Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
matheus píše:
Děláte si legraci že jste to fakt koupily?!? Ta reklama je fakt mocná zbraň, hlavně u lidí, co neumí samostatně myslet. Můžete mi vysvětlit význam zlepšováku, to chcete říct, že po příchodu např. z obchoďáku řešíte bakterie na pumpičce od mýdla, a ještě když si ty ruce hned umyjete. Zamyslete se a kupte děckam radši plato jogurtu než tyhle kraviny, co tahají peníze z lidí…
Kdo nemá děti, ten asi „význam tohoto zlepšováku“ nikdy nepochopí. Ti ostatní jsou prostě idioti (v tom horším případě ještě demnti k tomu) a klidně ho koupí. A plato jogurtu k tomu
http://www.celysvet.cz/…e/s10606.gif
Pokud jde o ulehceni pouziti davkovace na mydlo, tak mame mechanicky a ze jde zmacknout obtizneji povazuji za vyhodu, pac bratrovi deti se s tim rady patlaji. Ten automaticky si umim predstavit spis v kuchyni na jar. muze to byt vcelku prakticke. Ale rozhodne bych to nekoupila kvuli lepsi desinfekci na to jsem alergicka, i na reklamy tohoto druhu.
Vidíš, Pavli, tak to já jsem zase ráda, když může být dítě co nejsamostatnější a i takovou prostou věc, jako je mystí rukou, může zvládnout samo. Malá pořád bojovala s mechanickým dávkovačem (někdy před jejím druhým rokem, než se jí anrodil bráška), takže tento se senzorem byl pro nás velkým pomocníkem. Obsah popravdě moc neřeším. Na bakterie jsme zvyklí, takže reklama mě na slovo „antibakteriální“ nenalákala. Nemám ani televizi, takže mě nelákají žádné reklamy
Nalákal mě ten dávkovač samotný a líbil se mi. Jsem za něj moc ráda ![]()
Já si to teda koupila pro sebe do kuchyně, když manipuluji s masem tak nerada šahám na tu pumpičku, abych potom co kuchyn umyji savem tak roznášel baktoše. ![]()
lulje píše:
Vidíš, Pavli, tak to já jsem zase ráda, když může být dítě co nejsamostatnější a i takovou prostou věc, jako je mystí rukou, může zvládnout samo. Malá pořád bojovala s mechanickým dávkovačem (někdy před jejím druhým rokem, než se jí anrodil bráška), takže tento se senzorem byl pro nás velkým pomocníkem. Obsah popravdě moc neřeším. Na bakterie jsme zvyklí, takže reklama mě na slovo „antibakteriální“ nenalákala. Nemám ani televizi, takže mě nelákají žádné reklamyNalákal mě ten dávkovač samotný a líbil se mi. Jsem za něj moc ráda
Jojo tomu rozumim, muj Danecek je jeste malej na myti rukou, ale brachovi deti, se radi patlaji vsim moznym, takze kdybych to tam ted dala tak ten senzor se nezastavi, az malej povyroste taky budu rada, kdyz si zvladne sam umyt ruce, az preklene to patlaci obdobi. ![]()
trefný názor:
Odkaz
je to prostě jen na tahání peněz z pošahaných mamin. Jestli potřebuješ automatický dávkovač k tomu aby si děti umyly ruce tak zkus začít výchovou. Obyčejné mýdlo splní tu službu mnohdy mnohem lépe, chápu argument kuchařů co si to koupí ať si umyjou ruce od marinády, ale argumenty o dětech jsou postavené na hlavu. Ještě doma 3× denně všecko přejeď Save a pak koukej jak Ti roste věčně nemocný astmatik a alergig bez vlastní imunity. ![]()
Víš co radši vychladni ![]()
Co je ti vůbec do toho kdo si to koupí, hlavně že ty v tom máš jasno a necpi ty svý názory druhým a ještě takovýmhle stylem. Když nebudu brát tuhle konkrétní věc tak je dalších milion kravin které nepotřebuju a koupím si je.
No ono možná na tom něco bude, ale jinak neumývám ovoce ze stromů a ani jahody, neumývám každý den záchody, koupelnu a kuchyni. V obchodě mi dokonce dítko olizovalo madlo na vozíku, myslím si, že bakterií máme hodně a to mýdlo nám prostě v tomto „neuškodí“
Já jsem s tímto mýdle spokojená, když manipuluji s masem tak nemusím šahat na pumpičku, krásně voní a ruce mám po něm jak kdybych si je mazala krémem.
matheus píše:
Děláte si legraci že jste to fakt koupily?!? Ta reklama je fakt mocná zbraň, hlavně u lidí, co neumí samostatně myslet. Můžete mi vysvětlit význam zlepšováku, to chcete říct, že po příchodu např. z obchoďáku řešíte bakterie na pumpičce od mýdla, a ještě když si ty ruce hned umyjete. Zamyslete se a kupte děckam radši plato jogurtu než tyhle kraviny, co tahají peníze z lidí…
Zklidni hormon.
Já si ho koupila, protože se mi to prostě líbí. A je mi úplně jedno, jestli tím ze mě někdo chce vytáhnout peníze, nebo ne. Tvůj příspěvek hlásím jako nevhodný.
chtěla jsem se zeotat nezkousel jste nekdo dolit do použiteho obalu jine značky mydlo?? nebo i detol jine vune ktery je v pupičkach dekuji moc
kingjane píše:
chtěla jsem se zeotat nezkousel jste nekdo dolit do použiteho obalu jine značky mydlo?? nebo i detol jine vune ktery je v pupičkach dekuji moc
Jojo, já ho normálně plním, jde to teda ztěžka otevřít, musíš opatrně, abys to víčko nepolámala, ale jde to. Mně teď ale dávkovač odpočívá nevyužit, protože jsme nenašla baterky, které by v tom vydržely déle, než jenom pár dní. ![]()
Raduš.ka44 píše:kingjane píše:Jojo, já ho normálně plním, jde to teda ztěžka otevřít, musíš opatrně, abys to víčko nepolámala, ale jde to. Mně teď ale dávkovač odpočívá nevyužit, protože jsme nenašla baterky, které by v tom vydržely déle, než jenom pár dní.
Dávám dobíjecí.
Já to koupila, páč syn si nebyl schopný sám zmáčknout pumpičku u normálního dávkovače (ty řeči o přehnané hygieně tady mne pobavily
). A teď už to umí a Dettol ho nezajímá, tudíž ty batrky v něm vydrží déle ![]()
taky dolívám obyč mýdlo a baterky vydží dlouho máme ho snad od červa a dávali jsem teprve druhé
super Ja se bala že to dolít nepůjde tak jsem váhala..... měla jsem zatim jen s pumpičkou a krásně voněl ale u davkovače neni moc vyběr… tak jsem řešila zda to pujde dolevat… jinak v DM maji akci často za 199,– davkovač +2 náplně… což ujde…a pak budu dolévat…
MOc vám děkuji
děkuji
![]()
A k čemu to je? když se stejně pak dotknout barerie, které se dotkly špinavýma rukama předtím. každej si stěžuje, jak nejsou peníze, ale na takovéhle pitominy se prachy najdou, zkuste myslet..