Kam dnes na výlet?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
585
8.5.13 09:15

Kam dnes na výlet?

Ahoj maminy,

jedete dnes někam s dětmi na výlet? Poraďte kam. :) Praha - Liberec to je jedno. Jsme z Mladé Boleslavi. Chceme jet až se prcek vyspí, tak po té 2 hodině :) Děkuju za tipyyyy.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21509
8.5.13 09:36

Napadá mě zámek loučeň, mají tak hezká bludiště v zámeckém parku. ale na to je vaše dítko asi ještě malé. a co zoo v liberci? a nebo akvapark babylon?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
8.5.13 12:52

ZOO Praha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
8.5.13 12:58

@ilyz Nevím jak staré máš dítko (kluk nebo holka?), ale napdá mě toto…
Anebo případně, pokud by to byl kluk a už trochu větší, tak Letecké muzeum Praha 9 - Kbely, ulice Mladoboleslavská. Akorát se tam špatně parkuje auto… Ale zase (jako do všech armádních a podobných muzeí) vstup zdarma - a tady navíc mají cosi jako dětský koutek. A v suvenýrech ještě i výběr ze spousty pěkných dětských triček s letadlama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
8.5.13 21:40

Mám syna 18 měsíců.. Takže pořád řešíme kam na výlet. Do ZOO jezdíme, ale o svátkách a víkendech ke tam totálně nařezáno. Kbely nevím, tam občas zajedu s bráškou 5 let. A myslím že našeho malého by to ještě nezajímalo. Co třeba nějaký pěkný park v Praze, kde jsou dětská hřiště, občerstvení a tak? Je něco takového? Tady v MB vůbec nic, je to tragédie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
8.5.13 22:17

A znáš třeba skleník „Fata Morgana“? Myslím, že je to v Tróji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
8.5.13 22:18

Jak jsem dával odkaz na to Království železnic, tak tam mají třeba i Mašinku Tomáše o velikosti tak metr a půl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.6.13 11:26

Rád bych oznámil, že před pár dny byla zřízena stálá diskusní skupina „Výlety s dětmi po ČR“. Má formu otevřené skupiny, obsahuje témata celorepubliková i témata členěná podle krajů. Nejsem sice moderátor, ale dávám toto ve známost - s tím, že i já budu rád, když se zapojí i „zbytek republiky“. Za jižní Moravu jsem tam toho naházel docela dost a připadá mně to takové nesymetrické… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
2.6.13 13:45

@martin 35 Vládní projekt neřeší naše zájmy… ;) Přeju hezký den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
10.7.13 12:41

Ahoky chceme se letos aspon jednou někam jet na,,kloudný" výlet, ale vůbnec nevím kam, jsme z chrudimska. auto nemáme, takže dostupnost vlakem či autobusem, a aby ta cesta netrvala déle jak tři hodiny.
Byly jsme na těchto výletech Zoo Jihlava, Opočno, Častolovice, Jindřichův Hradec, Praha nechci, a také nechci nic v Pardupicích, v Chrudimi, v Hlinsku :mrgreen: :mrgreen:.
TAkže máte někdo tip sem s tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.7.13 12:48

Jak daleko máte Havlíčkův Brod? Kousek odtud je skanzen Veselý kopec. Je to tam parádní i pro děti a o víkendu kolem 20. července se tam konají staročeské trhy. Parádní akce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
10.7.13 13:25

Toulcovy maštale u Poličky, ale nevim jak to je přesně daleko :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1196
10.7.13 13:29

…jo ted jsem si to našla :mrgreen:, tak tam to určitě znáte, to je kousek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
10.7.13 15:15
@Alka píše: …jo ted jsem si to našla :mrgreen:, tak tam to určitě znáte, to je kousek :lol:

jo tam to známe a veselý kopec taky, ale akce je to fakt dobrá, možná tam zajedeme :D s bráchou mým :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
10.7.13 20:27

@tumpach Zkus se podívat tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.