Mýdlo Dettol s dávkovačem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1044
12.4.11 13:35

Mýdlo Dettol s dávkovačem

Přemýšlím o koupi tohoto mýdla a chtěla bych se zeptat zda s ním nemá někdo nějakou zkušenost. Jak je to přesně s tím dávkováním. Nikolka totiž dokáže půlku mýdla vypumpovat za jedno umývání rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7661
12.4.11 13:49

Máme Sensitive. Dávkovač jde docela zlehka a dává mýdla tak asi jako na čajovou lžičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12584
12.4.11 14:15

tak nazory by me taky zajimaly :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4771
12.4.11 16:13

Ahoj Emi,

tohle mýdlo jsme měli (i to sensitive) ale s dávkovačem nevím, asi jako normální tekuté mýdlo :nevim: .
Akorát teda mě to hrozně vysušovalo ruce :nevim: (ještě jsem si je zapomínala mazat krémem :zed: ).
No a ještě mám v šuplíku obyč mýdlo Dettol (když se malej narodil chtěla sem mít všechno antibakteriální :mrgreen:) - ale teď už používáme normální tekuté mýdlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
13.4.11 07:43

Ahojte, koupila jsem mýdlo Dettol, ale s tím bezdotykovým dávkovačem, takže nehrozí žádně zbytečné plýtvání. Teda pokud dítko nedává pořád ruku pod ten sensor. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
13.4.11 10:12

Káti, mně se právě to obyč. mýdlo hodně zamlouvalo. manžel jak stříká v práci barvy, tak si doma umývá obličej jen mýdlem a moc mu vyhovoval, prý nevysušil tolik jako obyč. mýdlo. Mně se s ním taky dobře umývalo, ale já raději tekutý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
13.4.11 10:13
ZdeMac píše:
Ahojte, koupila jsem mýdlo Dettol, ale s tím bezdotykovým dávkovačem, takže nehrozí žádně zbytečné plýtvání. Teda pokud dítko nedává pořád ruku pod ten sensor. :-D

Po jaké době se to mýdlo „spustí“? A kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
13.4.11 10:56

Hned jak se pod to dá ruka, řekla bych to vteřiny a je ho asi jako kávová lžička. Koupila jsem ho v akci v Tescu za 199,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
13.4.11 11:00

Já se na tu akci taky koukala, nevíš do kdy ta akce je? My máme Tesko asi 30km od nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
13.4.11 11:35

Tak to nevím. Původně to bylo za 300 a to se mi zdálo drahý, ale když to slevnili, tak jsem to zkusila. Můžu se mrknout u nás v Tescu, jestli tam bude do kdy to trvá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
252
13.4.11 11:47

tak jsem to našla na stránkách Tesca a akce trvá do 26.4. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1044
13.4.11 16:38
ZdeMac píše:
tak jsem to našla na stránkách Tesca a akce trvá do 26.4. :-)

Jsi moc hodná děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
25.7.11 10:26

Baterky do Dettolu

Holky, prosím Vás, jaké baterky dáváte do toho dávkovače? Ty první baterky, které byly součástí balení, mi vydržely asi na tři a půl náplně mýdla, ne-li víc, ale teďka, když tam dám nové baterky, tak jsou ani ne během týdne vybité. A to jsem už koupila lepší, ne ty obyčejné za pár korun. Podotýkám, že nepoužívám dobíjecí (zkusila jsme je jednou). :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
matheus
13.9.11 22:22

Děláte si legraci???

Děláte si legraci že jste to fakt koupily?!? Ta reklama je fakt mocná zbraň, hlavně u lidí, co neumí samostatně myslet. Můžete mi vysvětlit význam zlepšováku, to chcete říct, že po příchodu např. z obchoďáku řešíte bakterie na pumpičce od mýdla, a ještě když si ty ruce hned umyjete. Zamyslete se a kupte děckam radši plato jogurtu než tyhle kraviny, co tahají peníze z lidí… :pankac:

edit admin

• Citovat
  • Upravit
5527
13.9.11 23:04
matheus píše:
Děláte si legraci že jste to fakt koupily?!? Ta reklama je fakt mocná zbraň, hlavně u lidí, co neumí samostatně myslet. Můžete mi vysvětlit význam zlepšováku, to chcete říct, že po příchodu např. z obchoďáku řešíte bakterie na pumpičce od mýdla, a ještě když si ty ruce hned umyjete. Zamyslete se a kupte děckam radši plato jogurtu než tyhle kraviny, co tahají peníze z lidí… :pankac:

Myslím, že ani jednu z nás tady nenapadlo řešit bakterie na pumpičce od mýdla 8-o Ten dávkovač se senzorem je hlavně pro naše děti, pro které je třeba obtížé zmáčknout obyčejný mechanický dávkovač (u některých mýdel s ním bojuju i já). takže to není o bakteriích na pumpičce, jako spíš o té pohodlnosti. Navíc je to fajn lákadlo pro děti - teda aspoň to moje si raději namydlí ruce pod tímto dávkovačem než pod tím obyčejným.
Ale tahle diskuze byla spíš založena kvůli tomu mýdlu samotnému než kvůli dávkovači. Ale to je jedno.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí