Milovnice parfémů

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17.4.11 09:35
RyBANA píše:
já jsem jak magor, motám se furt v bludným kruhu, kterýmu teda vévodí ta Mademoiselle od Chanelu, ale tu si šetřím…můj bludný kruh je Burberry - London, CK - Eternity, DKNY - Woman a teď nově díky holkám tady na emiminu Thierry Mugler - Angel Innocent :lol:

Já jsem zapoměla na Burberry London ! :/ miluju ten parfém. A na manželovi miluju Burberry Summer for men (ženská verze teda nic moc. Musela jsem darovat kamarádce).
A zkoušela některá z vás DKNY - Donna Karan ? To je vůně! Fakt, ikdyž trošku menši výdrž, než jsem zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.4.11 09:44
eManzelkaAmama píše:
RyBANA píše:
já jsem jak magor, motám se furt v bludným kruhu, kterýmu teda vévodí ta Mademoiselle od Chanelu, ale tu si šetřím…můj bludný kruh je Burberry - London, CK - Eternity, DKNY - Woman a teď nově díky holkám tady na emiminu Thierry Mugler - Angel Innocent :lol:
Já jsem zapoměla na Burberry London ! :/ miluju ten parfém. A na manželovi miluju Burberry Summer for men (ženská verze teda nic moc. Musela jsem darovat kamarádce).
A zkoušela některá z vás DKNY - Donna Karan ? To je vůně! Fakt, ikdyž trošku menši výdrž, než jsem zvyklá.

A já jsem blboun, myslela jsem tuto Donnu Karan :-D Co píšeš ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
17.4.11 09:47
RyBANA píše:

U toho Angel - to je prý vůně, kterou bud milujete, nebo nenávidíte, střed prý nejni. Já jsem na druhé straně, já jsem ji nedala :-D .

Jinak za mě Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Christian Dior Jadore a ted velmi Dolce Gabbana Light Blue, a ten mi už pár lidí i pochválilo. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.4.11 10:04
makina píše:
RyBANA píše:

U toho Angel - to je prý vůně, kterou bud milujete, nebo nenávidíte, střed prý nejni. Já jsem na druhé straně, já jsem ji nedala :-D .

Jinak za mě Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Christian Dior Jadore a ted velmi Dolce Gabbana Light Blue, a ten mi už pár lidí i pochválilo. :-D

Toto jsem slyšela i o té J.P.Gaultier - Ma dame :-D
Je fakt, že se zatím nikomu kromě mě nelíbila :-D
Co nelíbila, přímo řvali, že je to šílenej smrad :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
17.4.11 10:57
RyBANA píše:
Monny89 píše:
Bruno Banani, Salvator Dali, a taky tebou zmiňovaný Dior - Cherie :srdce: Lancome - Hypnose… :palec:

Jinak když jsem byla mladší tak moje máma měla Naomi Campbell - ta byla taková příjemná jemná :mrgreen:

Teď používám ANTICIPATE Intense Eau de Parfum :wink:

To nemyslím teď nijak zle, ale třeba Bruno Banani a vlastně ani ten Dali natož Naomi pro mě nejsou parfémy :nevim:

Jako sem tam z toho něco voní pěkně…ale s opravdovým (většinou drahým) parfémem se to podle mě nedá srovnávat :-)

v pohodě.. já jsem nevypisovala ty „luxusní parfémy“ ale co mi prostě voní, nebo vonělo :wink:
Jinak teď mám tu Anticipate Intense, a to je vůnička 8-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
17.4.11 11:08
Monny89 píše:
RyBANA píše:
Monny89 píše:
Bruno Banani, Salvator Dali, a taky tebou zmiňovaný Dior - Cherie :srdce: Lancome - Hypnose… :palec:

Jinak když jsem byla mladší tak moje máma měla Naomi Campbell - ta byla taková příjemná jemná :mrgreen:

Teď používám ANTICIPATE Intense Eau de Parfum :wink:

To nemyslím teď nijak zle, ale třeba Bruno Banani a vlastně ani ten Dali natož Naomi pro mě nejsou parfémy :nevim:

Jako sem tam z toho něco voní pěkně…ale s opravdovým (většinou drahým) parfémem se to podle mě nedá srovnávat :-)
v pohodě.. já jsem nevypisovala ty „luxusní parfémy“ ale co mi prostě voní, nebo vonělo :wink:
Jinak teď mám tu Anticipate Intense, a to je vůnička 8-) :mrgreen:

Náhodou, našla jsem i ty levnější, co vydrží a voní krásně:

St. Oliver- Silver,

a pak Charlie silver- ten je profláklej dost ale vždycky když ho mám tak je chválenej.

