Výstava Floria Kroměříž - má to cenu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Výstava Floria Kroměříž - má to cenu?
Prosím, kdo jste na tu výstavu už jel, má to cenu? Mám samé nedobré zprávy, že je Kroměříž ucpaná, že jsou šílené fronty na lístky, že to pořadatelé nezvládli. Nevím, jestli tam mám tahat rodinu a sama se stresovat pár dní před termínem, jestli je tam takový chaos.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nevím jak dneska, ještě jsem nevylezla z baraku, ale včera byla Kroměříž zasekana šileně. Pokud máš možnost tak bych raději jela v tydnu nebo 8.5.ve středu. Ja taky doufam, že prvotni natřesk ted o vikendu opadne a bude tam volněji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jeli hned na devět, fronty na lístky byly krátké, ale procpávat se mezi těma lidma byla hrůza! S kočárem to tam bylo divoké, ale s břichem bych tam nejela určitě. Doporučuju nejezdit, i když normálně nejsem extra opatrná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna jsme odtud dojeli, byli jsme hned ráno. S dětma bych tam nejela, ale jinak mi přišlo všechno v pohodě, cesty v klidu, fronta byla než to v 9 otevřeli, pak to šlo rychle, mají několik pokladen, byly otevřené dva vstupy. Ale jeli jsme jen dospělí, na takové akce nemám s dětma nervy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky, my jsme vyrazili, než jsem si to přečetla, protože manžel spěchal. Ale nelíbilo se mi to. Věžky byly lepší. Sice parkování docela v pohodě, na lístky fronty nebyly, ale ten způsob prodeje v zastřešených halách se mi nelíbil, moc lidí, bylo to nepřehledné, ve Věžkách jsem byla zvyklá, kde co je, a byla to taky taková příjemná procházka v parku. Už do Kroměříže nikdy nepojedeme, to jsme se shodli, leda do Věžek, jestli je teda zas otevřou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč by otvírali Věžky, vždyť investovali miliony do nového areálu.
- Citovat
- Upravit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.