Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahojky,
potřebuji poradit nějaké kadeřnictví v Pardubicích. Kde jste byly/nebyly spokojené? Já jsem skoro pokaždé nespokojená a chtěla bych už narazit konečně na někoho, kdo mi udělá hezkou barvu a hlavně střih. Byla jsem spokojená v salonu v Praze, kde jsem za melír + střih dala 3 000,–Kč a to bylo ještě se slevou, ale budiž. Klidně ty peníze dám, jen se mi nechce do Prahy. Mám hustý delší vlasy, lehce se mi kroutí, já nevím proč to nikdo neumí ostříhat. Poraďte mi někdo salon, kde jsou kreativní lidi, poradí vám atd.
Budu ráda, když napíšete i špatnou zkušenost.
Díky moc.
Ahojky, ráda bych poradila v Pardubkách, ale já osobně mám super zkušenost se salonem Koppová v HK, ceny jsou tedy vyšší, chodím přímo k majitelce ![]()
Ahojda, hned jak sem založila tohle téma, mrkla sem, jestli někdo nezaložil v HK a koukám, že Ty
. U Koppový jsem byla jednou kdysi dávno, tak před 10ti lety a spokojená sem teda byla. Nebyla sem přímo u Koppový, ale všechny, co tam tenkrát byly dělaly moc dobře. Tak počkám, jestli mi odpoví nějaká Pardubičanda a kdyžtak bych k tý Koppový brnkla. Ona přímo už asi nebere, viď?! A nevíš, jestli ty ostatní, co u ní dělaj jsou všichni taky tak dobrý? Ale asi musej být, jinak by si je tam nevzala, že jo?! ![]()
Já slyšela o jakémsi salonu v Polabinách, ale bohužel nevím, jak se to jmenovalo. Zkusím zjistit. Kamarádka tam byla moc spokojená. Přišla, řekla že chce změnu, ať si dělá co chce a odcházela nadšená. Brnknu jí..
Chodím ke kadeřnici naproti Višňovské poště a jsem spokojená. Když mě na podzim poprvé stříhala, odcházela jsem hodně spokojená.
Stříhala a barvila mě a stálo to 600,–. Hm, 3000,– bych za kadeřnici nikdy nedala. Ale asi to bude tím, že jsem nikdy nebyla v saloně, ale jen v obyčejném kadeřnictví.
No taky sem mi nechtějí vyhazovat peníze, ale my máme toto prokletí asi v rodině. Moje mamka má stejnej problém…věčně nespokojená, jen v tý Praze (byla se mnou) byla taky nadšená. Já mám kadeřnickej kurz, takže teď už jí dělám vlasy jen já, už vim co chce a rozumim jí
. Já sem vyzkoušela fakt hodně kadeřnic, ale vždycky to byl děs. Jednou sem byla na melírech + stříhání 8hodin
, nikdo mi to nechce věřit a ani se nedivím, tam sem tenkrát nechala 2500,– ale fakt sem byla super spokojená. Bohužel sem se přestěhovala. Já fakt nevim…ale i každá kadeřnice je zaskočená hustotou mých vlasů, tak jestli jich mám fakt tolik, že to tak musí trvat a stát tolik peněz
. Hlavně nesnášim lidi, co mi říkaj: Ty máš tolik vlasů, to je DAR!!!
Vždycky říkám, že to je za trest… ![]()
Tak je to kadeřnictví Matrix Angel, ul. Chemiků 129, tel.603213181.
@PetiteFillette píše:
Tak je to kadeřnictví Matrix Angel, ul. Chemiků 129, tel.603213181.
Moc dík, jsi hodná
. Zkusim tam brnknout.
Maneli, ona je teď přestěhovaná na Malém náměstí, je to tam moc pěkný a holčina, ke který jsem dřív chodila, když ještě byli ve Švehlově ulici, už tam nedělá a dvě paní od ní ještě dělají v kadeřnictví Šárka Hurtová v Turínského ulici, ty jsou taky dobré. A sama Petra tě taky určitě vezme ![]()
Ahoj, já jezdím do HK do salonu Petry Benešové a jsem moc spokojená. Je tam víc kadeřnic, tak je vyzkus klidně všechny.