Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěla sem se zeptat,muj 20 měsíční syn poslední týden pořád kaká,ale to je hrozné.Ze začátku měl prujem dávala sem mu smektu a menší dietku.Zlepšilo se to ale pořád kaká.To je denně max.7 plen.Pokaždý ho přebalim a je tam nadílka,přitom moc nejí.
Nevítw s čeho by to tak mohlo být??třeba od zoubku??Má hodně zoubku prořízlích a jdou vidět už špičky…
Ze zubů to klidně může být, rostou mu špičáky nebo stoličky, že? Teplotu nemá? bříško ho bolí? Rýže a mrkev, víc pečiva a hodně pít, teď ale taky řádí nějaký střevní chřipky
, pokud už je to týden, tak bych možná šla k dr nebo mu minimálně zavolala a poradila se, ať jste fit.
Já bych mu dala ještě dietu a zkus nějaké probiotika nebo něco - třeba jsem měla na to sirup Nutrolin B a uvidíš
, kdyžtak zajdi k doktorce, když to nepřestane. Zuby to samozřejmě můžou být, ale to by podle mě bylo ještě než se to prořeže. ![]()
pokud by to trvalo déle i po upravení jídelníčku, je možná intolerance na kravskou bílkovinu.
Jinak na upravení flory doporučuju Hylac. ![]()
Nám jednou doktorka doporučila probiotika Probacin.
A výtěrem z prdky taky nic nezkazíš. Je to sice nepříjemný, ale je to mžik. Takže za mě - když už to má týden, tak bych k doktoru zašla.