Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
osvědčené kadeřnictví Nicol v Zábřehu, kadeřnice Renatka Šulovská
605 838 103 http://www.nicol.unas.cz/
Ahoj, můžete mi poradit kadeřnici v Hrabůvce, příp. Dubině, Zábřehu a okolí, která je opravdu dobrá a stáhla by černou z vlasů? Díky ![]()
Ano mohu potvrdit, Sirma je skvělá kadeřnice…i ostatní kadeřnice v tomto salónu jsou velmi zkušené a vždycky poradí, aby byl výsledek, co nejlepší ![]()
Holky, hledám typ na střih polodlouhych vlasů, všechny kadeřnice u kterých jsem byla že v módě je mikádo a nic jiného se nenosí. Mikádo nechci, měla jsem ho a vypadám v něm strašně. Odkud berete inspiraci na účesy? Nebo jestli tady je nějaká kadeřnice a přes SZ by mi poradila? ![]()
Chodí tady moje kadeřnice
. Proto anonym.
Ahoj holky,
prosím sháním dobrou kadeřnici v rámci Karviné / Havířova / Ostravy a blízkého okolí.
Můj problém je, že jsem u kadeřnice nebyla více než 10 let
, konečky si zastříhávám sama. Ale chtěla bych nějaký účes, který bych mohla nosit rozpuštěný a ráno bych v koupelně nestrávila hodinu ![]()
Nejde mi o barvení, (chci si ponechat svou barvu), ale o účes, který bude vypadat přirozeně a zároveň se s ním bude dobře pracovat. Nemám ráda žádné ulítlosti, asymetrie apod. Vlasy mám teď kousek pod ramena, trochu jemnější a rovné jako hřebíky. (strašně špatně drží jakýkoliv jiný tvar i když aplikuju tužidlo a lak) ![]()
Ani nevím, kolik se teď pohybují ceny čistě stříhání (ne barvení) - je šance třeba do 1000 Kč?
Moc díky za tipy ![]()