Kam dáváte v bytě kočárek?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.12.12 11:08

Kam dáváte v bytě kočárek?

Ahoj!
Zajímalo by mě, kam dáváte v bytě kočárek. Máme 2+1 a brzy čekáme miminko. Jenže nás by je, že máma takovou úzkou chodbu, ze které jsou dveře na wc, do koupelny a kuchyně. proto by mě zajímalo, kdo to máte podobně, kam kočárek dáváte. V žádném případě ho nechci nechávat v kočárkárně, ale představa ho každý den tahat do schodů mě děsí :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
3.12.12 11:10

Mame stejne blby byt a kocarkarnu zadnou, kocarek je v aute pred barakem.

• Citovat
  • Upravit
15811
3.12.12 11:13

Když ho nechceš nechávat v kočárkovně, tak ho třeba nechávej za dveřmi? Nebo na balkon, pokud máte? - ale nevyhneš se tomu tahaní do schodů :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
3.12.12 11:14

Já ho asi budu nechávat na chodbě před bytem přivázaný k řetězu s alarmem. Bydlíme v paneláku..při přestavě, že by jsme se v předsíni vyhybali kočárku a 60kg psovi mi vstávají vlasy :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1906

No to záleží, jestli ho do těch schodů opravdu budeš tahat. Co si brát nahoru jen korbu a podvozek nechat v té kočárkárně? Nebo třeba na chodbě za dveřmi, kamarádka nechávala celý kočár, ale měli výtah a nebála se, že jí ho ukradnou. Jiná známá zase kočárek bohužel musela tahat do druhého patra bez výtahu a bez kočárkárny, takže si kvůli tomu pořizovala jen golfky od narození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386

A máš koberce nebo podlahy? jestli podlahy tak si ho klidně můžeš dát i do obyváku, ložnice kamkoliv se vejde a nebude překážet - dát někam do kouta… akorát pokaždé jak přijdeš z venku tak umyješ kolečka - nebo si kup návleky na kolečka a nemusíš ani to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3528
3.12.12 11:15

Ahoj máme presne taký istý byt.. Kočárek nechávame v byte na chodbe čo najbližšie pri vchodových dverách aby sa dalo prejsť do kúpelky a na vecko… inak doobeda dávam malého spávať na balkón. takže „rajzujem“ s kočárom z chodby cez obývačku na balkón… v baráku máme kočárkárnu ale tam by som oň rýchlo prišla.. inú možnosť nemám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.12 11:15

Já se právě bojím i na chodbě, máme nový kočárek a bojím se aby nám ho někdo neukradl. Ale asi ho budeme dávat na dveře a skákat přes něj :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1183
3.12.12 11:17

V autě před barákem, než se rozloží na vycházku, mimčo je zatím s autosedačkou v autě, při skládání to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
529
3.12.12 11:24

Necháváme v kočárkárně. Domů bych ho netahala, stačí mi tahat ho ze sklepa.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
3.12.12 11:27
@Anonymní píše:
Já se právě bojím i na chodbě, máme nový kočárek a bojím se aby nám ho někdo neukradl. Ale asi ho budeme dávat na dveře a skákat přes něj :mrgreen:

a co kdyby sis ho v té kočárkovně k něčemu zamkla, nebo do sklepa, pokud máte pojištěný byt, tak ztráta ze sklepa by vám byla zaplacena z pojistky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
3.12.12 11:34

@pvmr no to je sice hezký, ale co budeš dělat ten cca měsíc, než se pojišťovna uráčí zaplatit, bez kočárku, a taky určitě započtou opotřebení, určitě ti nezaplatí plnou cenu… nezdá se mi to jako dobrý nápad :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1657
3.12.12 11:34

Ja ho mam v obyvaku, a kdyz ma prijit napr. navsteva dam ho do loznice ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
3.12.12 11:36

Ahoj holky, u nás začla být aktuální jiná věc - máte někdo kočárek celoročně venku? bojím se, abych mu tím neublížila, ale jinou možnost nemáme :nevim: stojí venku před bytem, je to jakoby pavlač - nesněží přímo na něj, ale rozhodně je tam stejně stupňů jako je prostě venku. nemůže se něco stát třeba duším v kolečkách? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
3.12.12 11:40

Nechávám ho v autě v kufru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie