Ostravačky, zajímá mě Váš názor - restaurace
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@ncc1701 píše:
Nejsem z Ostravy, ale ono tohle v Ostravě není?
Tu? Tuž kaj
.
http://www.youtube.com/watch?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Treba Coloseum v Karolíně je hezká restaurace kde dobre vaří a maji dětský koutek. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petkaelik Tak já bych radši někam, kde dítě může v klidu ven na prolézačky a nemusím se bát toho, že se mi ztratí v obrovské a nepřehledné krychli (fukušima je opravdu hnusná), nebo ho nedejbože zajede auto/tramvaj…
Bylo by to fajn:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V ZOO včil otevřeli jakusi restauraci, už ste tam byli? Ma to byt nekuřacke, vyběh pro děcka velky, jidlo pišu domacke - tož to třa prubnut. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych toto uvítala ve Frýdku, tu chcípl pes, restaurace sice jsou ale níííííííc moc… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sati píše:
V ZOO včil otevřeli jakusi restauraci, už ste tam byli? Ma to byt nekuřacke, vyběh pro děcka velky, jidlo pišu domacke - tož to třa prubnut.
chystame sa za 2 tydny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejsem z Ostravy, ale z Karviné a máme tady restauraci něco na způsob Jojo parku, ale v mnohem menším provedení.. V zimě o víkendu po 13 hodině narváno, málem si člověk nemá kam sednout.. Přes týden lidi poskromnu a od jara do podzimu, při hezkém počasí a otevřených zahrádkách při restauracích prázdno..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To víš, že bych uvítala… Moc toho tady není a všude narváno, najíst se s malým dítětem dá snad jen v Ikea…
Takže bych byla pravidelný host ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sati kamaádka v té ZOO už byla a prý super. Tak s etěším až se dostanem letos poprvé do ZOO. ![]()
Jinak…uvítala bych to velmi velmi. Bezpečný prostor pro děti, kam je vidět, dostatek dětských židlí, zázemí na sociálním zařízení a ideálně i někdo kdo by ty prdoly přihlídnul. Já totiž teď nemám šanci si někde ani sednout, natož najíst, pořád musím mít kluky na očích a být v dosahu. ![]()
Jsem z Poruby, 65tisíc obyvatel a dětí strašně moc..ideální pro takovou restauraci. Labužník je furt narvaný, ale koutek je tam dost malý..Monika taky narvaná, ale bojím se děcko pustit na hřiště samotné, takže si to taky neužiju..Do Karoliny a Ikea daleko, kor když nemáme auto, tak štrachat se tam MHD je ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
Uvítaly by jste v Ostravě menší útulnou restauraci kde by se dobře vařilo, bylo by otevřeno i o víkendech s dětským zázemím?
Toto zařízení by sloužilo jako menší restaurace a zároveň dobrá kavárna k posezení u kávy.
Děkuji za Váš názor