Milovnice parfémů

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
404
19.6.13 20:50
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
19.6.13 21:16

@Renatt Hned mě napadl Cabochard od Gres. Nesladké chypre s výrazným tabákem a kůží. Ovšem naslepo jako dárek je to docela risk (např. na mé kůži to smrdí jako popelník:/).

Každopádně vymyslet něco, co by bylo neoříliš výrazné, ale zároveň kořeněné/tabákové…to není úplně jednoduchý. Ovšem tak nějak tuším, co by tchyně chtěla - nějakou „zraleji“ vyznívající klasiku??? Možná bych se držela těch zemitých chypre. Napadá mě třeba Guerlain Mitsouko, Esteé Lauder Knowing nebo Chanel No. 19 (ten je obzvlášť pěkný). Za zvážení by možná stál i Shalimar - kvůli kouřovému tónu. Jenže to už je těžší orientálka s celkem výraznou vanilkou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
19.6.13 21:19
@drobececek píše:
@Renatt Hned mě napadl Cabochard od Gres. Nesladké chypre s výrazným tabákem a kůží. Ovšem naslepo jako dárek je to docela risk (např. na mé kůži to smrdí jako popelník:/).Každopádně vymyslet něco, co by bylo neoříliš výrazné, ale zároveň kořeněné/tabákové…to není úplně jednoduchý. Ovšem tak nějak tuším, co by tchyně chtěla - nějakou „zraleji“ vyznívající klasiku??? Možná bych se držela těch zemitých chypre. Napadá mě třeba Guerlain Mitsouko, Esteé Lauder Knowing nebo Chanel No. 19 (ten je obzvlášť pěkný). Za zvážení by možná stál i Shalimar - kvůli kouřovému tónu. Jenže to už je těžší orientálka s celkem výraznou vanilkou. :nevim:

Opatrně! Naslepo nekupovat! Jsou to hodně individualistické vůně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
19.6.13 21:26

@Burj Chalifa To ano. To budou ale skoro všechny, které by se měly do těch vypsaných požadavků vměstnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
20.6.13 09:05
@drobececek píše:
@Renatt Hned mě napadl Cabochard od Gres. Nesladké chypre s výrazným tabákem a kůží. Ovšem naslepo jako dárek je to docela risk (např. na mé kůži to smrdí jako popelník:/).Každopádně vymyslet něco, co by bylo neoříliš výrazné, ale zároveň kořeněné/tabákové…to není úplně jednoduchý. Ovšem tak nějak tuším, co by tchyně chtěla - nějakou „zraleji“ vyznívající klasiku??? Možná bych se držela těch zemitých chypre. Napadá mě třeba Guerlain Mitsouko, Esteé Lauder Knowing nebo Chanel No. 19 (ten je obzvlášť pěkný). Za zvážení by možná stál i Shalimar - kvůli kouřovému tónu. Jenže to už je těžší orientálka s celkem výraznou vanilkou. :nevim:

Díky moc, napsala jsem si to a půjdu to očuchat do parfumerky:-)

@Burj Chalifa píše:
Opatrně! Naslepo nekupovat! Jsou to hodně individualistické vůně.

Nene, naslepo nic nekupuju:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14662
20.6.13 09:10
@Luciis173 píše:
Ahoj :) používám tuto :http://www.parfemy-elnino.cz/…e-35949.html
Ale jen když je chladnějc, v tomhle vedru nedělá dobře ani mně ani okolí…ale jinak je to jedinečná, nádherná a sladká vůně :)

Ale ona nechce sladkou:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
26.7.13 20:05

Holky pouzivate tu nektera parfem od Hermes? Konkretne z rady Merveilles? Potrebuji s necim poradit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.7.13 20:10
@Stormay píše:
Holky pouzivate tu nektera parfem od Hermes? Konkretne z rady Merveilles? Potrebuji s necim poradit…

Spíš se zeptej na www.arome.cz Tam jsou znalci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21581
26.7.13 23:17

@Stormay Používám - na zimu :-) Ale je fakt, že na Arome jsou odbornice :-), ráda tam pročítám recenze a názory na cokoli :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1285
27.7.13 21:51

@Burj Chalifa @verulenka holky diky moc, uz jsem vznesla dotaz. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
27.7.13 21:53
@Stormay píše:
@Burj Chalifa @verulenka holky diky moc, uz jsem vznesla dotaz. :)

tak dej vědět!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20155
18.9.13 22:40
@Pasithea píše:
teda já tu tiše závidím, kde na to berete? :mrgreen:moje nejoblíbenější vůně je Baby Doll od Yves Saint Laurenta. Zamilovala jsem si ji v 18ti ze vzorku v časopisu a už po osmi letech jsem jí koupila (na svatbu). Ještě bych potřebovala nějakou výraznější vůni na večer, ale nemůžu si vybrat, protože mám příliš ráda ty lehčí, svěží. :nevim:

Jsou to sice již dva roky, co jsi tento příspěvek napsala, ale pokud jsi ještě nenašla tu svoji na večer, tak tě možná inspiruje má nabídka, Baby Doll jsem totiž milovala taky někdy kolem šestnácti, a v té době jsem se stříkala ještě:
http://www.arome.cz/…loulou-blue/
http://www.svetparfemu.cz/…son-hypnotic
http://www.svetparfemu.cz/…lain-samsara
Ty poslední dva jsou teda extra síla, dnes už bych si je nekoupila, ale ten první byla trochu lehčí sladkost, a hlavně jsem ji nikdy na nikom jiném nepotkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
9.10.13 14:30

Moje vůně je Escada Signature. Bohužel se poslední dobou nedá u nás sehnat větší balení než 30ml. I když si kupuji i jiné parfémy, tak tato ke mě patří. Dál mám oblíbenou Chloe, ta je jemná a moc příjemná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Crystalline
9.10.13 14:52

Za me Chanel Mademoiselle.

• Citovat
  • Upravit
103
9.10.13 14:56

Já používám Cacharel Amor Amor Absolu. Krásná. :srdce:

• načítám...