Kam do Egypta

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.8.19 19:36

Prevence zažívacích potíží

Berete něco před odletem na dovolenou jako prevenci zažívacích potíží? Nějaká probiotika?

• Citovat
  • Upravit
3533
2.8.19 19:46
@Anonymní píše:
Berete něco před odletem na dovolenou jako prevenci zažívacích potíží? Nějaká probiotika?

Slivovici, každý den stamprle :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.19 19:53
@Lucie008 píše:
Slivovici, každý den stamprle :lol:

A pro děti? :D

• Citovat
  • Upravit
Caboverde
2.8.19 20:34

Enterol, nám ho doporučoval i pediatr pro dítě.

• Citovat
  • Upravit
6203
2.8.19 20:43
@Caboverde píše:
Enterol, nám ho doporučoval i pediatr pro dítě.

Enterol je lék, nevím, proč by se měl brát jako prevence! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
2.8.19 20:56
@kam2 píše:
Enterol je lék, nevím, proč by se měl brát jako prevence! :roll:

Používá se před cestami i během pobytu jako prevence, doporučeno lékařem pro dítě, tehdy ve věku tří let, byla to první dceřina cesta do Afriky, takže si drahoušku, ten uštěpačný a útočný tón strč za klobouk.

• Citovat
  • Upravit
36504
2.8.19 21:01

Holky, Enterol je na předpis či volně prodejný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caboverde
2.8.19 21:02
@Burj Chalifa píše:
Holky, Enterol je na předpis či volně prodejný?

Volně prodejný. Na průjem vozím Smectu a na dehydrataci Enhydrol.

• Citovat
  • Upravit
Caboverde
2.8.19 21:04
@kam2 píše:
Enterol je lék, nevím, proč by se měl brát jako prevence! :roll:

A ty budeš mít nejspíš vysokou školu života. Já tedy raději poslouchám rady naší pediatričky a mojí švagrové, která pracuje též jako lékařka.

• Citovat
  • Upravit
Caboverde
2.8.19 21:05

Tvl, takovou slepici jsem fakt dlouho nepotkala, škoda energie na takové lidské hovado.

• Citovat
  • Upravit
Caboverde
2.8.19 21:23

Enterol jako prevence proti průjmovým onemocněním nebo na lehčí formu průjmu. Při akutním průjmovém onemocnění jedině Smectu a k tomu určitě rehydratační roztok typu Kulíšek, Enhydrol atd..

• Citovat
  • Upravit
9491
2.8.19 21:41

@kam2 Enterol se dává i k ATB, má to stejný účinek jako probiotika, takže jako prevence v pohodě, i u batolat. Ale na faraona nezabere, to chce ten jejich Antinal, nebo náš Ercefuryl, ale ten je na předpis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.19 21:41
@Caboverde píše:
Tvl, takovou slepici jsem fakt dlouho nepotkala, škoda energie na takové lidské hovado.

Díky za odpověď na tu prevenci, ale příjdeš mi trochu na nervy, nezlob se. :lol: Na jednu reakci napíšeš tři a ještě tímhle stylem.

• Citovat
  • Upravit
Caboverde
2.8.19 21:53
@Anonymní píše:
Díky za odpověď na tu prevenci, ale příjdeš mi trochu na nervy, nezlob se. :lol: Na jednu reakci napíšeš tři a ještě tímhle stylem.

No, běžně na nervy moc nejsem, ale aby po mně štěkala nějaká hrdinka zdejšího serveru, to asi taky moc nepotřebuju. Asi se celkově mění styl mezilidské komunikace, a to co si člověk dovolí přes internet, by si offline nedovolil. Já jsem ostřejší i v reálu, když je to potřeba. A renap radí ještě lépe, než já.

• Citovat
  • Upravit
6203
4.8.19 13:01
@Caboverde píše:
No, běžně na nervy moc nejsem, ale aby po mně štěkala nějaká hrdinka zdejšího serveru, to asi taky moc nepotřebuju. Asi se celkově mění styl mezilidské komunikace, a to co si člověk dovolí přes internet, by si offline nedovolil. Já jsem ostřejší i v reálu, když je to potřeba. A renap radí ještě lépe, než já.

V Egyptě jsou naprosto jiné bakterie než u nás. Doporučuje se až při střevních problémech brát antinal /pro děti v sirupu/. Jinak by sis svoji nevymáchanou pusu měla jít něčím vypláchnout! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí