Kam dát králíčka?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26747
31.8.20 14:21

Navíc, nebojíš se, že když se zbavis ušáka, tak se ti narodí to hodně ušatý dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
31.8.20 14:28

Pekne blbe chovani a jeste blbejsi vymluvy… my mame uz druheho kralika, prvniho jsme meli 4 roky a tento uz ma 5 let, nekolikrat jsme se stehovali a v zadnem byte problem nebyl, nedavno se nam narodila dcerka a opet zadny problem, ani me nenapadlo davat ho pryc… ze ti to neni blbe, aspon priznej, ze uz ho nechces, chudak kralicek
Ale vis co, jo, dej ho nekomu, kdo se o nej postara, u takovych id*otu by mu stejne dobre nebylo… preju mu hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
31.8.20 14:30
@Bubla Bůčková píše:
Navíc, nebojíš se, že když se zbavis ušáka, tak se ti narodí to hodně ušatý dítě?

Karma zdarma? :think:
No to riziko tu bezesporu je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4043
31.8.20 14:38
@SabinkaKo píše:
Vy jste zas chytrolíni… Právě se bojíme té alergie, i když je malá šance, nechceme riskovat. A navíc se stěhujeme do bytu, kde zviratko nechteji…

To dítě bude normálně chudák. Vždyť ty jsi vyděšená úplně ze všeho: z kousku připáleného jídla, alkoholu v buchtě, konzumace gumových medvídků, nevinného leknutí… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
31.8.20 15:14

@Moringa joo to je ona… ahaa :lol: no chudak dite, kralik i chlap :think:… chlap ne, ten je s ni dobrovolne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
31.8.20 15:21

Uz brzo to bude ve zpravach, ze se narodil pripaleny gumovy medvidek, ktery se porad leka a je vecne ve stresu, protoze jeho maminka jedla moc ecek a dala pryc kralicka… holka, ty se do toho prosince zblaznis… a to nechci videt potom, az se to mimino narodi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
31.8.20 17:03
@Kacenka.k8 píše:
@Azeretereza zadarmo s kleci urcite nedavat jinak se najde dost vaznych „zajemcu“… klec nasledne prodaji a zpenezi a kralika sezerou (vypusti, utrati…)… a ze takovych pripadu uz bylo :pocitac:@SabinkaKo proc davas kralicka pryc? Priste uz si radsi zadne zvire, ani dalsi dite, neporizuj!! Zvire neni hracka! :pocitac:

Hele, narovinu - kdyby mi ty morčata ta slečna nedala zadarmo s klecí a komplet vybavený, nevzala bych si je. Já kvůli nim jela 100km ještě ten den, potřebovala se jich fakt narychlo zbavit. Nesnědla jsem je, ani nezpeněžila. Když si dobře ověří, komu to dává, nemyslím si, že by to byl problém. Ale pokud na to vysloveně nespěchá, pak ano, ať prodá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
31.8.20 17:03
@Berry77 píše:
teď koukám na ty její diskuse, to je na diagnózu

Taky jsem neodolala.To varici bricho v aute 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1192
31.8.20 21:53

@SabinkaKo 8o 8o 8o 8o 8o :pocitac: tak ty jsi dobrej matroš, dál se radši nevyjadřovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.11.24 12:31
@Janli píše: Více

Stará konverzace, ale musím se ozvat. Jak jako alergie vznikají tvl. Moje dcera se alergii narodila ty Doroto. Když něco nevíš tak MLČ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.11.24 12:33

@bse.pedro jo Ukrajinci sežerou vše že 🤮

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23952
10.11.24 12:58
@jasmine81 píše: Více

No jóóó, novej nick, kterej reaguje na 4 roky starou diskusi a za vším vidí Ukrajince… :roll: :roll: :roll: 8) Jsem zvědavej, kolik podobných „mouder“ tady vybleješ… 8) 8) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15802
10.11.24 13:28

Ty máš děti? To je fakt špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
10.11.24 13:32

Asi by ses měla uráčit přečíst si pravidla diskuzí a začít se chovat slušně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30432
10.11.24 13:44

Jakože ty si ta alergie? :think: :think: Co chudák králík, kam si ho dala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí