baví,je z ní luxusní kadeřnice-ALE NA MORAVĚ,takže sháním tady v Praze kurz,…taky bych si ho ráda udělala.
jinak kadeřnice nejsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sháním kadeřnický kurz - stříhání - nejlépe jedno nebo několika denní nejlépe v Moravskoslezském kraji. Prosím doporučte.
Díky. M.
- Citovat
- Upravit
Kadeřnický kurz při mateřské
Dobrý den,
hodlám si v nejbližší době dělat kadeřnický kurz v Praze. Chtěla bych znát názory holek, žen, které se teď živí jako kadeřnice (pouze s kadeřnickým kurzem), jaké byly jejich začátky, počáteční náklady atd.
Ráda si toho přečtu co nejvíce, očekávám i špatné reakce. Děkuji a pěkný zbytek večera. ![]()
- Citovat
- Upravit