Kadeřník a těhotenství

473
3.4.07 14:29

Kadeřník a těhotenství

Ahoj,
máte nějaké zkušenosti s barvením a stříháním v těhotenství. Jsem v 10tt a chtěla bych (potřebovala jako sůl :oops: ) se nechat vylepšit. Chci dvoubarevný melír a ostříhat. četla jsem, že barvy v těhu nechytají, že je to škodlivé pro miminko a pod. V prvním těhu jsem si nechala dělat melír (asi 23tt a jen odbarvit) a bylo všechno ok. Co si o tom myslíte? nechali jste se barvit v těhu? jak to dopadlo? Přece nebudu za příšeru celý rok… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
473
3.4.07 14:33

a ještě… strašně se mi ted mastí vlasy… doporučíte mi někdo nějaký šampon, nebo fintu co s tím…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718

ahoj,

těsně před porodem jsem si nechala odbarvit půlku hlavy melírem a hned na to červenou barvu.
těhu, porod i syn bez problémů :lol: :lol: :lol: :lol:

jen se dělej krásnou !!! :wink:

Irias

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315

Leeo zadny strach!!!! JA bych klidne sla a asi i pujdu uz ted jsem jak diva Bara...........akorat nejak nejsou finance

A gratuluji, prijd do Listopadu 2007

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1523
3.4.07 15:39

Leeo neboj já byla zrovna minulý týden na melír a chytl v pohodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6200
3.4.07 15:44

Ahoj,

taky bych se nebála, barvím si hlavu od 16 let a obě těhu jsem zvládla v pohodě, ve 2. a 3. trimestru se mi pak vlasy ještě zlepšily. Akorát mi kadeřnice řekla, že by nešla do nějaké „drastické“ změny - což je třeba odbarvení na blond, takže jsem zůstala u barvy co před těhu a chytala v pohodě :wink: spíš bych řekla, že je to trošku horší až teď po porodu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
3.4.07 20:35

Na prcka to žádný vliv nemá…teda aspoň ne na toho našeho :lol: a to jsem barvila celé těhu…Barvička chytla vždycky, tak jak měla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí