Cirkus Bernes
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Cirkus Bernes
Zítra se chystáme do cirkusu Bernes na Vsetín.
Vstupné 250,což je za celou rodinu 1000Kč. (nevím, zda 3letý syn bude platit, či ne (děti do 3let zdarma, ale je to vč. 3).
Podle fotek ale asi moc velký zvěřinec mít nebudou.
Nebyla jste některá v poslední době v tomto cirkuse? Co od něj můžem čekat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jejda, omlouvám se, špatně jsem označila kategorii…chtěla jsem téma dát do kategorie Jednodenní výlety
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@careynka a proč tu teda píšeš? Já se neptám, kdo má či nemá rád cirkusy, ale zda někdo byl v tomto cirkuse a jak se mu představení líbilo
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danik píše:
@careynka a proč tu teda píšeš? Já se neptám, kdo má či nemá rád cirkusy, ale zda někdo byl v tomto cirkuse a jak se mu představení líbilo![]()
ne, ptala ses jestli tam nekdo nebyl posledni dobou, tak pisu, ze nebyl ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danik my na něm byli asi před rokem, možná před dvěma lety ![]()
Dětem se to líbilo, mě docela také. Jen některé prvky z akrobacie mladší dítko moc nebraly, ale klauni a zvířata - z těch byla nadšená. V přestávkách se mohli za poplatek povozit na poníkovi a na velbloudovi - myslím
(byla tam s námi tchýně, tak dovolila jen poníka, držgrešle šeredná
- platila jsem to já, tak jí do toho mohlo být houby, ale nechtěla jsem se s ní hádat
).
Jen tedy, co se týče toho vstupného, tak u nás byli k dispozici slevové kupony - respektive kupon na jedno dítě zdarma, pokud bude v doprovodu jedné dospělé osoby. Rozdávali ve školce, ve škole, i v obchodech se povalovaly, tak se zkus poptat, ať neplatíte zbytečně moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@careynka aha. A jakou má tvoje odpoveď vypovídací hodnotu o tom, abych věděla, jaké představení bude a zda se nám bude líbit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tterka děkuju. Takovou odpoveď jsem chtěla
.
Já dnes i volala sestře, její syn chodí do ZŠ na Vsetíně, prý je s ním ve třídě dokonce i kluk od cirkusu, ale volňásky nedostali (vím, že to tak občas bývá).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danik píše:
@careynka aha. A jakou má tvoje odpoveď vypovídací hodnotu o tom, abych věděla, jaké představení bude a zda se nám bude líbit?
zadnou, ale to neni muj problem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyhozene prachy.. cirkusy jsou humus, vezmi deti radej do Lesne a pak do Galaxie… ![]()
- Citovat
- Upravit
@chatwenna do Lešné jezdíme každý rok, ta je krásná.
Ale v cirkusu jsme ještě nebyli, tak to chceme zkusit. Já tam byla jednou coby dítě a moc se mi to líbilo, ale už si nepamatuju, co to bylo za cirkus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děti dostávali ve školce lístky zdarma, u ní musí být platící doprovod. Děti do 3 to mají zdarma.250,– je do první řady a do té horní to stojí 180,– trvá to docela dlouho a mě to moc nebavilo, syn byl nadšený takže letos jssem vyslala tatínka s ním ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@-Sára my taky chceme jít hlavně kvůli dětem - stejně tak do Zoo, líbí se mi, ale každý rok mi to přijde nuda, ale dětem se to líbí. A co by rodiče pro děti neudělali, že ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@danik
no právě, když vidím syna jak se mu rozzáří ty očička, když uvidí opičku jak jezdí na koloběžce tak je to nádhera. Do zoo taky jezdíme, ale to je záležitost na celý den, tak ať se Vám všem v cirkuse líbí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím, že cirkusy jsou bezva, avšak pokud jde o vyhlášený velký cirkus. My byli loni v Joo-Joo a to musím uznat, že jsem se bavila i já! Je to něco jiného a určitě větší zážitek než nějaké kino ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.