Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@zvonilkaaa píše:
Zdravím,
mezi milovnicemi se určitě najde někdo kdo bude vědět, zda se ještě vyrábí guerlain- insolence. už několik měsíců čekám, až bude k dostání (edp).
děkuji za odpovědi
A co tady? ![]()
http://www.parfums.cz/…da-pro-zeny/
Holky
, jdu si zase pro radu.
Už asi pět let používám Hypnose, občas jsem ho proložila DG - One nebo Ralphem Laurenem (tím modrým), jsem tak trochu magor
a parfém mi moc dlouho nevydrží. Poradíte nějaký jím podobný? Nebudu se bránit ani nějakým z drogérky, protože cákat se těmihle drahýma, když jdu jen s malou na procházku je asi zbytečné.
Děkuji
Nevím, jak tyto parfémy voní, ale já teď mám Versace - Crystal Noir a jsem s ním spokojená. Střídám to teda s toaletkama (růžová Puma, Naomi Campbell - Cat Deluxe, Yves Rocher - Naturelle…) ![]()
@Kačka92 Crystal jsem taky měla, voní krásně. Zkusím Yves Rocher, jejich sprcháče voní nádherně. Díky ![]()
@Banny
Asi moc neporadím, taky se voním převážně těmi,,dražšími":D
Ale co mi voní, tak Bond007 z avonu…ta není drahá a vydrží krásně vonět;)
Všem milovnicím vůní doporučuji www.arome.cz. Ovšem drogerkovky či Avon, Oriflame tam nefrčí.
@Paaaaja díky, já Avon nedržela v ruce už ani nepamatuju, ale kdysi mi strašně voněl Little Black Dress.
Mají ho ještě vůbec?
@Burj Chalifa díky za odkaz, už ho studuju. Tenhle je taky moje srdeční http://www.arome.cz/…otic-poison/
@Banny píše:
díky moc
Přesně, je to nejvýhodnější a osobní odběr. Je to moje stejná svatá trojice.
@Banny píše:
Holky, jdu si zase pro radu.
Už asi pět let používám Hypnose, občas jsem ho proložila DG - One nebo Ralphem Laurenem (tím modrým), jsem tak trochu magor
Děkujia parfém mi moc dlouho nevydrží. Poradíte nějaký jím podobný? Nebudu se bránit ani nějakým z drogérky, protože cákat se těmihle drahýma, když jdu jen s malou na procházku je asi zbytečné.
I ve šroubárně můžeš hezky vonět ![]()
@Banny Yves doporučuju, voní krásně a stačí fakt málo a voníš celý den ![]()
@Banny píše:
@Burj Chalifašroubárně? To je kde?
Marečku, podejte mi pero ![]()