Polstrování do jídelní židličky

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
6.5.13 20:50

Polstrování do jídelní židličky

Chtěla jsem se jen zeptat jestli nemáte někdo zkušenost s kupováním polstrování do jídelní židličky Chicco Poly. V Chiccu mi řekli, že se mám obrátit na servis. Tak jen jestli jste někdo náhodou nekupoval už nový, docela se trhají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1165
6.5.13 20:52

Já si nechala ušít, jedna paní šije nádherné kolem 400Kč :) přímo na Tvůj typ židličky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.5.13 20:55

@Kacenka1987
A jak ti to ušili? Včetně té výplně atd? Už jsem o tom také slyšela. A to pereš, nebo máš materiál nějaký otiratelný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
6.5.13 20:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
6.5.13 20:56

@Lucy87 jj úplně jako origo, včetně molitanu a přímo stejné, paní už v tom asi podniká :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
6.5.13 20:57
@pannda píše:
http://www.mimibazar.cz/foto.php?…nech si ušít

jj to je ona :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9166
6.5.13 20:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
6.5.13 21:01

Parádní, holky děkuji! Tak to kupuji starou židličku a nechám si ušít polstr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
6.5.13 21:44

Jo, taky mám a super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1626
6.5.13 21:52

Ahoj,
podívej se na stránky Chicco, je tam někde kontakt na servis (myslím e-mailová adresa toho oddělení) a na té si lze přes e-mail objednat originál potah na židličku Chicco Polly.
Já jsem takto kupovala minulý rok. Byla jsem moc spokojená, protože byli ochotný a nabízeli celý sortiment potahů (jak vzory z minulého roku, tak ty úplně nové). Stálo to i s poštovným 540,– Kč a do 3 dnů jsem to měla doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
6.5.13 22:25
@Kacenka1987 píše:
jj to je ona :-)))

Také máme náhradní potah na židličku od této paní a je super, možná lepší než originál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
7.5.13 09:53

Zkusim ještě ten servis, ráda bych něco veselého jako je to Safari od Chicca. Díky moc za rady holky. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
29.5.14 10:32

Ahoj, potřebuji nutně oživit diskusi… pod zmíněným odkazem mimibazar nic nevyhodí (že by paní skončila se šitím?) já bych nutně potřebovala nový potah na Chicco Polly… na mimibazaru jsem nikoho, kdo by je šil, nenašla :nevim:

prosím poraďte! děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
439
29.5.14 11:16

Me odkaz funguje… Nabidka se mi moc nelibila, tak jsem si ze stranek chicca objednala original.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
29.5.14 11:30

@LucieSy me to hodi na zakladni stranku mimiB…muzete mi prosim napsat prezdivku pani? podle toho ji treba najdu…

ja na servis chicco psala, ale odepsali mi, ze nove polstry maji vyprodane a nevi, kdy budou dalsi :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.