Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky poradíte mi kam do chorvatska na dovolenou? Máme za sebou Tučepi a Baška Voda. Chci si na příští rok rezervovat apartmán abych byla hned u moře kde jsou borovice-stín pr kočáre ale chci větší město ať se nenudíme a´t můžeme večer sednou nebo se projít prostě at je tam trochu rušněj ![]()
Děkuji
![]()
My jsme byli kousek od Bašky Vody, přesněji Brela
A musím říct, že super ![]()
@aandreaaL Split, Makarska, Omiš. V posledně zmíněném písečné pláže.
Brela mě příjde spíše jako klidná dovolená. A Podgora se nám teda moc nelíbila byla jsme se tam tento rok dívat a nic moc… No uvidíme ![]()
@aandreaaL Doporučuji hned vedle Bašky Vody „Baško Polje“ (od cestovky Atlas Adria). Velká spokojenost. ![]()
Oživuji diskusi, prosím nebyl někdo v Punatu? Jedeme dvě rodiny s dětmi. Neví někdo jaké jsou tam pláže?
Za mě jedině Makarska, ale tam už je asi dost rušno pro rodinku s dětmi ![]()
Děkuji, ale už máme Punat zaplacený, spíš jsem hledala někoho kdo tam byl, já tam byla před 20 roky, ale moc si toho nepamatuji, byli jsme tam v kempu autobusem, takže jsme to tam ani neměli moc šancí nějak procestovat.-)
Zdravím ženy, máte některá zkušenost s nějakou CK - letecky do Chorvatska? Syn se rád potápí, máme raději klidná místa. Ale autem cestu nezvládneme. Díky za tipy!