Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Anonymní píše:
Berete něco před odletem na dovolenou jako prevenci zažívacích potíží? Nějaká probiotika?
Slivovici, každý den stamprle ![]()
@Caboverde píše:
Enterol, nám ho doporučoval i pediatr pro dítě.
Enterol je lék, nevím, proč by se měl brát jako prevence! ![]()
@kam2 píše:
Enterol je lék, nevím, proč by se měl brát jako prevence!
Používá se před cestami i během pobytu jako prevence, doporučeno lékařem pro dítě, tehdy ve věku tří let, byla to první dceřina cesta do Afriky, takže si drahoušku, ten uštěpačný a útočný tón strč za klobouk.
@Burj Chalifa píše:
Holky, Enterol je na předpis či volně prodejný?
Volně prodejný. Na průjem vozím Smectu a na dehydrataci Enhydrol.
@kam2 píše:
Enterol je lék, nevím, proč by se měl brát jako prevence!
A ty budeš mít nejspíš vysokou školu života. Já tedy raději poslouchám rady naší pediatričky a mojí švagrové, která pracuje též jako lékařka.
Tvl, takovou slepici jsem fakt dlouho nepotkala, škoda energie na takové lidské hovado.
Enterol jako prevence proti průjmovým onemocněním nebo na lehčí formu průjmu. Při akutním průjmovém onemocnění jedině Smectu a k tomu určitě rehydratační roztok typu Kulíšek, Enhydrol atd..
@kam2 Enterol se dává i k ATB, má to stejný účinek jako probiotika, takže jako prevence v pohodě, i u batolat. Ale na faraona nezabere, to chce ten jejich Antinal, nebo náš Ercefuryl, ale ten je na předpis.
@Caboverde píše:
Tvl, takovou slepici jsem fakt dlouho nepotkala, škoda energie na takové lidské hovado.
Díky za odpověď na tu prevenci, ale příjdeš mi trochu na nervy, nezlob se.
Na jednu reakci napíšeš tři a ještě tímhle stylem.
@Anonymní píše:
Díky za odpověď na tu prevenci, ale příjdeš mi trochu na nervy, nezlob se.Na jednu reakci napíšeš tři a ještě tímhle stylem.
No, běžně na nervy moc nejsem, ale aby po mně štěkala nějaká hrdinka zdejšího serveru, to asi taky moc nepotřebuju. Asi se celkově mění styl mezilidské komunikace, a to co si člověk dovolí přes internet, by si offline nedovolil. Já jsem ostřejší i v reálu, když je to potřeba. A renap radí ještě lépe, než já.
@Caboverde píše:
No, běžně na nervy moc nejsem, ale aby po mně štěkala nějaká hrdinka zdejšího serveru, to asi taky moc nepotřebuju. Asi se celkově mění styl mezilidské komunikace, a to co si člověk dovolí přes internet, by si offline nedovolil. Já jsem ostřejší i v reálu, když je to potřeba. A renap radí ještě lépe, než já.
V Egyptě jsou naprosto jiné bakterie než u nás. Doporučuje se až při střevních problémech brát antinal /pro děti v sirupu/. Jinak by sis svoji nevymáchanou pusu měla jít něčím vypláchnout! ![]()
Berete něco před odletem na dovolenou jako prevenci zažívacích potíží? Nějaká probiotika?