Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@LuciMik94 píše:
Můžu poprosit o info kde? Eshopy, co ho nabízejí po kliknutí “přidat do košíku” informují, že se zboží již nedá sehnat.
ebay. V shopech uz asi tezko
@Komsomol vzorek jsem dostala tyden pred koupi parfemu, takze predpokladam, ze byl ze stejneho roku jako parfem samotny..
@Kacatko1986 píše:
@Komsomol vzorek jsem dostala tyden pred koupi parfemu, takze predpokladam, ze byl ze stejneho roku jako parfem samotny..
To je ale spatny predpoklad
to nemuzes vedet. Pak je taky moznost, ze je parfem zkazeny. I to se stava
@Komsomol píše:
Protoze se delaji revize parfemu u nekterych kazdy rok, u nekterych co dva roky, nekde co 5 a nekde vubec a kdyz ten parfem projde upravou voni jinak. Vzdy je dobre si koupit parfem ze stejneho roku jaky si zkousite
No jasně, to jsou ty změny složení u výrobků, který všeobecně „miluju“
@MartinaIrena píše:
No jasně, to jsou ty změny složení u výrobků, který všeobecně „miluju“
Je to kvuli tomu aby jako ze „zmodernel“ jsou nejake trendy a nejaky hype na urcite vune, tak se s tim trochu hybe. Mne to taky nevyhovuje, ale trh je siroky a da se najit uplne neco jineho co je mnohdy zajimavejsi nez ten odzkouseny
Dobrý den dámy,
Kdo by měl zájem otestovat parfém, můžete se podívat na Arome. Vybrat si můžete ze čtyř modelů
.
Přeji krásný den,
Tereza ![]()
Ahoj, s kamarádkou chceme objednat z jednoho z výše uvedených e-shopů, ale nevíme který je “lepší”. Máte s nimi zkušenosti? Zda vůně vydrží a který z prodejců má kvalitnější výrobky? ![]()
Můžu poprosit o info kde? Eshopy, co ho nabízejí po kliknutí “přidat do košíku” informují, že se zboží již nedá sehnat.