Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Navíc, nebojíš se, že když se zbavis ušáka, tak se ti narodí to hodně ušatý dítě?
Pekne blbe chovani a jeste blbejsi vymluvy… my mame uz druheho kralika, prvniho jsme meli 4 roky a tento uz ma 5 let, nekolikrat jsme se stehovali a v zadnem byte problem nebyl, nedavno se nam narodila dcerka a opet zadny problem, ani me nenapadlo davat ho pryc… ze ti to neni blbe, aspon priznej, ze uz ho nechces, chudak kralicek
Ale vis co, jo, dej ho nekomu, kdo se o nej postara, u takovych id*otu by mu stejne dobre nebylo… preju mu hodne stesti
@Bubla Bůčková píše:
Navíc, nebojíš se, že když se zbavis ušáka, tak se ti narodí to hodně ušatý dítě?
Karma zdarma? ![]()
No to riziko tu bezesporu je ![]()
@SabinkaKo píše:
Vy jste zas chytrolíni… Právě se bojíme té alergie, i když je malá šance, nechceme riskovat. A navíc se stěhujeme do bytu, kde zviratko nechteji…
To dítě bude normálně chudák. Vždyť ty jsi vyděšená úplně ze všeho: z kousku připáleného jídla, alkoholu v buchtě, konzumace gumových medvídků, nevinného leknutí… ![]()
@Moringa joo to je ona… ahaa
no chudak dite, kralik i chlap
… chlap ne, ten je s ni dobrovolne ![]()
Uz brzo to bude ve zpravach, ze se narodil pripaleny gumovy medvidek, ktery se porad leka a je vecne ve stresu, protoze jeho maminka jedla moc ecek a dala pryc kralicka… holka, ty se do toho prosince zblaznis… a to nechci videt potom, az se to mimino narodi ![]()
@Kacenka.k8 píše:
@Azeretereza zadarmo s kleci urcite nedavat jinak se najde dost vaznych „zajemcu“… klec nasledne prodaji a zpenezi a kralika sezerou (vypusti, utrati…)… a ze takovych pripadu uz bylo@SabinkaKo proc davas kralicka pryc? Priste uz si radsi zadne zvire, ani dalsi dite, neporizuj!! Zvire neni hracka!
Hele, narovinu - kdyby mi ty morčata ta slečna nedala zadarmo s klecí a komplet vybavený, nevzala bych si je. Já kvůli nim jela 100km ještě ten den, potřebovala se jich fakt narychlo zbavit. Nesnědla jsem je, ani nezpeněžila. Když si dobře ověří, komu to dává, nemyslím si, že by to byl problém. Ale pokud na to vysloveně nespěchá, pak ano, ať prodá.
@Berry77 píše:
teď koukám na ty její diskuse, to je na diagnózu
Taky jsem neodolala.To varici bricho v aute ![]()
@SabinkaKo
tak ty jsi dobrej matroš, dál se radši nevyjadřovat
@Janli píše: Více
Stará konverzace, ale musím se ozvat. Jak jako alergie vznikají tvl. Moje dcera se alergii narodila ty Doroto. Když něco nevíš tak MLČ.
@jasmine81 píše: Více
No jóóó, novej nick, kterej reaguje na 4 roky starou diskusi a za vším vidí Ukrajince…
Jsem zvědavej, kolik podobných „mouder“ tady vybleješ…
![]()
Asi by ses měla uráčit přečíst si pravidla diskuzí a začít se chovat slušně.
Jakože ty si ta alergie?
Co chudák králík, kam si ho dala?