Polstrování do jídelní židličky
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Polstrování do jídelní židličky
Chtěla jsem se jen zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s kupováním polstrování do jídelní židličky Chicco Poly. V Chiccu mi řekli, že se mám obrátit na servis. Tak jen jestli jste někdo náhodou nekupoval už nový, docela se trhají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já si nechala ušít, jedna paní šije nádherné kolem 400Kč
přímo na Tvůj typ židličky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacenka1987
A jak ti to ušili? Včetně té výplně atd? Už jsem o tom také slyšela. A to pereš, nebo máš materiál nějaký otiratelný?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy87 jj úplně jako origo, včetně molitanu a přímo stejné, paní už v tom asi podniká ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…nech si ušít
jj to je ona ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Parádní, holky děkuji! Tak to kupuji starou židličku a nechám si ušít polstr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
podívej se na stránky Chicco, je tam někde kontakt na servis (myslím e-mailová adresa toho oddělení) a na té si lze přes e-mail objednat originál potah na židličku Chicco Polly.
Já jsem takto kupovala minulý rok. Byla jsem moc spokojená, protože byli ochotný a nabízeli celý sortiment potahů (jak vzory z minulého roku, tak ty úplně nové). Stálo to i s poštovným 540,– Kč a do 3 dnů jsem to měla doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kacenka1987 píše:
jj to je ona
Také máme náhradní potah na židličku od této paní a je super, možná lepší než originál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkusim ještě ten servis, ráda bych něco veselého jako je to Safari od Chicca. Díky moc za rady holky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, potřebuji nutně oživit diskusi… pod zmíněným odkazem mimibazar nic nevyhodí (že by paní skončila se šitím?) já bych nutně potřebovala nový potah na Chicco Polly… na mimibazaru jsem nikoho, kdo by je šil, nenašla ![]()
prosím poraďte! děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Me odkaz funguje… Nabidka se mi moc nelibila, tak jsem si ze stranek chicca objednala original.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucieSy me to hodi na zakladni stranku mimiB…muzete mi prosim napsat prezdivku pani? podle toho ji treba najdu…
ja na servis chicco psala, ale odepsali mi, ze nove polstry maji vyprodane a nevi, kdy budou dalsi
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.