Kakání ve 20 měsících

653
17.5.12 08:59

kakání ve 20 měsících

Chtěla sem se zeptat,muj 20 měsíční syn poslední týden pořád kaká,ale to je hrozné.Ze začátku měl prujem dávala sem mu smektu a menší dietku.Zlepšilo se to ale pořád kaká.To je denně max.7 plen.Pokaždý ho přebalim a je tam nadílka,přitom moc nejí. :?Nevítw s čeho by to tak mohlo být??třeba od zoubku??Má hodně zoubku prořízlích a jdou vidět už špičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Omálka
17.5.12 09:06

Náš malý byl taky pořád posraný když mu rostly zoubky. :palec:

• Citovat
  • Upravit
3627
17.5.12 09:07

Ze zubů to klidně může být, rostou mu špičáky nebo stoličky, že? Teplotu nemá? bříško ho bolí? Rýže a mrkev, víc pečiva a hodně pít, teď ale taky řádí nějaký střevní chřipky :(, pokud už je to týden, tak bych možná šla k dr nebo mu minimálně zavolala a poradila se, ať jste fit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ArankaC.
17.5.12 09:32

Já bych mu dala ještě dietu a zkus nějaké probiotika nebo něco - třeba jsem měla na to sirup Nutrolin B a uvidíš :palec: , kdyžtak zajdi k doktorce, když to nepřestane. Zuby to samozřejmě můžou být, ale to by podle mě bylo ještě než se to prořeže. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13010
17.5.12 09:34

pokud by to trvalo déle i po upravení jídelníčku, je možná intolerance na kravskou bílkovinu.

Jinak na upravení flory doporučuju Hylac. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1823
18.5.12 23:35

Nám jednou doktorka doporučila probiotika Probacin.
A výtěrem z prdky taky nic nezkazíš. Je to sice nepříjemný, ale je to mžik. Takže za mě - když už to má týden, tak bych k doktoru zašla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí