Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Jéé, super téma , jdu si pro inspiraci. Zrovna se chystám na „očuchání“ do Fannu a pak přes net objednám.
Moje nejoblíbenější vůně je Premiere Jour od Nina Ricci, ale ráda bych zkusila změnu ![]()
Každou vůni, tedy myslím parfém, nikoli jen „pičifuk“, jak tomu říká manžel, mám spojenou s jistou významnou životní etapou. Takže těžko se k zažitým vracím, protože mi to vyvolává konkrétní pocity. Třeba Celine Dion, kterou jsem dostala o Vánocích, a v lednu se narodil první syn. Mám ten pocit spojený s miminkem, ale současn ětaky s drtivým sebehledáním, zoufalstvím v tom smyslu, jestli jsem dobrá máma, atd.
A další věc jsou finance. Nějak mám „zábrany“ si koupit dražší parefém „jen tak“. Takže čekám na „životní události“ a jestli někdo vezme na zřetel má přání … která teda nejsou jen vůně …
teda já tu tiše závidím, kde na to berete? ![]()
moje nejoblíbenější vůně je Baby Doll od Yves Saint Laurenta. Zamilovala jsem si ji v 18ti ze vzorku v časopisu a už po osmi letech jsem jí koupila (na svatbu). Ještě bych potřebovala nějakou výraznější vůni na večer, ale nemůžu si vybrat, protože mám příliš ráda ty lehčí, svěží. ![]()
Emilie píše:A další věc jsou finance. Nějak mám „zábrany“ si koupit dražší parefém „jen tak“. Takže čekám na „životní události“ a jestli někdo vezme na zřetel má přání … která teda nejsou jen vůně …
Já se asi budu muset rozvést a zase se vdát, abych si koupila další lahvičku Baby Dollu a to je ještě ten z levnějších. ![]()
S těma životníma etapama to mám taky,taky spojuju různé vůně s různou dobou ![]()
Banny.J píše:
moje láska nejvoňavější - HYPNOSEod Lancomu, je vážně úúúžasná a ještě D&G - One
Zajímavé, jak se každému líbí něco jiného
Já jsem Hypnose dostala k narozkám (asi ho doporučila prodavačka jako bestseller
). Tak strašně mi ta vůně vadila, že jsem dala parfém na WC místo osvěžovače vzduchu, což byl pěkná blbost, protože jsem ho musela čichat po celém bytě, když se ta „vůně“ rozlezla. Tak letěl do popelnice. Kdybych věděla, že někomu voní, mileráda bych ho věnovala a udělala radost ![]()
Jinak mám podobný vkus jako zakladatelka.
Teď jsem si hodně oblíbila od Lancomu Attraction. To je lááááska. Jo, a mám své oblíbené zimní a letní parfémy. Zajímavé, že když se tím „zimním“ navoním v létě, tak voí úplně jinak a nesnesu ho. A naopak. Miluju parfémy ![]()
kamikaa píše:
S těma životníma etapama to mám taky,taky spojuju různé vůně s různou dobou
Jo, mám to úúúplně stejně. ![]()
Jo,já jsem taky fanynka parfémů a je fakt,než si koupit levnou vonavku a stříkat se sní každou hodinu,tak radší investuji a koupím si pořádný parfém,kterým se ráno navoním a večer to stále cítím.Miluji DKNY(zelené jablíčko),tu si zamilovala i moje mamina,pak Giorgio Armani Aqua Di..,Kenzo Leu Par a ted k Vánocům jsem dostala Versace Pour Famme a to taky není špatné a je to hezká lahvička. ![]()
Parádní téma, holky!!! Aspoň teď na noc může člověk zapomenout na všechny ty stresy kolem a vzpomenout si jak voní krása!!! Takže u mě jednoznačně vede Chanel Chance, po ní následuje DKNY Be delicious, CK IN2U, Eternity a Hugo Boss Deep red. No a k tomu ještě kabelečka LV a o krásný seběvědomý pocit, který ženy tolik milují a potřebují alespoň občas, je postaráno
!..ale i u plotny či po cestě se dvěma igelitkama s nákupem se občas cítím dobře i bez parfému a kabelečky..v mém životě je na prvním místě můj miláček
a náš nádherný zdravý syn
a až po tom následuje moje parfémová a kabelečková úchylka ![]()
Tak já jsem dostala k Vánocům od Bosse -Woman, jsme z ní nadšená,a od Kleina- Truth, ta už se mi úplně tolik nelíbí, není špatná, ale nadšená z ní nejsem.
Jinak nikdy bych si asi sama nekoupila, to musí fakt Ježíšek ![]()
Jako svobodná a bezdětná jsem na parfémech fakt ujížděla a utrácela za ně tisíce. Láska k nim se nezměnila, jen se změnila frekvence používání (nikam moc nechodím a nechci, aby při kojení dítě cítilo víc parfém než maminku), takže jsem si dlouho žádný nekoupila a vystačím si s těmi pozůstatky z dřívějších dob svobody a blahobytu (plus teda nějkaými novinkami, ale většinou ůstávám věrná milovaným značkám). Nikdy v mém arsenálu nesměly chybět: Chanel Coco Mademoiselle, Lancome Attraction, Lancome Poeme, Versace Bright Crystal, Versace Versense aj . Dost sobě nepodobné vůně, ale jak jsem psala výše - mám jedny na léto, jedny a zimu… a měním spíš dle nálady. Dřív jsem byla schopná používat jeden parfém třeba dva roky pořád dokola ![]()
t.lucka píše:
Teeeda, parádní témaVždycky jsem používala známé značky jako Givanchy, D&G, Lacoste, Dior,… Ale minulý rok jsem od manžela dostala pro mě skoro neznámý parfém The Scent od Issey Miyake - je to japonský návrhář a myslím, že tu bys určitě taky měla vyzkoušel, je hodně zajímavá
a teď jsem dostala novinku tohoto roky také od Issey Miyake se jménem Florale a je to taky paráda
Od Issey Miyake je taky výborná a strašně silná
Issey Miyake - l eau d issey
![]()
Monny89 píše:
Bruno Banani, Salvator Dali, a taky tebou zmiňovaný Dior - CherieLancome - Hypnose…
![]()
Jinak když jsem byla mladší tak moje máma měla Naomi Campbell - ta byla taková příjemná jemná
Teď používám ANTICIPATE Intense Eau de Parfum
To nemyslím teď nijak zle, ale třeba Bruno Banani a vlastně ani ten Dali natož Naomi pro mě nejsou parfémy ![]()
Jako sem tam z toho něco voní pěkně…ale s opravdovým (většinou drahým) parfémem se to podle mě nedá srovnávat ![]()
já jsem jak magor, motám se furt v bludným kruhu, kterýmu teda vévodí ta Mademoiselle od Chanelu, ale tu si šetřím…
můj bludný kruh je Burberry - London, CK - Eternity, DKNY - Woman a teď nově díky holkám tady na emiminu Thierry Mugler - Angel Innocent ![]()