Kam autem do Itálie s 3letým dítkem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56306
15.5.15 08:43

@smurfka Já vím, že s dětma je to horší a většinou se zůstává na severu. Já jsem byla v Bibione asi před 20 lety, kdy zdaleka z něj nebylo to co je dnes, pak v Martinsicuru, což je blízko toho Benedetta, pak jsme byli na Ligurské riviéře, kde to bylo super, ale bohužel taky dost drahé. Nejhezčí je Kalábrie, ale to autem s dětmi je utopie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.5.15 09:20

@Moise nevim no..nám se z Itošky, Řecka a Chorvatska nejvíc líbilo v CHorvatsku..byli jsme v Primoštenu a luxus..příště spíše budem zaměřeni na to Chorvatsko ale ne destinace jako Makarská..něco vím jak Primošten:o)

• Citovat
  • Upravit
688
15.5.15 10:09
@Martina34 píše:
Cila - neuvěřitelný, zrovna na to koukám :D. Prosím tě a od jaký cestovky jste jeli a na kolik vás to přišlo?

U nás jsem našla jen Terra tour Jihlava, tak jsme vždycky jeli s nimi. Asi kolem 23000 ubytování a potom výměna EUR na jídlo… Mají na stránkách přehledný ceník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
15.5.15 10:14

Teď jsem koukala na stránky Terra tour a mají to skoro vše obsazeno. To je škoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
15.5.15 11:29

Díky, asi jsem začala hledat pozdě.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
9.8.15 17:26

Ahoj, v září bychom chtěli jet autem se 2 malými dětmi nejlépe do Střední Itálie. Máme požadavek na ubytování nejlépe s bazénem a zahradou. Máte nějaký tip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
9.8.15 18:16

My byli minulý rok v Rimini hotel, a pak v Richione v campu - kde to bylo skrz děti o mnohem lepší. Ráno si ty starší vzaly na starost ty naše mladší, krásně na ně bylo vidět a vy se sousedama jste mohli pěkně u kávičky cokoliv probírat. Nebo všichni zalezli do jednoho stanu na pohádky a my dospělí měli klid. :) 100 m, od toho moře s plnou pláží atrakcí pro děti, jak všude v Itálii. Ubytování s bazénem ti neporadím. Když jedu k moři, nebudu se máchat v bazénu. Ale chápu, požadavek, je požadavek :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
9.8.15 19:04

Hledejte na booking.com moc hezké je to na Garganu, i velmi vhodné pro děti. Městečko Vieste..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.8.15 09:52

@sromulenka @LennaZS Holky, moc díky. Chápu, že to může někomu připadat zvláštní, když jedu k moři, tak chci mít bazén. Dokud jsem neměla děti, taky mi to přišlo zbytečné, ale časy se mění. Před 2-mi lety, když jsme byli u moře, tak dceru hned první den spláchla vlna a pak už tam nechtěla být… Takže to je asi ten důvod. Navíc ji bazény fascinují a má pocit, že dovolená = bazén. :-) Do hotelu moc nechci. Kemp si nedovedu příliš představit. Přijde mi, že tam člověk nemá moc soukromí. Spíš jsem myslela nějaké apartmány. Ale chtěla bych kolem sebe zeleň - resp. výběh pro děti.
Gargano se mi podle fotek líbí, ale to už mi přijde hodně daleko… Jen cesta s dcerou do Liberce byl posledně docela zážitek a syn cestování také moc nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56306
10.8.15 10:35

@fatin bazén je zcela normální požadavek :nevim: Jednak kvůli dětem, jednak pokud přes poledne děti spí v apartmánu, může se jít jeden rodič vykoupat a vystřídat se.. ne všem dětem nemusí moře sednout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.8.15 10:55

@Moise No právě - po zkušenostech s dcerou radši bazén. I když teď se k moři těší a syn je koupací, situace na dovče může vypadat úplně jinak.
Nemáš nějaký tip kam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
10.8.15 12:26

@fatin rozumím, my máme bazén doma a proto už nám to přijde jako standart. Když tak mrkni na moje denicky, jak mi cestujeme, asi se zdesis :lol: mám tam jen dva poslední roky, ale i ty stály za to. Je tam mimo jiné i cesta kolem Itálie, pro inspiraci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56306
10.8.15 12:35

@fatin tip nemám, sama hledám jinou destinaci. Já hledám sama, pročítám katalogy, nabídky, recenze, takhle na doporučení moc nedám. Každá z nás má jiné nároky a požadavky, takže se je snažím dát dohromady, to co vyžadujeme a přes co nejede vlak a podle toho vyhledávám. Zabere to holt čas 8)
My chceme bazén hlavně pro nás. Máme ho doma taky, o to ani tak nejde, spíš o to, že děti budou obě po obědě spát a my nechceme být uvázaní po tu dobu vevnitř na terase. Děti si taky do něj rádi skočí po příchodu od moře, ale zase na druhou stranu, abychom jeli k moři a leželi u bazénu, to fakt ne :mrgreen: Co se týče dětí, tak ty naše radši písečnou pláž a kyblíčky a lopatičky, takže jak se popadne toto, po bazénu ani nevzdechnou :lol: :lol: Ale když jsou velké vlny, tak by se ani nevykoupaly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.8.15 12:57

@LennaZS Rychle jsem načíhla na deníček a musím říct, že to může být fajn, ale já potřebuju tu jistotu. Rozhodně nechci celou dobu ležet na pláži, chci podnikat výlety (například taková cesta autobusem v Turecku nebo Bulharsku byla také zajímavá), něco vidět, zažít… Ale s dětmi se prostě bojím jet na blind, že nic nenajdeme a hlavně se nedomluvíme. To jsme si troufli tak maximálně za bezdětna do Polska a nebo Maďarska. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1011
10.8.15 13:06

@Moise Asi takhle - chci doporučení, ale pak to stejně pěkně prolustruju. :mrgreen: Čas je právě to, čeho se mi moc nedostává. Ale to asi nikomu. :nevim: A kde hledáš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí