Mýdlo Dettol s dávkovačem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kingjane
28.1.12 15:50

dettol

:twisted: jde jen a jen o ten davkovač že malé děti neumi umačknout ty težke davkovače jinak o nic vic..... líbí se my ten princip dat ručičku pod davkovač a male kapne…bez námahy… mydlo v davkovači pak budu kupovat jakekoliv… :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
2458
28.1.12 16:16
jarda009 píše:
A k čemu to je? když se stejně pak dotknout barerie, které se dotkly špinavýma rukama předtím. každej si stěžuje, jak nejsou peníze, ale na takovéhle pitominy se prachy najdou, zkuste myslet..

Hmm to si zase někdo nepřečetl celou diskusi a dělá chytrýho :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
31.1.12 20:48

Muž to koupil, protože to viděl u rodičů. Podotýkám, že naše mimi si ještě ruce nemyje, takže jsem mu hned vytkla, co to koupil za hovadinu. Chápu ale, že u malých dětí, co si myjí ruce to může být zajímavé. Mě to ale dost vysušuje ruce. Ale ta reklama je fakt postavená na hlavu. Hlavně že si pak utře ruce do ručníku, který sterilní fakt není a šáhne na kliku od dveří :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pavel PAVEL
1.2.12 00:02

Dettol-osobní zkušenost

Koupil jsem dettol bezdot. dávkovač a fungoval jeden měsíc a asi pět dnů-selhal senzor-NEDOPORUČUJI KUPOVAT. RUČNÍ PUMPIČKA JE SPOLEHLIVÁ A HLAVNĚ DO NÍ NEMUSÍTE SR.T BATERKY. VĚŘTE MI VÍM O ČEM MLUVÍM. :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
2245
2.2.12 17:39

nechci se hádat,ale nevíš jeden špatný kus neznamená že jsou všechny špatné máme ho už dost dlouho myslím tak půl roku a baterky jme měnili jenom jednou děti mám dvě a obě si ručky myjí aspoň desetkrát za den a stále funguje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.2.12 18:08
pavel PAVEL píše:
Koupil jsem dettol bezdot. dávkovač a fungoval jeden měsíc a asi pět dnů-selhal senzor-NEDOPORUČUJI KUPOVAT. RUČNÍ PUMPIČKA JE SPOLEHLIVÁ A HLAVNĚ DO NÍ NEMUSÍTE SR.T BATERKY. VĚŘTE MI VÍM O ČEM MLUVÍM. :pocitac:

Tak to běž reklamovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
3.2.12 15:29
Gina108 píše:
pavel PAVEL píše:
Koupil jsem dettol bezdot. dávkovač a fungoval jeden měsíc a asi pět dnů-selhal senzor-NEDOPORUČUJI KUPOVAT. RUČNÍ PUMPIČKA JE SPOLEHLIVÁ A HLAVNĚ DO NÍ NEMUSÍTE SR.T BATERKY. VĚŘTE MI VÍM O ČEM MLUVÍM. :pocitac:
Tak to běž reklamovat. :nevim:

Souhlas. Měl jsi „štěstí“ na vadný kus. My ho máme asi rok a půl, děti si myjou ruce furt a baterky jsem jeťě neměnila. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
22.9.12 09:33

Jaké baterie do dávkovače ?

@Raduš.ka44 píše:
Holky, prosím Vás, jaké baterky dáváte do toho dávkovače? Ty první baterky, které byly součástí balení, mi vydržely asi na tři a půl náplně mýdla, ne-li víc, ale teďka, když tam dám nové baterky, tak jsou ani ne během týdne vybité. A to jsem už koupila lepší, ne ty obyčejné za pár korun. Podotýkám, že nepoužívám dobíjecí (zkusila jsme je jednou). :nevim:

Ahoj, prosím, vyřešila jsi nějak ty baterie??

My teď řešíme něco podobného, ale ač tam dám koupené nové nebo nabité dobíjecí, tak mi pořád bliká kontrolka, jako že je baterie vybitá. Už nevím, co s tím :cert:

A lísteček na reklamaci jsem si neschovala :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
22.9.12 09:42

My používáme Sanyo Eneloop, vydrží mi 4 náplně a pak je dobiju. My je ale používáme do všeho :) :mavam:

@Lenka512

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
23.9.12 11:51

Než jsem stačila vyřešit baterky, tak se dávkovač rozbil. Asi nevydržel vlhké prostředí v koupelně, nebo nevím, ale už prostě nefunguje. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jančakecalka
23.9.12 15:41

Ahoj, máme a spokojenost, neplýtvá se a je to zábava pro malou, jak to, že to kape? Když tam není pumpička? Mami, :lol:

• Citovat
  • Upravit
Petr-k
18.11.13 23:04

Možné potíže a jejich řešení

Máme doma také tuto srandu. Náplně jsou zbytečně drahé doplňujeme jiným tekutým mýdlem. Krátce po změně mýdla se davkovač zasekával nebo dávkoval 3 - 4× popřípadě blikala kontrolka nepřetržitě a nic se nedělo. Tak jsem ho rozmontoval.
1.) zasekával se - příčina je nízké napětí. Tzn. Slabé baterie. Týká se hlavně akumulátorů. U klasických baterií jakoby zleniví.
2.) dávkuje vícekrát. Je problém v senzoru. Špinavý. Horní nebo dolní část. Dole je přijímač nahoře vysílač stačí jen malinko ublemcaná horní část. A zlobí
3.) stále bliká. Senzory na sebe nevidí. Příjímaci část - ta dole nevidí tu nahoře co vysílá signál. Mě stačilo trochu násilně zatlačit dolů tu čast co trčí a teče z ní to mýdlo zde je i ten vysílač trochu jsem ho jakoby přihnul dolů stačilo malinko.

• Citovat
  • Upravit
3621
16.1.14 10:34

Mate den dettol nekdo doma? Ja si ho koupila a dnes jsem zjistila, ze si sam davkuje. Dnes jsem byla sama doma a slysela jsem davkovac. Tak jsem prisla do koupelny a zjistila, ze je cele umyvadlo od davkovaneho dettolltu. Neni to jen zavadny strojek nebo to delaji vsechny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
16.1.14 10:40

@taljenka závadný strojek. má se detekovat jen na pohyb. Koupila jsem minulý týden a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4228
16.1.14 11:26

Dělá to ten dávkovač, pokud je špinavý od mýdla, umýj ho a uvidíš, že to bude v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí