Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
ahoj do klieru bych nesla - predrazene…
zalezi v jake casti Ostravy bydlis a jake mas vlasy, tady u nas v Porube u Bohemky je supr kadernictvi, holky se specializujou na kratke vlasy, ale umi i dlouhe, co vim…
to je na kosmeticku, ktera tam ma pokojicek, jinak kadernice tam vede taky Andrea…
Ahoj,
já chodím do Poruby do omorfi - na hl. třídě. JE to tam kousek dražší
,ale služby super! ![]()
Rozhodně nedoporučuji Salon Hanka v centru - konkrétně kadeřníka Ondru!!!
Andy - já jsem byla v Hance naprosto znechucená - borcovi nešla ostříhat ofina,tak mi to vyholil na 1 mm zespod strojkem - dorůstalo mi to rok - možná déle… ![]()
Mám krátké vlasy a i s melírem tam platím 700 - 800 Kč.
Já jsem hrozně dlouho hledala, než jsem našla tuhle kadeřnici - konečně mě někdo pěkně ostříhá a tak,že pak stačí fénem vyfoukat, drbnout na to pěnu a jdu. Účes fakt drží a je lehce upravitelný… ![]()
Andy - já chodím k paní Dance. ALe mamky kolegyně chodí k Davidovi. Já i ony jsme spokojené.
Pak dej vědět jak se ti tam líbilo - pokud tam nakonec půjdeš.
jééé tak to jsem moc ráda!!
S tou barvou člověk nikdy neví, myslí to dobře a pak je to trochu jinak… i když v kadeřnictví by měli… ![]()
Pokud můžu doporučit, tak v Porubě v bývalém nákupním centru Bohemia ve druhém patře je kadeřnictví. Pracuje tam mladá kreativní holčina Veronika a ta stříhá moc hezky a mají skvělé barvy a melíry. Měla jsem červený hodně výrazný melír a vydržel mi krásný asi 2 měsíce, pak teprve začal blednout
Jinde mám po 2 měsících spíš rezavou než rudou na hlavě ![]()
Takže jedině tam!!!!! Zkuste si tam zajít a domluvit se, nebo vám dám klidně číslo pokud byste chtěla ![]()
Já mohu doporučit Ostrava Hrabůvka Kadeřnictví Broadway - paní Sirma 596768374, fakt dobrá holička a velmi dobré ceny a ještě při každém placení 10%sleva
No jo tyhle kadeřnice, samozřejmě že stříhat nakrátko je jednodušší a pro ně méně pracnější, než se mordovat s dlouhými vlasy, které se musí stříhat etapovitě, pokud teda nechci ten hloupý tupný střih na mikádo, ale hezky postupně prostříhat a dát tomu nějaký tvar. Já mám na vozovně kadeřnici fajnou, ale ted má dovolenou, a potřebuju rychle nutně ostříhat. Nedám víc než 200Kč, ta moje mě bez mytí vlasů ostříhá „nasucho“ za 150Kč. Doporučíte mi někdo nějakou podobnou šikovnou kadeřnici, která se specializuje na delší vlasy? ![]()
tak třeba mi sakra dlouho trvalo,než jsem našla kadeřnici,která mě ostríhala, tak abych nevypadala jak debil a učes byl snadno upravitelný… Mám krátké jemné vlasy.
Já jsem doporučovala to omorfi. dělají vlasy všelijaké a je tam více kadeřníků.
já jsem teda v omorfi byla jednou a to naposledy. nechala jsem tam 2 400kc a na hlave jsem mela hruzu!!az se mi panenky pretocily…Tak jsem zasla do studia KaM v porubě a slečna mi to tam zpravila. tak navštěvuji jen uz toto studio.A ceny super uz bych nemelila.
Ja jsem ted byla v centru v nejakem salonu, asi je tam nove, MaxWave a super, na centrum perfektni ceny. Melir mi udelali perfektni, i devcata byly prijemne. A prostredi luxusni, takove jsem jeste nevidela. Maji i stranky www.maxwave.cz
Já chodím na masarykáči do Studia in, na zámecké8 domácí prostředí, velmí příjemné ženské a super ceny, za 600kč mi dodělala slečna melír, ostříhala a vyfoukala což si myslím že je super.....doporučuji kontakt je 736 238 799
holly22 píše:ještě stránky vám tady hodím http://www.studioin-ostrava.cz/
Já chodím na masarykáči do Studia in, na zámecké8 domácí prostředí, velmí příjemné ženské a super ceny, za 600kč mi dodělala slečna melír, ostříhala a vyfoukala což si myslím že je super.....doporučuji kontakt je 736 238 píše: Více
Holky oživuji tuto diskusi, kam v Ostravě zajít o dobrého kadeřnitcví s přijatelnou cenou tak kolem 1000,– za stříhaní a barvu.Děkuji.