Kaloba a Sinupret brát zároveň?

598
3.11.12 19:47

kaloba a sinupret

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, je Kaloba taky na rýmu a může se brát současně se Sinupretem (u dítěte 3 roky)? Máme opakující se rýmu, už bych se jí chtěla zbavit…
Děkuju moc za dpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21905
3.11.12 19:51

Udelej misto Kaloby cibulovou stavu, ucinky stejne, cena nesrovnatelna :),takto mi to rekla doktorka. Davala jsem a Sinupret k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
3.11.12 19:53

Šťávu z cibule jsem měla snahu do něj dostat, ale on je hrozná citlivka a cítí jí i když mují přidám do pití a pak mi odmítá i pít. Divím se, že tam nepozná ten Sinupret. Ale děkuju moc za typ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21905
3.11.12 19:59

To se divim, ta stava z cibule vubec neni tak hrozna, diky tomu cukru. A kybys dala na lzici a rychle zapit? A za to treba slibila bonbon? Ja uz jsem triletacku „donutila“ spolknout cokoli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
3.11.12 20:05

Není hrozná, já vím, co já jsem jí snědla jen aby ji snědl taky a nic… Když bych ji do něj dostala nějakým podfukem, tak ji vyzvraci. Podle mě to má lehce i psychický, kdyby měl sníst něco, co prostě nechce, tak to jde ven. Dokonce jsme ve dvou letech museli i jezdit při angíně na píchací penicilin. Prostě ho nepozřel a když jo, tak ho vyzvrátil… :-( Závidím ti, že máš doma takovou šikulku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
4.11.12 00:32
Kaloba je na podporu imunity plus má zabraňovat virům se uchytit v dýchacích cestách. Sinupret je na rýmu, ale je potřeba ho užívat minimálně čtrnáct dnů. Moje mladší je dost nemocná na průdušky, vyzkoušela jsem kde co. Momentálně dávám Kalobu (deset kapek) a Sinupret (15 kapek) třikrát denně. Plus ještě Imunoglukan sirup.
@hanisv píše:
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, je Kaloba taky na rýmu a může se brát současně se Sinupretem (u dítěte 3 roky)? Máme opakující se rýmu, už bych se jí chtěla zbavit…
Děkuju moc za dpovědi
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
4.11.12 09:29

Travovko děkuju moc, zkusím to jako ty… A zaznamenali jste nějaké zlepšení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
4.11.12 09:36

Tak našim dětem kaloba nepomohla, ale malému od kamarádky na kašel pomohla. Já po dlouhotrvající rýmě zkusila coryzalii a na druhý den byl syn bez rýmy :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
4.11.12 09:42

Davmi a coryzalie je co? Kapky? A jsou volně prodejné? My máme spíš opakující se, než dlohodobou, ale to je asi jedno, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5255
4.11.12 09:50

http://boiron.cz/…oryzalia-reg
Coryzalia je homeopatika, jsou tu cucavé malé tabletky, já je dávala synovi co hodinu a u nás fakt zabrali, teď má rýmu dcera, tak je jdu zase koupit a uvidím, jestli to tehdy byla jen náhoda nebo fakt pomůžou opět :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
4.11.12 09:56

Děkuju, tak já je zkusím…Snad mi to bude jíst. Jak jsme začali chodit do školky, tak je to tyden bez rymy a deset dní s ní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
5.11.12 00:49

Coryzalia jsou homeopatika, dítě musí být přesně v tom obraze léku Coryzalia, aby mu tento lék pomohl. Nám homeopatika nepomohla,(nebo jsem nenarazila na dobrého homeopata)takže teď jdu spíš cestou cíleného posilování imunity. Na stránkách Kaloby, nebo na jejich odkaze na facebooku najdeš dost informací. Hned jak vidím jen maličko, že začíná rýma, tak nasadím Kalobu i Sinupret, když to podchytím hned na začátku, tak se rýma nerozvine do ničeho horšího. Plus dávám každé ráno ten Imunoglukan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
5.11.12 11:16

Děkuju moc za info… no zatím, jsme vždy skončili „jen“ s rýmou ale tím, že je častá, tak je i to nepříjemné… Snad to nebude trvat dlouho a zbavíme se i rým. Asi potřebujeme promořit školkou a snad budeme ok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
6.11.12 00:36

Ribomunyl jste nezkoušeli? Promoření školkou nějak nechápu. Při opakujících rýmách bych chtěla po dětský doktorce alespoň výtěr z nosu, přece to není normální, mít pořád rýmy :nevim: Zvlášť jestli se chystáte do školky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
817
6.11.12 00:44

No, nám malá už přes měsíc kašle a má rýmu, doktorka už jí dala snad všechno možné i nemožné, včetně antibiotik, teď má Kalobu, ale ani po týdnu žádné zlepšení, spíš se mi zdá horší. Dneska jsem jí koupila nějaký echinaceový sirup, tak jsem zvědavá, jinak na podporu imunity dáváme preventan.
Cibuli jí dávám od malička, ona to miluje, i když ona miluje všechny léky, až na antibiotika a erdomed :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí