Kam do Řecka s 2letou dcerou?

156
11.2.13 12:35

Kam do Řecka s 2letou dcerou?

Milé maminky, tak doufám, že i letos se nám poštěstí a budeme moci zase na dovolenou. Potřebuji poradit kam do Řecka? Chtěla bych Krétu nebo Zakynthos, nebo Mallorca(ale ta už je asi dražší). Na Rhodosu jsme byly loni, maximální spokojenost. Byla jsem se svoji mámou a dcerkou, v tu dobu starou 1,5 roku.Byly jsme ubytování v Hotel Delfinia, tady je psaný jako 3hvězdy a tam má 4hvězdy. Osobně bych řekla něco mezi tím. Byly jsme naprosto spokojeni, doporučuji. Ale rovnou píšu, že jsem z těch „normálních“, která si tu dovolenou užije tak jak si jí udělá!!! :)Takže se mi tam třeba taky něco nezdálo, ale vše splnilo má očekávání a hlavně dcerka si to náramně užila! Každopádně jako všechny maminky potřebuji čistý hotel, dětské brouzdaliště, klid v noci, dět. hřiště, pláž blízko, atd…vše zaměřené pro děti. Děkuji za rady a doporučení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4838
11.2.13 13:20

recko

Kvuli diteti pisecna plaz s pozvolnym vstupem do more / cili Zakyntos ok, kreta spis jih
krasne je pro deti i na Olympske riviere /Nei pori :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
6.8.14 16:53

Ozivuji :)
holky kam do recka, kdyz chceme jet:
6 osob, z toho: 1 deda (61 let), 1 tehotna (26-28tt), 1 tatinek, 1 novomanzelsky par a dite (2,5r).
Bydlet bysme chteli v jednom hotelu/penzionu. Novomanzele zvlast, zbytek pohromade.

Jde mi o to, aby novomanzele mohli jet po vlastni ose a pritom jsme mohli na nejake vylety spolu, pro prcka aby bylo pekny more a cena nesla pres 12tis na hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
6.8.14 18:07

@habet doporučovala bych Korfu - Moraitiku nebo Messonghi beach…vzhledem k tomu, že to je na straně ostrova k pevnině, tak tam nejsou skoro žádné vlny. Na Korfu je mnoho možností na výlet - zámek Achillion, Glyfada, Cape Gordiki atd. - pro rodinu ideální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
6.8.14 18:08

@habet A to chcete jet ještě letos? V sezoně nevím, lasty už teď v podstatě nejsou a kor pro tak pocetnou skupinu :think: Ale možná by mohl být nějaký výběr v září a řijnu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
6.8.14 18:17

Prave ze chceme jet v prvnich 14 dnech v zari :) a zatim to vypada, ze zajezdy jsou. Jen jsem prave chtela tipy, kam :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
6.8.14 18:20
@habet píše:
Prave ze chceme jet v prvnich 14 dnech v zari :) a zatim to vypada, ze zajezdy jsou. Jen jsem prave chtela tipy, kam :))

Aha, tak to jo, v tom září by ten výběr měl být lepší, než je teď. my se tam chystáme příští rok, tak jsem také zvědavá na typy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2128
6.8.14 22:06

My letos byly 5 osob- já, manžel, malá (17m) a mí rodiče na Zakynthosu a bylo to super. Moře pro malou ideální (i pro nás teda), protože je mělké a teplé :mrgreen:.a náderně čisté. My měli hotel Caravel, ale ten by byl asi trošku dražší na osobu.Ale hotelů je tam spousta jiných…

My letos byly 5 osob - to je teda věta, jsem se sama lekla, co jsem to odeslala. Takže NÁS LETOS BYLO 5 OSOB :mrgreen:.A navíc ta hrubka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí