Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Ahoj,
máte nějaké zkušenosti s barvením a stříháním v těhotenství. Jsem v 10tt a chtěla bych (potřebovala jako sůl
) se nechat vylepšit. Chci dvoubarevný melír a ostříhat. četla jsem, že barvy v těhu nechytají, že je to škodlivé pro miminko a pod. V prvním těhu jsem si nechala dělat melír (asi 23tt a jen odbarvit) a bylo všechno ok. Co si o tom myslíte? nechali jste se barvit v těhu? jak to dopadlo? Přece nebudu za příšeru celý rok… ![]()
a ještě… strašně se mi ted mastí vlasy… doporučíte mi někdo nějaký šampon, nebo fintu co s tím…díky
ahoj,
těsně před porodem jsem si nechala odbarvit půlku hlavy melírem a hned na to červenou barvu.
těhu, porod i syn bez problémů
![]()
jen se dělej krásnou !!! ![]()
Irias
Leeo zadny strach!!!! JA bych klidne sla a asi i pujdu uz ted jsem jak diva Bara...........akorat nejak nejsou finance
A gratuluji, prijd do Listopadu 2007
Leeo neboj já byla zrovna minulý týden na melír a chytl v pohodě ![]()
Ahoj,
taky bych se nebála, barvím si hlavu od 16 let a obě těhu jsem zvládla v pohodě, ve 2. a 3. trimestru se mi pak vlasy ještě zlepšily. Akorát mi kadeřnice řekla, že by nešla do nějaké „drastické“ změny - což je třeba odbarvení na blond, takže jsem zůstala u barvy co před těhu a chytala v pohodě
spíš bych řekla, že je to trošku horší až teď po porodu ![]()
Na prcka to žádný vliv nemá…teda aspoň ne na toho našeho
a to jsem barvila celé těhu…Barvička chytla vždycky, tak jak měla ![]()