JInak ted u mě vede ten Hugo Boss- Woman

• Citovat
  • Upravit
byron
17.4.11 11:10

A taky od Joop- all aboat EVE, to je jedinečná vůně, nic podobnýho jsem neobjevila, hrozně milá, sladká, příjemná

• Citovat
  • Upravit
17.4.11 11:11
RyBANA píše:
makina píše:
RyBANA píše:

Jinak za mě Chanel Chance, Chanel Coco Mademoiselle, Christian Dior Jadore a ted velmi Dolce Gabbana Light Blue, a ten mi už pár lidí i pochválilo. :-D
Co nelíbila, přímo řvali, že je to šílenej smrad :mrgreen:

To mi povídej. Jednou jsem měla klasiku od Niny Ricci L´Eau de Temps a dost mi voněla :D ale mé okolí ji jaksi nepřijalo. :D přitom je to krásná vůně..

Stalo se vám, že vám nějaký parfém doslova smrděl? Mě teda nedělal dobře givenchi amaridge. Má ho kamarádka, ale je to docela „zvláštní puch“.. Navíc jsem alergická na PlayBoy, který je tedm hit a mají ho všichni :D (hlavně když jde holka a 50× se tím šplíchne :/ )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
17.4.11 11:13
byron píše:
A taky od Joop- all aboat EVE, to je jedinečná vůně, nic podobnýho jsem neobjevila, hrozně milá, sladká, příjemná

Joopa jsem objevila ve free shopu na letišti, úplně sa zamilovala a až v půlce balení zjistila, že je pánský, ale hrozně mi voní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
17.4.11 11:15
makina píše:
byron píše:
Joopa jsem objevila ve free shopu na letišti, úplně sa zamilovala a až v půlce balení zjistila, že je pánský, ale hrozně mi voní :mrgreen:

Jo, Joop dělá i ty pánský super, brácha používá a přuïpadá mi unisex, klidně bych si ho vzala

• Citovat
  • Upravit
20296
17.4.11 11:16
eManzelkaAmama píše:
RyBANA píše:
makina píše:
RyBANA píše:

To mi povídej. Jednou jsem měla klasiku od Niny Ricci L´Eau de Temps a dost mi voněla :D ale mé okolí ji jaksi nepřijalo. :D přitom je to krásná vůně..

Stalo se vám, že vám nějaký parfém doslova smrděl? Mě teda nedělal dobře givenchi amaridge. Má ho kamarádka, ale je to docela „zvláštní puch“.. Navíc jsem alergická na PlayBoy, který je tedm hit a mají ho všichni :D (hlavně když jde holka a 50× se tím šplíchne :/ )

Mě je strašně líto, že se proflákla Ligh Blue :lol: je to krásná vůně, ale v létě jít po městě - je jak se v ní přímo koupat - má ji na sobě každá (nebo Lanvin Eclat a Moschino I love love - ty mi vlastně všechny přijdou doost podobný)

Jinak já nesnesla Clinique - Aromatics Elixir
Smrdělo mi to jak stará zatuchlá ženská…

Ale poslední dobou mi to přestává vadit :lol: naopak podobné vůně mě začínají chytat, takže za chvilku myslím dospěju konečně k té Chanel pětce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
17.4.11 11:18

Jinak používám i pánskou - záměrně koupenou ale chlap mi ji teda bere…a to je Armani - Attitude :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9622
17.4.11 11:31

Tak moje milovaná je Nina Ricci Nina :srdce: Takový to jablíčko…A v létě ji ráda vystřídám Escadou Sunset Heat :) Kdybych na to měla, kupuju si parfémy jednou za měsíc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
17.4.11 11:35
RyBANA píše:
eManzelkaAmama píše:
RyBANA píše:
makina píše:
RyBANA píše:

Stalo se vám, že vám nějaký parfém doslova smrděl? Mě teda nedělal dobře givenchi amaridge. Má ho kamarádka, ale je to docela „zvláštní puch“.. Navíc jsem alergická na PlayBoy, který je tedm hit a mají ho všichni :D (hlavně když jde holka a 50× se tím šplíchne :/ )

Mě je strašně líto, že se proflákla Ligh Blue :lol: je to krásná vůně, ale v létě jít po městě - je jak se v ní přímo koupat - má ji na sobě každá (nebo Lanvin Eclat a Moschino I love love - ty mi vlastně všechny přijdou doost podobný)

Jinak já nesnesla Clinique - Aromatics Elixir
Smrdělo mi to jak stará zatuchlá ženská…

Ale poslední dobou mi to přestává vadit :lol: naopak podobné vůně mě začínají chytat, takže za chvilku myslím dospěju konečně k té Chanel pětce :lol:

Chanel no 5 jedině v zimě, na léto je šílně těžký. Ale je to parfém, co voní nejdýl ze všech, co znám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
byron
17.4.11 11:52

Channel 5 používá babička, a fakt mi nevoní, asi k ní musí člověk nějak dojít

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat