Kadeřník - Ostrava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
97
12.5.12 01:49

osvědčené kadeřnictví Nicol v Zábřehu, kadeřnice Renatka Šulovská :palec: 605 838 103 http://www.nicol.unas.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.4.13 07:33

Kadeřnice Ostrava-Hrabůvka/Dubina/Zábřeh

Ahoj, můžete mi poradit kadeřnici v Hrabůvce, příp. Dubině, Zábřehu a okolí, která je opravdu dobrá a stáhla by černou z vlasů? Díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.10.13 13:20

Kadeřnictví Broadway, Ostrava-Hrabůvka

Ano mohu potvrdit, Sirma je skvělá kadeřnice…i ostatní kadeřnice v tomto salónu jsou velmi zkušené a vždycky poradí, aby byl výsledek, co nejlepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.11.21 06:56

Střih účesu

Holky, hledám typ na střih polodlouhych vlasů, všechny kadeřnice u kterých jsem byla že v módě je mikádo a nic jiného se nenosí. Mikádo nechci, měla jsem ho a vypadám v něm strašně. Odkud berete inspiraci na účesy? Nebo jestli tady je nějaká kadeřnice a přes SZ by mi poradila? :mavam:
Chodí tady moje kadeřnice :mrgreen:. Proto anonym.

• Citovat
  • Upravit
109
1.5.26 10:05

Kadeřnice Karviná / Havířov / Ostrava

Ahoj holky,
prosím sháním dobrou kadeřnici v rámci Karviné / Havířova / Ostravy a blízkého okolí.

Můj problém je, že jsem u kadeřnice nebyla více než 10 let :oops:, konečky si zastříhávám sama. Ale chtěla bych nějaký účes, který bych mohla nosit rozpuštěný a ráno bych v koupelně nestrávila hodinu :lol:
Nejde mi o barvení, (chci si ponechat svou barvu), ale o účes, který bude vypadat přirozeně a zároveň se s ním bude dobře pracovat. Nemám ráda žádné ulítlosti, asymetrie apod. Vlasy mám teď kousek pod ramena, trochu jemnější a rovné jako hřebíky. (strašně špatně drží jakýkoliv jiný tvar i když aplikuju tužidlo a lak) :cert:

Ani nevím, kolik se teď pohybují ceny čistě stříhání (ne barvení) - je šance třeba do 1000 Kč?
Moc díky za tipy :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast