Kam dnes na výlet s dětmi
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kam dnes na výlet s dětmi
Ahoj holky, dnes ráno jsem zjistila že budu s dětmi sama…ráda bych něco podnikla a jela někam na výlet, ale nic mě nenapadá klikám tady googlím co se kde děje a nic moc jsem nenašla…co budete dělat dneska mamky co nemáte doma taťky?
Praha a okolí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No za mě zvířátka, malá je z nich odvařená.. Zoo? Sice drahá a asi moc lidí, i když počasí není zas tak super..
Nebo Prokopské údolí - tam jsou taky zvířátka a posezení a lom s vodou - ale to by taky nesmělo pršet.
Jinak já se budu snažit zabavit malou doma, je nemocná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi někam, kde jsou kachny nebo labutě…už tu dlouho skladuju starej chleba a housky tak abych se toho konečně zbavila…Tak zřejmě stromovka-tam je těch potvor celkem dost…:)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dandysek píše:
A co Dinopark?
jen jsem tak nakoukla a super nápad, už balíme svačiny
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dinopark je akce tak na půl hodiny, moc tam toho není.. horší počasí je na ZOO naopak výhoda, není tam zdaleka tolik lidí a schovat se dá pod slonem.
- Citovat
- Upravit
www.krouzkynavltave.cz
Program:
11.00 – Divadýlko pro všechny kluky a holky – O smutném žralokovi
12.00 – 17.00 – Výtvarná dílna
14.00 – 17.00 – Hledání pirátského pokladu
17.00 – Pirátské minidisco
maji tento tyden piratsky vikend, my jdeme az zitra, protoze dneska jedem k pratelum na detskou oslavu narozenin, ale maji hezke programy, tak doporucuju
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Honzuovka my tam byli s klukem vloni, pobavil se, pak jsme si s manželem dali kafčo na terásce a prcek si vyhrál na dětským hřišti, za mě doporučuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tip pro Hradec nemám, ale v tomto počasí už se v Praze dá vyrazit i do těch Kbel podívat se na letadýlka… Při nižší teplotě by ch se toho docela obával.
Akorát upozorním - do Leteckého muzea bych radši jel autobusem - 185 nebo 259 od konečné metra v Letňanech. S parkováním auta je tam docela problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dandysek píše:
@Honzuovka my tam byli s klukem vloni, pobavil se, pak jsme si s manželem dali kafčo na terásce a prcek si vyhrál na dětským hřišti, za mě doporučuju
Tak jsme byli v Dinoparku v Praze. Bylo to fajn, když jsme tam přijeli, pršelo, tak jsme si v klidu dali oběd, kafíčko a mezitím se udělalo krásně. Nebylo to teda tak veliký, jak jsem si myslela, ale bylo to pěkný. Malej měl strach z Rexe a mě se zrovna nejvíc líbil. V klidu jsme si to tam prošli, zasekli se asi na půl hodky na pískovišti, pak další půl hodka venku na terásce na dětským hřišti, pak jsme šli na zmrzku a doma pak na zahradě opekli buřty a byl to fajn strávený den, lepší než sedět doma nebo zase jít na hřiště na pískoviště. Jo a malej total odpadl, ani dudáka dneska na uspání nepotřeboval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak super, jsem ráda, že se výlet líbil, slyšela jsem, že Dinopark ve Vyškově je v lese a je to tam ještě lepší, než v Praze, ale sama nemůžu soudit, ve Vyškově jsme nebyli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kam vzít děti na výlet
Ahoj, prosím vás brouzdám po netu a hledám nějakou akci pro děti. Nevíte o něčem co by se dalo podniknout? Máme doma jednoho prvňáčka a předškoláka. Chceme jim nějak zpestřit víkend, abysme neseděli furt doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.