Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Já ho mám pořád venku zakrytý pláštěnkou a pod střechou, kam slunce nesvítí ani nepadá sníh a je naprosto OK.
Já nechávám podvozek v kočárkárně, zamčený u stoupačky, korbu nosím do bytu a mám ji v komoře. Nechávat tam celý kočár mám strach. Samotný podvozek snad nikdo neukradne.. ![]()
@Helii super, dík, máme kvalitnější kočárek, tak by to měl přežít ![]()
Má lenost a pohodlnost mi od začátku velela nechávat kočárek dole v průjezdu starého baráku (kočárkárna není, barák ze 16 století, 8 partají, chodba uzamykatelná, nechodí nikdo jiný, než těch 8 partají).
při představě, jak tahám dítě, kočárek (nebo korbu, to už je jedno), psa, nějaký ten batoh s nákupem.....ufff, no hrůza
zatím nikdo neukradl…a doufám, že neukradne. kolikrát lítám za děckem hodinu v okruhu 200 m od kočáru, který jsem ponechala osudu vprostřed města a zatím v poho…
hele, a proč ne v kočárkárně, pokud je uzamykatelná?
Máme ho dole v chodbě u domovních dveří. Další, aktuálně nepoužívaný je ve sklepě a golfky používané občas jsou ve sklepě ve společné místnosti. My jsme ale malý domeček, ve vchodě jen čtyři rodiny a všichni se známe, přístup do baráku na čipy, takže si to můžu bez obav dovolit.
Nám by se do bytu absolutně nevešel, takže ve sklepě. loni v prosinci jsem měla večer 39 teplotu, 8 měsíční pupek, tak jsem ho nechala na chodbě, a do rána zmizel
a to byly starý golfky z bazaru za 600. Byl tam i fusak, ten asi zloděje nalákal, ale naštěstí měl rozbitej zip, tak jsme stejně chtěli kupovat novej. A kočár nám naštěstí dali příbuzní z moravy starší, jinak by to byl průser bez kočáru
Ahoj my máme stejně velký byt a dáváme ho do obýváku, tět se budeme stěhovat do většího tak se těším až tam nebudue strašit.
Taky máme 2+kk, chodbu maličkou, s dveřma do ob., koupelny a ven, ale jedna stěna je volná, takže je tam skříň a místo na kočárek. Naštěstí máme výtah, kočárkárnu ne.
@ANEBjája píše:
@Helii super, dík, máme kvalitnější kočárek, tak by to měl přežít
Tak já mám schválně polský tank
, protože bydlíme skoro v lese, tak do terénu a taky to venku vydržel zatím bez úhony. Hlavně, kdo by pořád čistil ty zanesené pneumatiky od bahna v lese. Tím, že ho mám pořád venku, to aspoň nemusím řešit, že si v baráku zanesu binec. Jinak byl kupovaný nový a pořád jako nový i vypadá a mám ho venku už přes rok. ![]()
Nejdřív jsme měli byt 2+1 s malinkatou chodbičkou a jediné místo bylo v ložnici za dveřma a bylo to v pohodě, občas zůstal před dveřma venku, ale to jen přes den a po přestěhování do 2kk máme sušárnu, takže parkujeme tam, kámoška kočárek parkuje v kočárkárně a kolárně, je tam více kočárků a nikdo tam nekrade