Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Kolik máte aktuálně doma parfémků?
Já 9, klasiku co jsem psala + parfémy podle nálady ![]()
Taky mám jeden od YR - jemná mýdlová vůně a tu si na sebe šplíchnu po koupání a doma. ![]()
Jinak - jak aplikujete parfém? Já za krk dvakrát a na zápěstí a pak jemně prstem na spánky. Zásadně neroztírám - tím se hlava parfému úplně zabije.
Taky si ho po umytí šplíchnu do vlhkých vlasů. ![]()
Musím si jít čmuchnout k DKNY Be delicious ![]()
Aktuálně dva rozstříkané-Nina Ricci a Dior-miss cherie a třetí, ten používám-Givenchy.
Stříkám za uši,na zápěstí a nad hlavu.
Stříknu za uši, pak na levé zápěstí, pravým si ťuknu na to levé a pak oběma zápěstími ťuknu na spánky.
(Kdybych si měla na ty spánky stříknout, určitě by parfém skončil v očích, jak se znám.) Do vlasů si stříkám Coco, která je přímo určená pro vlasy - taková ta"vlasová mlha". Voní úúúúžasně! Máte někdo?
Pokaždé, když si kupuju parfém, snažím se pořídit si celou řadu - tj. sprcháč, mléko a popř. i tu vlasovou mlhu, když je k dispozici.
Mně ted jen tak něco nesedne, takže jsem musela doplnit zásobu o svěžejší kousky DKNY Be Delicious zelené a růžové jablíčko a Moschino I love love. Holky, jak vám voní Chloé Love???
já kupovala mamce Cerruti 1881 pour femme - skvělá „mýdlová“ vůně, hrozně mi voní a koupila bych ji i sobě ![]()
Jinak tu mám Ralph Lauren - Ralph, Cacharel - Promesse a Kenzo - Flower ![]()
Zase třeba DKNY Be delicious nemusím, má ji dost ženskejch a tu prostě poznám
nevím, nějak mi nejde pod nos.
Líbila by se mi od DKNY - Women nebo Cacharel Amor amor (tu měla kolegyňka) nebo i něco od Chanelu by nebylo špatné… ale zatím mi ty moje stačí, zas tolik je nepoužívám, jak jsem doma… to dám jen Rexonu do podpaží a jdu vařit ![]()
Holky, poradíte? Chci si koupit přes net Hypnose od Lancomu, ale nechci tester nebo parfemovanou vodu, chci parfem. Kupovala jsem v Sephoře, ale nemá mi kdo pohlídat malou a nechci ji tam tahat, zkoušela jsem hledat přes net, ale jsou tam právě samé ty testery nebo vody. Máte nějakou dobrou zkušenost s nakupkem parfému přes net a jaké stránky? Moc děkuju ![]()
Ahojky, nakupuji na www.parfums.cz nebo www.elnino.cz a www.xparfemy.cz Všude super, rychlé dodání
Flooa píše:
Ahojky, nakupuji na www.parfums.cz nebo www.elnino.cz a www.xparfemy.cz Všude super, rychlé dodání
díky moc ![]()
Parádní příspěvek, u mě doma to vypadá velice podobně.. Sakriš ![]()
Zdravím,
mezi milovnicemi se určitě najde někdo kdo bude vědět, zda se ještě vyrábí guerlain- insolence. už několik měsíců čekám, až bude k dostání (edp).
děkuji za odpovědi ![]()
@zvonilkaaa píše:
Zdravím,
mezi milovnicemi se určitě najde někdo kdo bude vědět, zda se ještě vyrábí guerlain- insolence. už několik měsíců čekám, až bude k dostání (edp).
děkuji za odpovědi
@zvonilkaaa píše:
Zdravím,
děkuji za odpovědi
A co tady? ![]()
http://www.parfums.cz/…da-pro-zeny/