Kam autem do Itálie s 3letým dítkem?

8431
14.5.15 18:29

Kam do Itálie

Dobrý den, potřebuji poradit, kam jet se skoro tříletým dítětem do itálie autem? Malej nerad cestuje, takže někam blízko, nejlépe do apartmánu, aspoň s polopenzí kde bude bazén a bazének pro děti, blízko moře a klid.
Dejte mi prosím nějaké tipy, kde jste byli a byli jste spokojení..

Moc díky martina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3973
14.5.15 19:27

Itálie- Caorle, apartmán Cristoforo Colombo :)
Byli jsme tam loni, sice nevím, jak s polopenzí, my si vařili, ale je přímo u restaurace a mám pocit, že se tam jiní hosté chodili stravovat a polopenze zajistit jde :think: Každopádně přes ulici hned písečná pláž, kousíček od centra, na střeše bazén s krásným výhledem na moře, ubytování čisté.. byli jsme spokojení :) No a Caorle leží na severu Itálie, takže je to jedna z destinací nejblíže Čr..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.5.15 19:40

Mi jedeme s 3letým a 6ti měsíčním autem do Eraclea Mare..je to na severu takže blízko, cesta krátká..jedem ale poprvé tak nevím jak to tam je na děti vybavené..máme aparták, jídlo si budem vařit.

• Citovat
  • Upravit
315
14.5.15 20:07

Bibione, Caorle - pro děti jako dělané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
14.5.15 20:08

Holky díky za tipy, mrknu na to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
14.5.15 20:37

Jeste Lignano. My byli v La Torre. Byl tam bazen, k mori kousek a slunecniky v cene. Kousek do jednoho ze zabavnich parku. Jen to jidlo tam nenabizeli, ale my jedli kazde den v jine restauraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56305
14.5.15 20:55

@smurfka v Eraclea Mare kdysi byli rodiče a pochvalovali si velmi pozvolný vstup do moře, ale už je to spoustu let. My plánujeme Itálii příští rok, máme ho taky v merku, i když v Itálii platí čím jižněji, tím lépe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.5.15 06:24

@Moise
tak všude je asi lepší čím jižněji tím lépe..ale s malýma děckama a autem to se nedá..stačí jak pojedeme okolo těch 8-10h i tak se toho bojím. Až budou větší tam pak určitě pojedem dál..JInak já byla v San Benedetu, to je tak pulka Itálie a teda nelíbilo se mi tam no..tak uvidime

• Citovat
  • Upravit
15.5.15 06:31

V Bibione je krásně a je to určitě vhodné pro děti! Prolízačky, písečná pláž.. je pravda že je to takové hodně turistické a asi nic pro lidi co mají rádi větší dobrodružství a samotu, ale to vy s malým asi ani nechcete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
15.5.15 07:05

Do Bibione nechce zase přítel, já tam nikdy teda nebyla takže si to neumím představit. A v tom Bibione máte někdo zkušenosti přímo s nějakým kempem, hotelem nebo bungalovem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
15.5.15 07:21
@Martina34 píše:
Dobrý den, potřebuji poradit, kam jet se skoro tříletým dítětem do itálie autem? Malej nerad cestuje, takže někam blízko, nejlépe do apartmánu, aspoň s polopenzí kde bude bazén a bazének pro děti, blízko moře a klid.
Dejte mi prosím nějaké tipy, kde jste byli a byli jste spokojení..Moc díky martina

My jsme byli kousek v Cavallinu - poblíž Jesola (poblíž Benátek) v kempu Sant Angello Village už víckrát a moc se nám tam líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
15.5.15 07:22
@cila píše:
My jsme byli kousek v Cavallinu - poblíž Jesola (poblíž Benátek) v kempu Sant Angello Village už víckrát a moc se nám tam líbí.

Vidím, že po ránu píšu jak tatar. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8431
15.5.15 07:30

Cila - neuvěřitelný, zrovna na to koukám :D. Prosím tě a od jaký cestovky jste jeli a na kolik vás to přišlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56305
15.5.15 08:43

@smurfka Já vím, že s dětma je to horší a většinou se zůstává na severu. Já jsem byla v Bibione asi před 20 lety, kdy zdaleka z něj nebylo to co je dnes, pak v Martinsicuru, což je blízko toho Benedetta, pak jsme byli na Ligurské riviéře, kde to bylo super, ale bohužel taky dost drahé. Nejhezčí je Kalábrie, ale to autem s dětmi je utopie :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
15.5.15 09:20

@Moise nevim no..nám se z Itošky, Řecka a Chorvatska nejvíc líbilo v CHorvatsku..byli jsme v Primoštenu a luxus..příště spíše budem zaměřeni na to Chorvatsko ale ne destinace jako Makarská..něco vím jak Primošten:o)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix