Výlet do Litoměřic - kam na jídlo (s mimčem)

131
5.5.13 21:16

Výlet do Litoměřic-kam na jídlo (s mimčem)

Hezký večer,
chtěla bych poprosit, nemáte někdo tip na nějakou příjemnou restauraci v Litoměřicích (nebo blízkém okolí), ideálně třeba se zahrádkou (teda pokud vyjde počasí :lol: )? Zítra se tam chystáme na výlet, budeme mít i kočárek s naší malou (jsou jí 4 měsíce, takže případně i přebalovací koutek potěší :) ).
Díky, M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11626
5.5.13 21:23
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11626
5.5.13 21:37

http://www.motorest-nucnice.cz/ ale to je trošku z ruky 10km od Litoměřic ale fakt je to tam moc hezký a výborně tam vařej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
5.5.13 21:40

Tak třeba GURMÁNIE to je takové ideální. Hodně tam choděj maminy s dětma i já tam chodila.Je tam dětský koutek, dá se tam i s kočárkem a na wc je přebalovací pultik. já tam taky chodila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
5.5.13 21:49

@Veveruska87 díky, ta Mostná Hora vypadá dobře, líbí se i manželovi:) Nučnice už jsou na špatnou stranu :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
5.5.13 21:54

@mikoy nenašla jsem webovky (snad jen, že to má být někde na náměstí), tak uvidím, jestlli třeba půjdem okolo a omrkneme to na místě… díky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
5.5.13 21:58

@martr Na mostný hoře vařej fakt úžasně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
8.5.15 14:29

Ještě nějaký tipy kam na oběd s dětmi v Ltm? Nekuřácká a nejlépe s dětským koutkem… Na Mostné hoře nám tedy moc nechutnalo, jinak je tam hezky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.