Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
RyBANA píše:Banny.J píše:jo Hypnose je výborná a skvěle drží
moje láska nejvoňavější - HYPNOSEod Lancomu, je vážně úúúžasná a ještě D&G - One
přesně tak, ráno si stříkneš a ještě večer ji cítíš
Banny.J píše:
Taky bych si zašla pro nějaký ten nový kousekale nemá mi kdo pohlídat malou a s ní tam jít nechci… Máte někdo nějaké zkušenosti s nakupováním parfému přes net???
parfémy kupuju už jenom přes net, cena je úplně jinde ![]()
Banny.J píše:eManzelkaAmama píše:A zkoušla jsi Gucci Rush 2?? Když se s ní navoníš nic moc, ale po chvilce… Jsem málem měla orgasmusBanny.J píše:D&G jsem měla
moje láska nejvoňavější - HYPNOSEod Lancomu, je vážně úúúžasná a ještě D&G - One
miluju hnědé kostky
pochopíš, když koukneš na flakonek Gucci by Gucci (celkově je Gucci kostka
navíc už má tuším 3 hnědé kostky)
Taková sladko - orientální vůně
Neměla, ale valím do parfumerky oňufávat. Óó, úplně se vyžívám ve vonění těch papírků
tou orientální vůní jsi mi připoměla Opium.. Týjo! To je síla. Čuchla jsem k němu a myslela, že mi upadne nos. Ale po chvilce se rozležel a to byla nádhera.. To dřevo v pozadí… Úůuh!
Banny.J píše:
Taky bych si zašla pro nějaký ten nový kousekale nemá mi kdo pohlídat malou a s ní tam jít nechci… Máte někdo nějaké zkušenosti s nakupováním parfému přes net???
Jéééé, parfémy to je moje! Vlastně bylo, od té doby co jsem těhule, mi moc parfémů nesedne. Dostala jsem Acqua di gioa od G.Armaniho, která mi předtím nádherně voněla a ted ji na sobě nesnesu
Takže ted střídám DKNY Be delicious a DG Light blue a Moschino I love love, ale ta mi ted došla. Jinak kupuju na netu, mám své oblíbené obchody a spokojenost ![]()
Jéééééééééééé dobrý téma zase
![]()
Já teda taky ráda čuchám, ale vzhledem k cenám a že jsem poměrně spořivý člověk, který raději investuje do kusu nábytku-tak si parfém koupím málokdy ![]()
Ale moje mamina je úplnej parfémofil
takže často kupuji parfémy pro ní-třeba k narozkám, k Vánocům, pač nic jinýho nechce ![]()
Ale je fakt, že teď jsem se neskutečně a na první „pohled“ zamilovala do Coco Chanel-Mademoiselle -sice stojí 2.500 a vejš, ale tu prostě musím mít ![]()
A co se týče jemné čisté vůně-jestli mýdlové to nevim, ale ** Dior Jadoré ** je krásná taková jemná ![]()
Allee píše:Banny.J píše:parfémy kupuju už jenom přes net, cena je úplně jinde
Taky nakupuju přes net - očuchnu v parfumerce a nakoupím na netu. Ale cítím se jak princezna, když si jdu pro parfém a jdu si ho zaplatit.
to je jak když si jdeš do Pařížský koupit první LV kabelku
zážitek na celej život
![]()
eManzelkaAmama píše:Banny.J píše:Neměla, ale valím do parfumerky oňufávat. Óó, úplně se vyžívám ve vonění těch papírkůeManzelkaAmama píše:A zkoušla jsi Gucci Rush 2?? Když se s ní navoníš nic moc, ale po chvilce… Jsem málem měla orgasmusBanny.J píše:D&G jsem měla
miluju hnědé kostky
pochopíš, když koukneš na flakonek Gucci by Gucci (celkově je Gucci kostka
navíc už má tuším 3 hnědé kostky)
Taková sladko - orientální vůně
tou orientální vůní jsi mi připoměla Opium.. Týjo! To je síla. Čuchla jsem k němu a myslela, že mi upadne nos. Ale po chvilce se rozležel a to byla nádhera.. To dřevo v pozadí… Úůuh!
eManzelkaAmama píše:Allee píše:Taky nakupuju přes net - očuchnu v parfumerce a nakoupím na netu. Ale cítím se jak princezna, když si jdu pro parfém a jdu si ho zaplatit.Banny.J píše:parfémy kupuju už jenom přes net, cena je úplně jinde
to je jak když si jdeš do Pařížský koupit první LV kabelku
![]()
zážitek na celej život
![]()
Hmmm, to přesně znám ten pocit… ![]()
Teeeda, parádní téma
Vždycky jsem používala známé značky jako Givanchy, D&G, Lacoste, Dior,… Ale minulý rok jsem od manžela dostala pro mě skoro neznámý parfém The Scent od Issey Miyake - je to japonský návrhář a myslím, že tu bys určitě taky měla vyzkoušel, je hodně zajímavá
a teď jsem dostala novinku tohoto roky také od Issey Miyake se jménem Florale a je to taky paráda ![]()
Ahoj, tak já ted frčím na Givenchy-Play. Má krásný flakon v podobě Ipodu
derida píše:
Nádhernej flakonek! Jsem na ty „luxusní“, ale tenhole je super. Musím ho prubnout. Díky za typ ![]()
Bruno Banani, Salvator Dali, a taky tebou zmiňovaný Dior - Cherie
Lancome - Hypnose… ![]()
Jinak když jsem byla mladší tak moje máma měla Naomi Campbell - ta byla taková příjemná jemná ![]()
Teď používám ANTICIPATE Intense Eau de Parfum ![]()
eManzelkaAmama píše:derida píše:Nádhernej flakonek! Jsem na ty „luxusní“, ale tenhole je super. Musím ho prubnout. Díky za typ
Jsou dva typy, světlounce růžovej a pak tmavě fialovej. Ten fialovej je parfém, růžová je toaletka.
ahojky, zkus někdy vůni armani mania
- to u mě byla láska na první pohled, jinak mám stejný vkus jak ty zakladatelko - chanel miluju, ale mania- to je něco, parfém který voní naprosto dokonale,přinutí ostaní se za tebou otočit
a hodí se jak ráno do práce, tak i večer ven ![]()