Kam chodíte na levnou metráž?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kam chodíte na levnou metráž?
Predstavovala bych si tak 50 kc/m.
Chci si udelat doma nejakou zasobicku, kdyz chci neco detem usit, nemam z ceho. tedka jsem trapne kapsar do skolky objednavala z MMB, uz se nikam nedostanu.
Diiik za tipy (nejlepe na eshopy, jeste moc necestuji).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Malaga píše:
Flex Tex v Holešovicích. Občas se dá něco najít u Mráze.
dík, u mráze je co a kde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malaga píše:
Flex Tex v Holešovicích. Občas se dá něco najít u Mráze.
na flex tex eshopu jsem nasla nejlevnejsi latky za 99. tam maji asi nejaky vyprodej na miste, co?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Občas se dá něco ulovit i v Ikea - jednobarevné nebo ve výprodeji. Kupovala jsem tam látku za 39Kč/m.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava jj, hodně bývají kupony v novinách Metro, a dá se nakoupi do 50 Kč, nebo zbytky i třeba za 9,– Kč. hodně nabízejí úplety a kostýmovky.
http://www.latky.cz/ - to je Mráz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To myslíš 50 za bavlnu? To mi přijde zcela nereálné, maximálně nějaká nárazová akce trochu kazového materiálu.
Ikea prodává jednobarevnou bavlnu, teď si nejsem jistá, tuším 59.-/m, na oblečení to moc není.
Jinak kupuju někdy u Mráze (dumlatek.cz) levnější flís, cca 60,– za metr našití oblečení, mají tam celý oddíl Levné látky, ale člověk musí hlídat a hledat, občas se najde nějaký zázrak.
Ve Flex-texu kupuju hlavně látky s podílem vlny, ty mají celkem levné a mívají akce.
Ještě si matně vybavuju látky Král, ty taky nebyly drahé, ale 50 za metr to nebylo a vždycky to byla jen nějaká akce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Novire píše:
Občas se dá něco ulovit i v Ikea - jednobarevné nebo ve výprodeji. Kupovala jsem tam látku za 39Kč/m.
jo to ja taky, ale pred 5ti lety, mame prosteradla s obrovskejma kytkama
od te doby nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Karlicek píše:
www.mojelatky.cz - záložky ZA BABKU a ZBYTKÁRNA…
zbytkarna jsou desne male kousky, ale za babku je dobry, dik - hlavne maji levne postovne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bibi239 no jasne, ze myslim akce. Obleceni nesiju, na to nemam. vrchol moji tvorby jsou nejake povlaky na polstarky a zviratka a pod. ten kapsar bych mozna tak zmakla:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Svet_textilu píše:
Zdravím,delší dobu jsem hledal dodavatele látek, narazil jsem na společnost La Linea - Textil.eu. Mají krásné látky a hlavně kvalitní. Na požádání Vám ustřihnou daný počet metrů, ale při větším množství je možné získat slevu. Nabízejí látky od 69Kč za metr. Což v téhle době je opravdu málo. Mohu jen doporučit.
cituji než to smažou - to je fakt dobrá cena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Pudloslava píše:
cituji než to smažou - to je fakt dobrá cena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit