Milovnice parfémů

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3396
16.4.11 19:53
RyBANA píše:
Banny.J píše:
moje láska nejvoňavější - HYPNOSE :srdce: od Lancomu, je vážně úúúžasná a ještě D&G - One :potlesk:
jo Hypnose je výborná a skvěle drží :palec:

přesně tak, ráno si stříkneš a ještě večer ji cítíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
16.4.11 19:54
Banny.J píše:
Taky bych si zašla pro nějaký ten nový kousek :think: ale nemá mi kdo pohlídat malou a s ní tam jít nechci… Máte někdo nějaké zkušenosti s nakupováním parfému přes net???

parfémy kupuju už jenom přes net, cena je úplně jinde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.11 19:56
Banny.J píše:
eManzelkaAmama píše:
Banny.J píše:
moje láska nejvoňavější - HYPNOSE :srdce: od Lancomu, je vážně úúúžasná a ještě D&G - One :potlesk:
D&G jsem měla ;) miluju hnědé kostky :D pochopíš, když koukneš na flakonek Gucci by Gucci (celkově je Gucci kostka :D navíc už má tuším 3 hnědé kostky) :)
A zkoušla jsi Gucci Rush 2?? Když se s ní navoníš nic moc, ale po chvilce… Jsem málem měla orgasmus :lol: Taková sladko - orientální vůně

Neměla, ale valím do parfumerky oňufávat. Óó, úplně se vyžívám ve vonění těch papírků :D tou orientální vůní jsi mi připoměla Opium.. Týjo! To je síla. Čuchla jsem k němu a myslela, že mi upadne nos. Ale po chvilce se rozležel a to byla nádhera.. To dřevo v pozadí… Úůuh!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
16.4.11 19:56
Ano já jo,a spokojenost.Ale pravda,že parfém,který jsem si objednávala už sem znala,ale pošlou vždycky tak 2-3 vzorky.A kecám jednopu jsem vzala od oka jen podle popisu a byla jsem spokojená,vzala jsem si raději menší flakon,kdyby to byl smrad náhodou ale super,vonělo to perfektně.To mi připomělo,že si to na léto objednám.Na léto fakt super :palec:
Banny.J píše:
Taky bych si zašla pro nějaký ten nový kousek :think: ale nemá mi kdo pohlídat malou a s ní tam jít nechci… Máte někdo nějaké zkušenosti s nakupováním parfému přes net???
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
16.4.11 19:57

Jéééé, parfémy to je moje! Vlastně bylo, od té doby co jsem těhule, mi moc parfémů nesedne. Dostala jsem Acqua di gioa od G.Armaniho, která mi předtím nádherně voněla a ted ji na sobě nesnesu :-( Takže ted střídám DKNY Be delicious a DG Light blue a Moschino I love love, ale ta mi ted došla. Jinak kupuju na netu, mám své oblíbené obchody a spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
16.4.11 19:58

Jéééééééééééé dobrý téma zase :palec: :palec:

Já teda taky ráda čuchám, ale vzhledem k cenám a že jsem poměrně spořivý člověk, který raději investuje do kusu nábytku-tak si parfém koupím málokdy :oops:

Ale moje mamina je úplnej parfémofil :-P takže často kupuji parfémy pro ní-třeba k narozkám, k Vánocům, pač nic jinýho nechce :mrgreen:

Ale je fakt, že teď jsem se neskutečně a na první „pohled“ zamilovala do Coco Chanel-Mademoiselle -sice stojí 2.500 a vejš, ale tu prostě musím mít :pankac:
A co se týče jemné čisté vůně-jestli mýdlové to nevim, ale ** Dior Jadoré ** je krásná taková jemná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.11 19:59
Allee píše:
Banny.J píše:
parfémy kupuju už jenom přes net, cena je úplně jinde :palec:

Taky nakupuju přes net - očuchnu v parfumerce a nakoupím na netu. Ale cítím se jak princezna, když si jdu pro parfém a jdu si ho zaplatit. :D to je jak když si jdeš do Pařížský koupit první LV kabelku :) :D zážitek na celej život :) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
16.4.11 20:04
Jooo tak opium taky super :palec:
eManzelkaAmama píše:
Banny.J píše:
eManzelkaAmama píše:
Banny.J píše:
D&G jsem měla ;) miluju hnědé kostky :D pochopíš, když koukneš na flakonek Gucci by Gucci (celkově je Gucci kostka :D navíc už má tuším 3 hnědé kostky) :)
A zkoušla jsi Gucci Rush 2?? Když se s ní navoníš nic moc, ale po chvilce… Jsem málem měla orgasmus :lol: Taková sladko - orientální vůně
Neměla, ale valím do parfumerky oňufávat. Óó, úplně se vyžívám ve vonění těch papírků :D tou orientální vůní jsi mi připoměla Opium.. Týjo! To je síla. Čuchla jsem k němu a myslela, že mi upadne nos. Ale po chvilce se rozležel a to byla nádhera.. To dřevo v pozadí… Úůuh!
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10623
16.4.11 20:06
eManzelkaAmama píše:
Allee píše:
Banny.J píše:
parfémy kupuju už jenom přes net, cena je úplně jinde :palec:
Taky nakupuju přes net - očuchnu v parfumerce a nakoupím na netu. Ale cítím se jak princezna, když si jdu pro parfém a jdu si ho zaplatit. :D to je jak když si jdeš do Pařížský koupit první LV kabelku :) :D zážitek na celej život :) :D

Hmmm, to přesně znám ten pocit… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
591
16.4.11 20:26

Teeeda, parádní téma :palec: Vždycky jsem používala známé značky jako Givanchy, D&G, Lacoste, Dior,… Ale minulý rok jsem od manžela dostala pro mě skoro neznámý parfém The Scent od Issey Miyake - je to japonský návrhář a myslím, že tu bys určitě taky měla vyzkoušel, je hodně zajímavá :wink: a teď jsem dostala novinku tohoto roky také od Issey Miyake se jménem Florale a je to taky paráda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
16.4.11 20:30

Ahoj, tak já ted frčím na Givenchy-Play. Má krásný flakon v podobě Ipodu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.4.11 20:33
derida píše:
Ahoj, tak já ted frčím na Givenchy-Play. Má krásný flakon v podobě Ipodu

Nádhernej flakonek! Jsem na ty „luxusní“, ale tenhole je super. Musím ho prubnout. Díky za typ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.4.11 20:39

Bruno Banani, Salvator Dali, a taky tebou zmiňovaný Dior - Cherie :srdce: Lancome - Hypnose… :palec:

Jinak když jsem byla mladší tak moje máma měla Naomi Campbell - ta byla taková příjemná jemná :mrgreen:

Teď používám ANTICIPATE Intense Eau de Parfum :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13114
16.4.11 20:48
eManzelkaAmama píše:
derida píše:
Ahoj, tak já ted frčím na Givenchy-Play. Má krásný flakon v podobě Ipodu
Nádhernej flakonek! Jsem na ty „luxusní“, ale tenhole je super. Musím ho prubnout. Díky za typ ;)

Jsou dva typy, světlounce růžovej a pak tmavě fialovej. Ten fialovej je parfém, růžová je toaletka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
16.4.11 21:01

ahojky, zkus někdy vůni armani mania :srdce: :srdce: :srdce: - to u mě byla láska na první pohled, jinak mám stejný vkus jak ty zakladatelko - chanel miluju, ale mania- to je něco, parfém který voní naprosto dokonale,přinutí ostaní se za tebou otočit :-) a hodí se jak ráno do práce, tak i večer ven :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí