Milovnice parfémů

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
16.4.11 19:09

Parfémy

Ahoj dámy :)

Já jako milovnice parfémů (stejně tak bor, kabelek :D a všeho možného) jich mám pěknou sbírku, ale mám stálice, které jsou semnou už spousty let. :) moje n. 1 už od 19ti je Chanel Chance.. S asi dvou letou přestávkou je u mě na poličce. Miluju tu vůni a je prostě moje. Úžasné, jak se pořád mění a na každém voní jinak (to sice každý parfém, ale Chance je dokonalý chameleon)

Další je - mladší sestřička Coco Chanel, která je, ale úplě o něčem jiném - coco mademoiselle, nejpoužívanější. Naprosto se s ní ztotožňuju.

A další hodně oblíbená, aktuálbě je Miss Dior Cherie.

Pak mám parfémy, ke kterým se ráda vracím jako napříklat profláklá letní svěženka - DKNY Be delicious. Nebo témeř novinka, ke které se stoprocentě vrátím Trésor in love od Lancôme.A taky mi na polici už čtvrtým rokem leží Coco Chanel - úžasná, ale ohromně silná vůně, kterou používám při zvláštních příležitostech.

Kdopak je tady milovník parfémů? A kdo mi poradí čistou, svěží, mýdlovou vůni? Měla jsem jednu od Clinique, ale nic přesně takového jak hledám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7661
16.4.11 19:14

Tak nevím, jestli je to zrovna čistá a mýdlová vůně, ale svěží určitě - už asi pět let používám Ocean Sun od Gabriely Sabatini. Ale to je pravda trochu jiný cenový level, než co jsi psala ty. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.11 19:16
Bersaba píše:
Tak nevím, jestli je to zrovna čistá a mýdlová vůně, ale svěží určitě - už asi pět let používám Ocean Sun od Gabriely Sabatini. Ale to je pravda trochu jiný cenový level, než co jsi psala ty. :lol:

:D kouknu se po ní :) díky.
Hele, mě nejde o cenu, ale o výdrž a aby nebyla profláklá.
Přijde mi zbytečné mít parfém od Pumy, když se musím přestříkat po půl hodině (můj první parfém byl puma :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
16.4.11 19:25

moje láska nejvoňavější - HYPNOSE :srdce: od Lancomu, je vážně úúúžasná a ještě D&G - One :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
16.4.11 19:28

Eclat od Lanvin, nádherná jemná vůně. Budu si jí asi kupovat znovu, připadala mi až moc jemná, na sobě jsem to necítila, ale potom jednou v práci, když jsem jen nakoukla k šéfovi, se mě ptal co je to za hezkej parfém :-D tak jsem usoudila, že voní dost a doporučuju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
16.4.11 19:28

krásně napsané :palec: taky mám slušnou sbírku a jsem do nich totální magor :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
16.4.11 19:32

Tak ted je moje láska Womanity moc hezky to voní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.11 19:35
kamikaa píše:
Tak ted je moje láska Womanity moc hezky to voní :palec:

:) znám! Měla jsem ji, je úžasná, ale ráda parfémy střídám :) ikdyž - někdy si ji koupím ještě jednou.
Hlavně oceňuju flakonek - jsem pro jednoduchost, proto je miluju Miss Dior Cherie, ale tento je skutečně nádherný!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.11 19:37
Banny.J píše:
moje láska nejvoňavější - HYPNOSE :srdce: od Lancomu, je vážně úúúžasná a ještě D&G - One :potlesk:

D&G jsem měla ;) miluju hnědé kostky :D pochopíš, když koukneš na flakonek Gucci by Gucci (celkově je Gucci kostka :D navíc už má tuším 3 hnědé kostky) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
merett
16.4.11 19:39

já miluju Escada Into the blue :srdce: momentálně mám DKNY Be Delicious, taky úžasná

• Citovat
  • Upravit
3396
16.4.11 19:42
eManzelkaAmama píše:
Banny.J píše:
moje láska nejvoňavější - HYPNOSE :srdce: od Lancomu, je vážně úúúžasná a ještě D&G - One :potlesk:
D&G jsem měla ;) miluju hnědé kostky :D pochopíš, když koukneš na flakonek Gucci by Gucci (celkově je Gucci kostka :D navíc už má tuším 3 hnědé kostky) :)

A zkoušla jsi Gucci Rush 2?? Když se s ní navoníš nic moc, ale po chvilce… Jsem málem měla orgasmus :lol: Taková sladko - orientální vůně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
16.4.11 19:45

Holky musím si to tady opsat a zajít zase do parfumerie :mrgreen: :mrgreen: .taky docela na tom ujíždím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.4.11 19:50

Och :-)

Já miluju Chanel - Coco Mademoiselle :-)

Jinak mýdlová je výborná
Kenzo - Flower By Kenzo
pak nevím jestli mýdlová, ale taková prostě čistá je Sergio Tacchini - Stile Donna
no a hooodně divná, ale pro mě naprosto luxusní vůně a možná divně mýdlová :lol: je
Jean Paul Gaultier - Ma Dame

zbytek si vzpomenu, možná někdy… :lol:

Příspěvek upraven 16.04.11 v 19:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
16.4.11 19:51

Taky bych si zašla pro nějaký ten nový kousek :think: ale nemá mi kdo pohlídat malou a s ní tam jít nechci… Máte někdo nějaké zkušenosti s nakupováním parfému přes net???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
16.4.11 19:51
Banny.J píše:

jo Hypnose je výborná a skvěle drží :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast