Kalhoty pro hubenou dívku
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Kalhoty pro hubenou dívku
Poradíte mi, kde koupit kalhoty, legíny vhodné do školy pro mou dceru? Měří přes 160 cm a vše, co zkouší, ji je velké v pase. Pokud ji to sedí v pase, přes boky, tak má hodně krátké nohavice. Bojujeme s tím pořád. Nosila převážně legíny, které ještě šly. Teď jsem sehnala akorát opravdu sportovní legíny. V menších velikostech šel pas upravovat, v této velikosti už jsem na to nenarazila. Mám doma hodně riflí a vždy čekám, jestli to půjde nosit. Mám od kamarádky jedny kalhoty, který by šly, ale jsou strašně úzké nohavice a nemůže je natáhnout přes kotníky - a jelikož má skoro každý den nějaky tělocvik/sport, tak je nebude nosit. Prosím o tip.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Sára 1 píše:
Poradíte mi, kde koupit kalhoty, legíny vhodné do školy pro mou dceru? Měří přes 160 cm a vše, co zkouší, ji je velké v pase. Pokud ji to sedí v pase, přes boky, tak má hodně krátké nohavice. Bojujeme s tím pořád. Nosila převážně legíny, které ještě šly. Teď jsem sehnala akorát opravdu sportovní legíny. V menších velikostech šel pas upravovat, v této velikosti už jsem na to nenarazila. Mám doma hodně riflí a vždy čekám, jestli to půjde nosit. Mám od kamarádky jedny kalhoty, který by šly, ale jsou strašně úzké nohavice a nemůže je natáhnout přes kotníky - a jelikož má skoro každý den nějaky tělocvik/sport, tak je nebude nosit. Prosím o tip.
Já měla podobný problém, dlouho jsem kupovala největší velikost rifli v dětské velikostí v HM i jako dospělá ( do porodu v mých 34 jsem kupovala rifle opravdu jen tam), pak ještě zkuste Terranova, tam mají taky hubený rifle i kalhoty. Jedny rifle jsem ukořistila kdysi v Zara, byla to nějaká vel 34.
Zkoušeli jste třeba i New Yorker, Cropp Taily Well a tyhle obchody pro teenagery?
Na legíny, které vypadají trochu jako kalhoty nebo jeans zkuste Tezenis a Calzedonia
https://www.calzedonia.com/…ziny/leginy/
- Citovat
- Upravit
Dcera to samé, teď jsem ji koupila v HM v dětském, jedny mají regulační gumu v pase, do druhých kalhot jsem přidávala gumu. Nosi teď ty široké kalhoty s kapsami. Taky celkem koupíme v New Yorku. A do většiny věci jde vložit guma, aspoň do té zadní strany nebo nosí pásek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupujeme v HM, mají utahovací pas. Teď si vybrala kalhoty v Lindexu s pružným pasem a jsou jí. Ale nejsou to rifle. Leginy má Lelosi, beru o 2 čísla menší kvůli pasu a délka jí je. I dámské mají pěkně dlouhé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyhle věci na hubeňoury mají přesně jak holky psaly ty mládežnické obchody, New Yorker, Terranova, ještě bych zkusila Gate a Gap.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taily Well - tam jsem kupovala kalhoty já, když jsem byla fakt hodně hubená. Úzké legíny mají i v HM.
A třeba by to chtělo zkusit jen šikovnou švadlenku, která by vám zmenšila gumu v pase ![]()
Příspěvek upraven 08.09.23 v 08:26
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 píše:
Já mám takový problém se synem, je velmi hubený, nedaří se mu zesílit, vše mu je v pase velké. Skončili jsme u švadleny - koupím rifle a nechám je přešít. Bohužel, ty kalhoty pak stojí dvakrát tolik.
- Citovat
- Upravit
Stejný problém
,dcera měří 160 cm,43 kilo a hrozně dlouhé nohy.
A ještě odmítá skiny, všechno musí mít široké nohavice, legíny nosí pouze na sport.
Nejlíp jí sedí z HM.vel 32,XXS. Něco má i z Shein. Je to problém, s takovou figurou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renap píše:
Stejný problém,dcera měří 160 cm,43 kilo a hrozně dlouhé nohy.
A ještě odmítá skiny, všechno musí mít široké nohavice, legíny nosí pouze na sport.
Nejlíp jí sedí z HM.vel 32,XXS. Něco má i z Shein. Je to problém, s takovou figurou.
Já ji dneska schválně změřím obvod boků a pasu. Taky mi jen tak něco nebude nosit. Uvidíme, co teď. Přece jen se jí mění vkus. Nikdy nenosila tepláky, teď je miluje. Nikdy nenosila volne kalhoty. Když to třeba sedí v pase a délkou, tak se jí to zase krčí v rozkroku nebo tam má boule. Rifle, co neměla ani jednou na sobě a tvrdila, že je bude nosit, tak je nosit nebude. Takže pořád jen vyhazuji peníze z okna a pak to doma leží. Naposledy byl docela dobrý kup legíny, které měly vzor jako rifle - i když se mi moc nelíbily, tak to byla jediná možnost. Ty už jsou ale krátké a opravdu to nevypadá hezky. Znám holky, které jsou ještě hubenější. Tak nevím, kde rodiče nakupují. Zase tak dobře se s nima neznám, abych se zeptala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sára 1 my sehnaly na léto tyhle, pak má ještě kapsáče podobné a dvoje rifle, všechno je z H&M, a je to akorát, že se nemusely upravovat. Ona taky hned tak něco nechce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ked vyberas leginy skus sa pozerat po tych s vyssim obsahom elastanu. Lepsie sa prisposobia a aj sa viac natiahnu.
Druha moznost je na tie co jej sedia dobre dosit dole kus (nieco ako ‚manzety‘ ale technologicky stale iba jedna vrstva latky, nie klasicka manzeta) - u plnofarebnych by som to nerobil, to bude vyzerat blbe, ale u jednofarebnych ked este to strihnes sikmo alebo do obluka to bude aj dobre vyzerat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusím, jestli se někdo nechytne.
Hledám kalhoty na holku, 7 let.
Měří 130, všechny 128 má jak Havel a 134 z ní padají.
Nemá žádné boky, útlou pánev, nohy jako tyčky..
Nemá někdo tip, kde hledat?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit