Kam dnes na výlet?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kam dnes na výlet?
Ahoj maminy,
jedete dnes někam s dětmi na výlet? Poraďte kam.
Praha - Liberec to je jedno. Jsme z Mladé Boleslavi. Chceme jet až se prcek vyspí, tak po té 2 hodině
Děkuju za tipyyyy.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Napadá mě zámek loučeň, mají tak hezká bludiště v zámeckém parku. ale na to je vaše dítko asi ještě malé. a co zoo v liberci? a nebo akvapark babylon?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ilyz Nevím jak staré máš dítko (kluk nebo holka?), ale napdá mě toto…
Anebo případně, pokud by to byl kluk a už trochu větší, tak Letecké muzeum Praha 9 - Kbely, ulice Mladoboleslavská. Akorát se tam špatně parkuje auto… Ale zase (jako do všech armádních a podobných muzeí) vstup zdarma - a tady navíc mají cosi jako dětský koutek. A v suvenýrech ještě i výběr ze spousty pěkných dětských triček s letadlama…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám syna 18 měsíců.. Takže pořád řešíme kam na výlet. Do ZOO jezdíme, ale o svátkách a víkendech ke tam totálně nařezáno. Kbely nevím, tam občas zajedu s bráškou 5 let. A myslím že našeho malého by to ještě nezajímalo. Co třeba nějaký pěkný park v Praze, kde jsou dětská hřiště, občerstvení a tak? Je něco takového? Tady v MB vůbec nic, je to tragédie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A znáš třeba skleník „Fata Morgana“? Myslím, že je to v Tróji…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak jsem dával odkaz na to Království železnic, tak tam mají třeba i Mašinku Tomáše o velikosti tak metr a půl…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rád bych oznámil, že před pár dny byla zřízena stálá diskusní skupina „Výlety s dětmi po ČR“. Má formu otevřené skupiny, obsahuje témata celorepubliková i témata členěná podle krajů. Nejsem sice moderátor, ale dávám toto ve známost - s tím, že i já budu rád, když se zapojí i „zbytek republiky“. Za jižní Moravu jsem tam toho naházel docela dost a připadá mně to takové nesymetrické… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martin 35 Vládní projekt neřeší naše zájmy…
Přeju hezký den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoky chceme se letos aspon jednou někam jet na,,kloudný" výlet, ale vůbnec nevím kam, jsme z chrudimska. auto nemáme, takže dostupnost vlakem či autobusem, a aby ta cesta netrvala déle jak tři hodiny.
Byly jsme na těchto výletech Zoo Jihlava, Opočno, Častolovice, Jindřichův Hradec, Praha nechci, a také nechci nic v Pardupicích, v Chrudimi, v Hlinsku
.
TAkže máte někdo tip sem s tím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak daleko máte Havlíčkův Brod? Kousek odtud je skanzen Veselý kopec. Je to tam parádní i pro děti a o víkendu kolem 20. července se tam konají staročeské trhy. Parádní akce! ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Toulcovy maštale u Poličky, ale nevim jak to je přesně daleko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
…jo ted jsem si to našla
, tak tam to určitě znáte, to je kousek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alka píše: …jo ted jsem si to našla, tak tam to určitě znáte, to je kousek
jo tam to známe a veselý kopec taky, ale akce je to fakt dobrá, možná tam zajedeme
s bráchou mým ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.