Kaloba a Sinupret brát zároveň?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
598
6.11.12 10:38

Tratovka tak mi to všichni říkají, až se „promoří“ a vytvoří si ve školce (tím, že se tam bude setkávat s bacily a viry) imunitu, tak se ho možná přestanou ty rýmy chytat. Ikdyž pravda je, že jsem o výtěru uvažovala, ale zase si říkám, možná lepší rýma, než tam u doktorky mezi nemocnými chytit něco víc… Dokud jsme nechodili do školky, tak měl rýmy podstatně méně často, tak si říkám, že je to možná opravdu tím, že nemá tu imunitu až tak dobře nastartovanou…
Calli děkuju moc za typ, nechci ty medikamenty střídat, jak ponožky, ale postupem času možná dojde i na tvé rady. Jsem ráda, že mám něco v rezervě… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
6.11.12 12:00

Můj syn Románek chodí do školky druhým rokem a musím říct, že ten první rok se taky musel „promořit“ To byl ve školce 3 dny, pak tři týdny doma a tak pořád dokola. Sotva jsem jej vyléčila, tak tam hned zase nějaký bacil chytil. Takže fakt mazec. No a letos už super, měl jen 2 x větší rýmu, tak byl doma asi týden, no a te´d trošičku pokašlává, ale do školky chodí. Ale taky dáváme jednou denně imunoglukan a když vidím něco horšího, že na něj leze, tak zároveň kalobu a sinupret.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
6.11.12 15:52

Hana135 děkuju moc za typ, doufám, že vám to vydrží a my, snad časem taky budeme lepší… Sinupret bere už asi 3 týdny musím říct, že smrká o hodně lépe, než smrkal tu první rýmu bez Sinupretu. To bylo neštěstí zz něj něco dostat a celkově bylo je na něm vidět, že mu nebylo dvakrát. Teď kdyby neměl tu rýmu, tak mu nic není… Snad jsem to nezakřikla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
6.11.12 16:23

http://www.kaloba.cz/ Tohle jsem ted nasla a je tam video, jak pusobi kaloba v tele cloveka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
6.11.12 18:48

Děkuju moc za odkaz, dočetla jsem se, co jsem potřebovala. :kytka: ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí