Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den, potřebuji poradit, kam jet se skoro tříletým dítětem do itálie autem? Malej nerad cestuje, takže někam blízko, nejlépe do apartmánu, aspoň s polopenzí kde bude bazén a bazének pro děti, blízko moře a klid.
Dejte mi prosím nějaké tipy, kde jste byli a byli jste spokojení..
Moc díky martina
Itálie- Caorle, apartmán Cristoforo Colombo ![]()
Byli jsme tam loni, sice nevím, jak s polopenzí, my si vařili, ale je přímo u restaurace a mám pocit, že se tam jiní hosté chodili stravovat a polopenze zajistit jde
Každopádně přes ulici hned písečná pláž, kousíček od centra, na střeše bazén s krásným výhledem na moře, ubytování čisté.. byli jsme spokojení
No a Caorle leží na severu Itálie, takže je to jedna z destinací nejblíže Čr..
Mi jedeme s 3letým a 6ti měsíčním autem do Eraclea Mare..je to na severu takže blízko, cesta krátká..jedem ale poprvé tak nevím jak to tam je na děti vybavené..máme aparták, jídlo si budem vařit.
Jeste Lignano. My byli v La Torre. Byl tam bazen, k mori kousek a slunecniky v cene. Kousek do jednoho ze zabavnich parku. Jen to jidlo tam nenabizeli, ale my jedli kazde den v jine restauraci.
@smurfka v Eraclea Mare kdysi byli rodiče a pochvalovali si velmi pozvolný vstup do moře, ale už je to spoustu let. My plánujeme Itálii příští rok, máme ho taky v merku, i když v Itálii platí čím jižněji, tím lépe ![]()
@Moise
tak všude je asi lepší čím jižněji tím lépe..ale s malýma děckama a autem to se nedá..stačí jak pojedeme okolo těch 8-10h i tak se toho bojím. Až budou větší tam pak určitě pojedem dál..JInak já byla v San Benedetu, to je tak pulka Itálie a teda nelíbilo se mi tam no..tak uvidime
V Bibione je krásně a je to určitě vhodné pro děti! Prolízačky, písečná pláž.. je pravda že je to takové hodně turistické a asi nic pro lidi co mají rádi větší dobrodružství a samotu, ale to vy s malým asi ani nechcete ![]()
Do Bibione nechce zase přítel, já tam nikdy teda nebyla takže si to neumím představit. A v tom Bibione máte někdo zkušenosti přímo s nějakým kempem, hotelem nebo bungalovem?
@Martina34 píše:
Dobrý den, potřebuji poradit, kam jet se skoro tříletým dítětem do itálie autem? Malej nerad cestuje, takže někam blízko, nejlépe do apartmánu, aspoň s polopenzí kde bude bazén a bazének pro děti, blízko moře a klid.
Dejte mi prosím nějaké tipy, kde jste byli a byli jste spokojení..Moc díky martina
My jsme byli kousek v Cavallinu - poblíž Jesola (poblíž Benátek) v kempu Sant Angello Village už víckrát a moc se nám tam líbí.
@cila píše:
My jsme byli kousek v Cavallinu - poblíž Jesola (poblíž Benátek) v kempu Sant Angello Village už víckrát a moc se nám tam líbí.
Vidím, že po ránu píšu jak tatar. ![]()
Cila - neuvěřitelný, zrovna na to koukám
. Prosím tě a od jaký cestovky jste jeli a na kolik vás to přišlo?
@smurfka Já vím, že s dětma je to horší a většinou se zůstává na severu. Já jsem byla v Bibione asi před 20 lety, kdy zdaleka z něj nebylo to co je dnes, pak v Martinsicuru, což je blízko toho Benedetta, pak jsme byli na Ligurské riviéře, kde to bylo super, ale bohužel taky dost drahé. Nejhezčí je Kalábrie, ale to autem s dětmi je utopie ![]()
@Moise nevim no..nám se z Itošky, Řecka a Chorvatska nejvíc líbilo v CHorvatsku..byli jsme v Primoštenu a luxus..příště spíše budem zaměřeni na to Chorvatsko ale ne destinace jako Makarská..něco vím jak Primošten:o)